Nina 25, a leggyengébb besorolás!
Nina 25, a leggyengébb besorolás!
Megdöglött a fórum vagy, mindenki bu....!
Makktársak
Senki nem jár az evelynhez az aproba?
A képek megnyeröek de nem akarok lukra futni
Ha valaki lenne kedves tájékoztatni tapasztalatokrol megköszönném
Szerintem is ugyan az a lány! Képek alapján igéretes! Ha valaki megnézi legyen szíves írja meg:)
Hmmm, én másként emlékszem, én mást tapasztaltam...
minerva · Újonc · Az adatlapján a lehetőségek nagyon gyenguszok.Még a franciát is gumiba csinálja.
DarthNihilus · Újonc · Nekem is kedvenc em nyíregyen!!!
Sztem kivett egy kis szabadságot!
Így nézegetve azért Michelle 21 képeit, a 6 képem 2 hölgy szerepel. Akkor már csak az talány ki myít ajtót.
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! A stadion környékén van olyan lány, akit érdemes felkeresni?!
Köszönöm aki infót ad!!! Jöhet privatba is.....
Liza(20):
Nemrég jártam nála egy órácskára. A telefonban közvetlen és barátságos, meg is lepődtem fiatal kora ellenére milyen jól elbeszélgettünk.
A találkozáskor nem ért csalódás, a képekhez képest csinosabb, az arca és a mosolya szívmelengető, mindene igényes és illatos.
A vendéghez való hozzáállása valaki nagyon régit jutatott az eszembe, aki elvárta magától az adott helyzetben a maximalitást. Csak rám figyelt, hogy én jól érezzem magam. Amit telefonban megbeszéltünk minden úgy történt. Végig odaadó és alkalmazkodó, ugyanakkor a megjátszásnak a nyomát sem éreztem.
Nagyon jó beszélgető partner, volt közben közös téma. A humora, mikor kissé elengedte magát (állítása szerint nem mindenki érti!) , nálam mindent vitt, a lelkemig hatolt!
Az egy óra elröppent, még azon túl is. Nagyon jól éreztem magam, tervezem a következőt. Nagyon ajánlott kategória.
MILFHUNTER · Tag · Glóriáról tudtok valamit?
Hetek óta nem láttam hirdetni se itt, se más városban...azért kérdezem itt, mert nagyon sokat van Győrben, itt többen tudhatják kiről is van szó
Remélem nincs baj, csak szünetet tart, vagy éppen külföldön van és nem más az ok
A Brigit nem ismerem, de ha ebben a korosztályban keresgélsz akkor a VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu . VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Üdv! Dóriról van valakinek infója? Sajnos hetek óta nem hirdet...Nekem kedvencem volt!
Helló sziasztok az apróban hordetö letenyei Hennáról van valakinek tapasztalata milyen a csaj?
Üdv mindenkinek. Holnap Nyíregyházán leszek, kinéztem magamnak Brigi 32 . Esetleg valakinek infó róla?? Jöhet privátba is. Köszönöm
Sziasztok! Ari 50 volt mostanában valaki? Mi a tapasztalat, kinézet és a franci érdekelne leginkább, köszi a válaszokat!
sajnos nem mindig találunk jó búvóhelyet, ill ha sokáig gondolkozik a vendég mire eljön, a lány megunja a várakozást..
aki kimarad-lemarad"
Alexan · Újonc · Maya 21 hszoboszló!Csínos hölgy,nulla odaadás.Csalódás volt részemre.Sajnálom!Pedig az adotsága megvan hozzá.De ha nem szereti csinálni ezt a szakmát,váltania kell.
zseze1975 · Újonc · hello...mindenkinek
Tina 34 valaki vélemény???
Airgeneral · Újonc · Több lány panaszkodott, hogy a külföldi (osztrák) vendégek nem jönnek, mert nem tudnak. A beutazásuk vagy orvosi látogatáshoz kötött vagy továbbra is él a lakhelytől 30km távolságban lehet beutazni Mo.-ra. Negatív covid teszt is kell, ami lehet antigén gyorsteszt is. Ezt az osztrák tb ingyen biztosítja. Visszafelé kell szintén a teszt és egy beutazási regisztráció, ami itt érhető el: https://entry.pct.gv.at
Magyarán, ha valaki csináltat ingyen egy gyors tesztet és nem Linzből jön, annak szabad az út.