Hello Zala, ismét elérhető vagyok!Puszy
Hello Zala, ismét elérhető vagyok!Puszy
Hello,vagyok.
Csak nekem hiányzik Eszter?
Jani2 · Újonc ·
Üdvözletem!
Egy sikeres látogatásomról szeretnék nektek mesélni, kedves Ivon (39)-ről. Egy korábbi látogatásom alkalmával Tinus barátnője ajánlotta nekem mindenképp látogassam meg Ivont is ha erre jár, Tinus nagyszerű produkciója után úgy gondoltam adok egy esélyt barátnőjének is.
Már az ajtóban egy rendkívül gyönyörű hölgy fogadott, enyhén zavarban voltam az új ismeretség miatt amit ki is használt hogy kötekedjen, húzza az agyam és baromira izgassa a fantáziám. Gyors megbeszélés után zuhany majd hamarosan az ágyon találtam magam, lábaim közt pedig Ivon ténykedett a hangulat oldásán. Mondanom sem kell rendkívül hamar megtaláltuk a közös hangot, franciája egyszerűen csodálatos, de ami leginkább tetszett benne, végig kötekedett, szóval tartott és játszadozott velem. Kevés olyan hirdető van aki nem csak letudni akarja vendégeit, Ivon ékes példája ennek a csekély tábornak.
Összegezve, külsőleg egy rendkívül csinos hölgy Ivon, a személyisége és produkciója pedig egyenesen példaértékű volt. És ha a nagy kérdés, Ivon vagy Tinus volt a jobb, nem tudnám eldönteni, talán majd a legközelebbi találkozó alkalmával sikerül :)
Részemről teljesen ajánlott a hölgy!
Engem is érdekelne a válasz (nem csak like/dislike formában), akár privátban is.
Nabuuk · Újonc · Sziasztok.
Amandáról valakinek tapasztalat?
Privibe is jöhet
Köszi
Denizről tudtok valamit
Jöhet privibe is
Nóri(31)-nél volt valaki, milyen vele?
Airgeneral · Újonc · Nem jott semmi
karcsi30 · Újonc · Írtam privát
Airgeneral · Újonc · Ma kerestem telefonon, nem a legjobb hangulatában kaptam el, ahogy Te sem. Rossz napját foghattuk ki. Ő kiváló szolgáltató, alig vártam, hogy újra jöjjön. Remélem, mire megyek, jobb kedve lesz. Látom viszont, újra köztünk Gréti, végre! :)
Gyöngy 44 gondolom hozzád hasonló 30-40 év közötti izmos kisportolt úri emberekre gondoltál.Azért ott még nem tartunk,hogy te határozod meg a vendég kinézetét.Természetesen bizonyos kritérium minimum elvárás mind két részről legyen.
Pédé · Tag · Nem egy Rékáról beszélünk....
Hali.
Amira vékony lány,kerek feneke van pici mellek. Nagyon aranyos és közvetlen, ügyes csaj. De csak autós kaland van nála (legalábbis pár hónapja csak az volt)
A 3 hirdetéses "Fanika" - hoz valaki ment már? Gyönyörű, de kicsit gyanús. Köszi
karcsi30 · Újonc · Bella27
A képei fedik a valóságot. Jobban oda tehetné magát ,
de vannak így még páran😀😀
Elégedetten távoztam.
Az előbb irtam két hosszabb beszámolót Mira 32 és Ivon 39 szolgáltatásáról, de mielőtt beküldtem volna eltűnt.
Akkor most csak röviden: mindkét hölgy olyan szolgáltatást nyújt, amit mindenképpen érdemes legalább egyszer igénybe venni, aztán mindenki eldönti. De nem véletlenül vannak pozitív élménybeszámolók róluk.
Eni 40
A beszámolói valószínűleg mind igazak, én is valami hasonlót éltem át. Igazi belevaló milf, aki tudja mi kell a férfinak, tényleg farokra termett. Szereti is, érti is, mindemellett kiválóan mélytorkozik. Minden 2. héten látogat el hozzánk.
Nem értem az 5 dislike-ot. Kicsit tényleg husis, de neki van a legszebb puncija. Kiváló szerető. Sose hagyom ki, ha ellátogat hozzánk.
Sziasztok!
Barbi 23 ról lesz szó!
volt már Ő más néven is fent az oldalon, semmit nem változott.
Erősen kerülendő a lány. Telefonál miközben nála vagy, húzza az időt folyamtosan, minden ürüggyel, a francia 30 másodpercig tart, majd közli, hogy a francia csak addig szól, ameddig fel nem áll.
Egyéb extrák fizesd ki előre.. és közben kiderül, hogy jah, hát azt Ő így szokta csinálni, ne nyúlj semmihez rajta.
szexpozíviók nem variálhatóak, mozdulatlan fekszik, az órát nézi, és egyszer csak minden állj, letelt az idő, lehet menni.
Ráadásul nem is az olcsó kategória ..
(mielőtt jönne a védelem, 30 éves, sportos, igényes férfiként látogattam meg, maximális higiéniával.)
ha jót akartak Srácok, kerüljétek!