Sziasztok! Stella 51-ről van valakinek tapasztalata? Még nem voltam ennyire tetovált nővel. Roli
Sziasztok! Stella 51-ről van valakinek tapasztalata? Még nem voltam ennyire tetovált nővel. Roli
Üdv mindenkinek!
Latika-ról tud valaki valami érdemlegeset írni?
Előre is köszi ;)
Ha sikerül hozzá bejutnod akkor igen.
nem kell vele foglalkozni, nekem is beszólt mikor írtam 1x értékelést. azóta nem is írok többet :D
Nem fogsz lukrafutni.:-) Régebben még lehetett, de kárpótolni fog a kedveségével és a dekoratív megjelenésével.. Aztán a többit majd megtapasztalod. (•‿•)
Érdekesek lehetnek az Elizáról írt negatív vélemények.A rosszlányokon az értékelések kb 97%-a 5 csillagos.
Kitty Blond nevű hölgy nem ajánlott!! Nagyon nem!!
Látszik, milyen gyakran vagyok az oldalon, hogy csak most látom, amit írtál...nos, az értelmező olvasás általános iskola alsó tagozatában nagyon fontos...én nem azt írtam,hogy Brenda a legjobb nő, hanem azt, hogy amit csinál és nyújt, az az egyik legjobb a városban...Főleg úgy, hogy állandó jelleggel elérhető...De ide lehetne még sorolni sok állandóst is...Ellentétben a vándormadarakkal, akik mindent megígérnek pár napos itt létük alatt, csak hogy ott verd el a pénzt náluk.....Pubikám.....legközelebb értelmezz és utána böfögj valami értelmeset ide...
Sziasztok. Bocsánat a zavarásért.😊 Nem tudom jó helyre írok, de még új vagyok az oldalon. Lenne egy kérdésem. Nagyon megtetszett egy Nyíregyházi lány hírdetése aki Máriapócsi, és szeretnék vele eltölteni egy kellemes órát. Jessika- nak hívják a csajszit. Valaki valami infót tudna adni róla?😊 Az sem baj ha privát üzenetben írtok. Köszönöm előre is a válaszokat
Sok értelmes csaj nem teszi ki mit lehet és mit nem. Miután megtudja telefonban és helyben a talikor, hogy rendes tiszta srác vagy, akkor már mehet több is.
minerva · Újonc · Nem lehet valami értelmes ha még a hirdetését sem tudja kitölteni normálisan hogy mit vállal.
Sziasztok!
Regebb ota olvasom a forumot, de eddig nem irtam. LOLA-rol lenne kerdesem, nagyon szep lany, jol nez ki, sokat vallal, egyszer fel is hivtam, de a full-full ora ***moderálva*** eltantoritott...
Valakinek van rola infoja? Forumon nem igazan talaltam semmit... Koszonom!
Nagyon finoman kell fogalmazni,
De sajnos 1-2 hölgy kritikán aluli!
Sziasztok Momokáróll tud valaki valamit?Régebben itt hirdetett de eltűnt a hirdetése.Válaszokat köszönöm .
orgazmo · Újonc · Ha felhívtad volna, ha beszélt volna vele, tudhatnád, hogy többet is ajánl. Kutya1 beszámolójával maximálisan egyetértek, nagyon kedves, csinos, és ügyes lány Liza. Mindenben a kedvedet kedved keresi, ha te is úgy állsz hozzá. Én tervezem a visszatérést az tuti.
Hagyd...
Sziasztok. Mia ajánlott kategória? :)
Sziasztok!
Infót szeretnék kérni két hölgyről!
Zoé 23, Fanni 23 remélem tudok hasznos információt kapni!
Köszönöm
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv mindenkinek! Aki szeretné magát jól érezni nnak Elizát csak ajánlani tudom! Én már többször voltam vele.