Nem egy Rékáról beszélünk....
Pédé · Tag · Nem egy Rékáról beszélünk....
Hali.
Amira vékony lány,kerek feneke van pici mellek. Nagyon aranyos és közvetlen, ügyes csaj. De csak autós kaland van nála (legalábbis pár hónapja csak az volt)
A 3 hirdetéses "Fanika" - hoz valaki ment már? Gyönyörű, de kicsit gyanús. Köszi
karcsi30 · Újonc · Bella27
A képei fedik a valóságot. Jobban oda tehetné magát ,
de vannak így még páran😀😀
Elégedetten távoztam.
Az előbb irtam két hosszabb beszámolót Mira 32 és Ivon 39 szolgáltatásáról, de mielőtt beküldtem volna eltűnt.
Akkor most csak röviden: mindkét hölgy olyan szolgáltatást nyújt, amit mindenképpen érdemes legalább egyszer igénybe venni, aztán mindenki eldönti. De nem véletlenül vannak pozitív élménybeszámolók róluk.
Eni 40
A beszámolói valószínűleg mind igazak, én is valami hasonlót éltem át. Igazi belevaló milf, aki tudja mi kell a férfinak, tényleg farokra termett. Szereti is, érti is, mindemellett kiválóan mélytorkozik. Minden 2. héten látogat el hozzánk.
Nem értem az 5 dislike-ot. Kicsit tényleg husis, de neki van a legszebb puncija. Kiváló szerető. Sose hagyom ki, ha ellátogat hozzánk.
Sziasztok!
Barbi 23 ról lesz szó!
volt már Ő más néven is fent az oldalon, semmit nem változott.
Erősen kerülendő a lány. Telefonál miközben nála vagy, húzza az időt folyamtosan, minden ürüggyel, a francia 30 másodpercig tart, majd közli, hogy a francia csak addig szól, ameddig fel nem áll.
Egyéb extrák fizesd ki előre.. és közben kiderül, hogy jah, hát azt Ő így szokta csinálni, ne nyúlj semmihez rajta.
szexpozíviók nem variálhatóak, mozdulatlan fekszik, az órát nézi, és egyszer csak minden állj, letelt az idő, lehet menni.
Ráadásul nem is az olcsó kategória ..
(mielőtt jönne a védelem, 30 éves, sportos, igényes férfiként látogattam meg, maximális higiéniával.)
ha jót akartak Srácok, kerüljétek!
Sziasztok, Sofy engem is érdekelne, és még talán Betty, ha vaki volt már nála. Köszönöm
Üdv! Az apróban hirdető Sofy iránt érdeklődnék. Valaki tud róla valamit?
Hello! Sajnos egy rossz tapasztalat egy korábbi latogatasbol. Nicol néven hirdeto jelenleg Hajduszoboszlon tartozkodó elotte Debrecenben volt megtalalhato. Hirdeteseben az áll uj kezdő! Pár éve már volt a városban hasonloan felejthető volt akkor is. Barátnőjéh Jeniferhez és hozzá erkeztem édes hármasra a belvárosba. A lakás szép de mint ahol bomba robbant. Büdös lomos. Törölköző valoszinuleg 1 és azt adják mindenkinek... a telefonban bájos kedves hang korrekt tájékoztatás az érkezés után mintha nem is ugyan az lenne akivel beszéltem. A lányok csinosak bár Nicol sokkal soványabb mint a képen. Kedvetlenek lehangoltak legyünk tul rajta hangulat. A megbeszélt összeg kétszeresét kerik el,minden extra! Baszhatoak minden pozban sejtésem szerint védekezés nelkul is,ezt én nem vettem igénybe! Fél órára neveztem be,10perc után öltözzek. Hát jo,gondoltam a dolgom elvégeztem vissza többet nem megyek. Összességében aki meglátogatja készüljön fel a Nicol esetében egy kb 40kg barna bőrű,kedvetlen lehuzos kis roma csajra. Én többet nem megyek!
Sziasztok! Győr vagy környéken van swinger club??
Sziasztok! Vivien 27 infó köszönöm
Nándi · Őstag · Csütörtök reggeli napindítást szeretném megköszönni a két kedves csajszinak Nininek és Heninek!
Csodálatos volt minden perce az ottlétemnek, köszönöm lányok, hamarosan ismételnünk kell!
Nándi · Őstag · Jó is az Edina ha van barátnôd! Nekem is volt jó tíz évig, mellette azért hajkurâsztam itteni csajszikat is! Vitatkoznék, hogy mi van többe! A barátnôt hurcolászni ide oda amoda, ajándékokkal elhalmazni........Vagy akár hetetente kétszer háromszor is itteni csajokhoz elmenni!!
Tapasztalatból mondom az utóbbi kifizetődőbb! :D
Sziasztok
valaki volt már nikol32 nel?
tud róla valaki véleményt mondani?
Sokan felélték a tartalékukat a vírus alatt, ami majd szép lassan meg fog látszodni a vendégek számában is, főleg ha a csajok így emelik az árakat. Értem én hogy semmit nem ér a forint nekik se, de a vendégek el fognak maradozni ez holtbiztos...
Üdv!
Amira(31) ről van valakinek infója? Kb 5éve ugyan ezekkel a képekel jelenik meg csak kíváncsi vagyok érdemes e meglátogatni... Ki tudja mikor csinálták azokat a képeket...
Figyelj, hidd el, nem vagyok irigy, de voltak itt "fórumozók", akik elvették a kedvemet... és a bizalmamat... de azt nagyon...
Mindig voltak észrevételeim és meglátásaim arról, ami itt folyik... anno próbáltam segíteni, csakis a frankóért, de már nincs kedvem...
Nem sok arccal váltottam régen sem privátban levelet, leginkább azokkal, akikkel közös volt a legnagyobb kedvenc... 2 kivétellel
bennük is csalódnom kellett... így nagyjából én végeztem ezzel a fórummal... lehet vicces egy ideig széllel szembe hu.gyozni, de aztán ezt is meg lehet unni... :)
Kiírhatnám a hölgy nevét, arra már úgy sincsen esélyem, hogy fogadjon többé, de úgy gondolom, ha megígértem Neki, hogy TÖBBÉ nem említem
a nevét a fórumban, akkor ez kötelez, hogy ne tegyem... beírnom sem kellett volna, de az egyik előző hozzászólást nem éreztem igazán korrektnek, úgy, ahogy
le lett írva, az szerintem nem volt fair... igazából az ilyenekhez még mindig nem tudtam hozzászokni, pedig csak be kéne venni a lesza.rom tablettát, haha... :)
Az a véleményem, ha ki is írnám azt a bizonyos nevet, és páran akár meg is erősítenék, tuti 2 hozzászólás múlva már újra szép, korrekt és jó szolgáltatót keresne valaki... :)
Érted... Neki nem kell tőlem a "reklám", sokan meg papíron folyton csak keresnek, de soha semmit sem hisznek el, tán lánynál sem voltak soha... haha... :)
Rájössz, nincs értelme igazából itt "erőlködni", kb. ennyi... :) Miattam mindenkinek az lehet az "istennője", akire csak gerjed, ha 2 feje, és 3 lába van, akkor az, haha... :)
Ha tényleg érdekel, kire is gondolhattam, olvasd el a hozzászólásaimat, és biztosan rá fogsz jönni, kire céloztam... ennyit tudok segíteni, minden jót, sok sikert !!!
Kira 43 vélemény?