Pici, aranyos, kerekded, korrekt bujós lány, aki szereti a normál dolgokat, a kedvességet. Nem egy szex istennő, de ha bejön az ilyen típus, nyugodtan látogasd meg. Ha nem ez a zsánered, egyszer akkor is jól fogod érezni magad.
Pici, aranyos, kerekded, korrekt bujós lány, aki szereti a normál dolgokat, a kedvességet. Nem egy szex istennő, de ha bejön az ilyen típus, nyugodtan látogasd meg. Ha nem ez a zsánered, egyszer akkor is jól fogod érezni magad.
Szeva makkerok. Tudtok olyan csajt aki nem rinyál a méret miatt? Jöhet privibe is. Ja ne 50 legyen😀
A járt utat a járatlanért soha ne cseréld. Van a stabil csajok közt remek portéka. Nem is egy.
Airgeneral · Újonc · Sziasztok! Eszer 27- nél járt már valaki?
Sziasztok! Dolly (24) valaki volt próbálta már a hölgyet? Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok forumozok!
Szeretném megkérdezni tőletek,hogy mi véleményetek /Suzi/ vagy /Angel/ nevű hölgyekről?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Köszi így kihagyom.
Nándi · Őstag · Legalább 65 óvakodj! 15 éve még vállalható volt.
Anna 48 ról van e valakinek információja? nagyon megköszönném ha lehet privátban.
Sziasztok tud valaki valamit Gabie nevü hülgyröl aki a szarvas utcán volt elérhető?Egy ideje nem látom a hirdetését.
Néhány éve már valaki jól jellemezte. Olyan nefürgyé le típus. Nos ez azóta sem változott. A panzió is ugyanaz. Amúgy nem lenne rossz.
Sziasztok Viki 26 ról valakinek van infója?privátban megköszönném
sziasztok ma ismét meglátogattam Lottikát...róla csak hiperlativuszokban lehet beszélni .nagyon nagyon kedves és odaadó és számomra csodaszép.a barátnői is csodásak vigyázzunk rájuk mert nem sok ilyen akad
Mert hova lett?
Gork · Újonc · Sziasztok férfitársak! Pécs után, Szentlőrinc felé baloldalt, a buszmegállóban ült egy szemrevaló, szőke, vékony lányka, de nem a buszra várva. Tud valaki valamit róla? :)
Sziasztok! A szombathelyi Virág 38 -nál járt már valaki? Erdekelne ha van tapasztalat rola ill vele! Koszonom!
Apróba Klaudiáról valakinek vélemény vagy tapasztalat ??
Mila fotói nagyon megnyerőek, sajnos ugyanez nem mondható el a stílusáról! Remélem mások több sikerrel járnak!
Hogyne tudnánk :)
Képeknek megfelel, bár pár kiló felment rá, de nem vész, csinos csajszi. Arcra bejövős, száj szépen feltöltve, nem tolakodó. Szép szolizott barna feszes bőr, kerek markolni való popsi, cici szerintem szilikon, de erre már most hirtelen tényleg nem emlékszem pontosan. Műsor nem rossz, francia jó volt amennyire emlékszem, szex elment egynek, nem volt egy nagyon vad, kirúgjuk a falat műsor, de rendben volt. Visszajárósa nem lettem, de érdemes meglátogatni szerintem mindenképp.
Mért olyan rossz