Kira 43 vélemény?
Kira 43 vélemény?
A régi motorosok (30 felett) nagy többsége kilókkal duplázta meg a súlyát. Ehez emelik a rózsák számát ebben a pénztelen világban. Amit én már megfizetni nem tudok... Így beszereztem egy barátnőt. Sajna ,de ez van...
Megfordult a fejemben veszek egyet otthonra :)
Pédé · Tag · Rékánál (36) járt már esetleg valaki ?
Ha igen, akkor mik a tapasztalatok ?
Nekem is megterszet és multhéten megbeszéltem vele mit akarok menyi lesz stb, este 6 után 10-20 percet mondot hogy keres és küldhetem a taxit. 7- ig vártam aztán irtam neki már nem kell jönnie eleget vártam. Persze én késnék már elmondana mindenek. 🤣 Szerencsére van olyan lány a városban aki megbizható.
Sziasztok ! A kiadó búvóhelyen volt már valaki? Esetleg tapasztalat privátban . Köszi
Sziasztok!
Gréti 19 van valakinek infója?
Köszönöm!
Sziasztok!
Kamilla Masszázs (46)-rol véleményt kerhetek? Jöhet privátba is!
Köszönöm
Szintiát bátran ajánlom, türelmes, odaadó, hu HU Ft tv
Üdv ! Ma meglátogattam Petra 33 . Korrektek a rózsák száma , nagyon finom natúr francia . Kis súly felesleg van ,de nagyon intelligens kedves lány tényleg barátnő filing . Natúr francia végén szájba opciót válaszátok !
Szia! Én ízig-vérig DOMINA vagyok majd ha egyszer oda érek Kecskemétre szívesen látnálak! ;)
Szia, ritkán járok erre, én ennyiből nem jövök rá, kiről van szó. További segítség jól jönne a beazonosításhoz, kösz!
Nabuuk · Újonc · Sziasztok.
Tamiról valakinek tapasztalata esetleg?
Köszönöm
Szép napot a fórumozóknak , bár látom nem szívesen osztotok meg véleményt hölgyekről, azért mégis kérdezném Dana neven hírdető lányról van e tapasztalata valakinek és megosztaná akár privátban is.
karcsi30 · Újonc · Üdv! Részemről ugyanaz a tapasztalat mint MPA nál.
Mivel 3-4 oldalon keresztül gyakorlatilag egy igazi beszámolót, leírást nem találtam..így megosztok egy talit veletek.
Kata 27:
fotó alapján nagyon bejött. A belvárosban fogadott. Jelzem nem mostanában történt, de a fotók sem akkor.. :D ahogy talákoztunk azonnal jelezte, hogy picit felszedett a képek készítése óta. Na hát ha nem mondja észre sem veszem azt a 15-20 kg-ot ami felszaladt.. :D
Ha már ott voltam viszont mert kedves is volt maradtam és kértem egy vibrátoros prosztatamasszázst, ez mondjuk miközben rajtam ült nem volt érdektelen...kifejezetten meglepő élmény volt...cserébe pedig én is a popó#jában végeztem ki magam oldalunkon fekve hátulról.
Maga a tali nem volt rossz, de én kifejezetten a vékony-kerek idomokat szeretem, nem a vastag-kereket! :D
test 10/3
arc 10/6 (-15 kg -al valószínű 10/9 lenne)
hozzáálás 10/10
Valakinek van friss beszámolója 18-30 között, vékony, megbízható szolgáltatóról?
Gabo30 · Kvázi-tag · Tudod mi az undorító, mikor a csaj olyan igénytelen hogy a másik vendég után se tusolás sem szájvíz.. De nincs is jobb 1 jó Nf-től 🤗Mikor a puncit nyalod akkor biztos nem ez jár a fejedbe 🤣🤣
Voltam már ilyen édeshármas helyen, de 4-ből 3 nem sikerült, mert általában ez a gumicici a férfiak bakkancslistája, a szupercsali amire rárabolnak a nagyfarkú halak. Szóval én háromszor befürödtem egyszer pedig betyár jót szeretkeztem, egy 40 év körüli bevállalós testvérpárral egy szőke egy vörös. Sajnos sokszor csak szólóban találod meg őket és össze vissza barangolják az országot. Mikor Pécsett voltak Szofi és Lili néven kaptam puskacsőre őket. De még egyszer leírom 3 alkalommal totál csőd lett az édes hármasból és egyszer sem rajtam múlott. Azt javaslom, kérdezz rá, hogy hozhatod-e a barátodat is, mert ez vízválasztó a Te agyadban és a lányokéban is. Akik igent mondanak, nagy valószínűséggel mindenre kaphatóak, oda elmehetsz aztán egyedül is és jó lesz. Béla
Köszi!
Airgeneral · Újonc · Inkább felejtős.