sziasztok ma ismét meglátogattam Lottikát...róla csak hiperlativuszokban lehet beszélni .nagyon nagyon kedves és odaadó és számomra csodaszép.a barátnői is csodásak vigyázzunk rájuk mert nem sok ilyen akad
sziasztok ma ismét meglátogattam Lottikát...róla csak hiperlativuszokban lehet beszélni .nagyon nagyon kedves és odaadó és számomra csodaszép.a barátnői is csodásak vigyázzunk rájuk mert nem sok ilyen akad
Mert hova lett?
Gork · Újonc · Sziasztok férfitársak! Pécs után, Szentlőrinc felé baloldalt, a buszmegállóban ült egy szemrevaló, szőke, vékony lányka, de nem a buszra várva. Tud valaki valamit róla? :)
Sziasztok! A szombathelyi Virág 38 -nál járt már valaki? Erdekelne ha van tapasztalat rola ill vele! Koszonom!
Apróba Klaudiáról valakinek vélemény vagy tapasztalat ??
Mila fotói nagyon megnyerőek, sajnos ugyanez nem mondható el a stílusáról! Remélem mások több sikerrel járnak!
Hogyne tudnánk :)
Képeknek megfelel, bár pár kiló felment rá, de nem vész, csinos csajszi. Arcra bejövős, száj szépen feltöltve, nem tolakodó. Szép szolizott barna feszes bőr, kerek markolni való popsi, cici szerintem szilikon, de erre már most hirtelen tényleg nem emlékszem pontosan. Műsor nem rossz, francia jó volt amennyire emlékszem, szex elment egynek, nem volt egy nagyon vad, kirúgjuk a falat műsor, de rendben volt. Visszajárósa nem lettem, de érdemes meglátogatni szerintem mindenképp.
Mért olyan rossz
Hello Zala, ismét elérhető vagyok!Puszy
Hello,vagyok.
Csak nekem hiányzik Eszter?
Jani2 · Újonc ·
Üdvözletem!
Egy sikeres látogatásomról szeretnék nektek mesélni, kedves Ivon (39)-ről. Egy korábbi látogatásom alkalmával Tinus barátnője ajánlotta nekem mindenképp látogassam meg Ivont is ha erre jár, Tinus nagyszerű produkciója után úgy gondoltam adok egy esélyt barátnőjének is.
Már az ajtóban egy rendkívül gyönyörű hölgy fogadott, enyhén zavarban voltam az új ismeretség miatt amit ki is használt hogy kötekedjen, húzza az agyam és baromira izgassa a fantáziám. Gyors megbeszélés után zuhany majd hamarosan az ágyon találtam magam, lábaim közt pedig Ivon ténykedett a hangulat oldásán. Mondanom sem kell rendkívül hamar megtaláltuk a közös hangot, franciája egyszerűen csodálatos, de ami leginkább tetszett benne, végig kötekedett, szóval tartott és játszadozott velem. Kevés olyan hirdető van aki nem csak letudni akarja vendégeit, Ivon ékes példája ennek a csekély tábornak.
Összegezve, külsőleg egy rendkívül csinos hölgy Ivon, a személyisége és produkciója pedig egyenesen példaértékű volt. És ha a nagy kérdés, Ivon vagy Tinus volt a jobb, nem tudnám eldönteni, talán majd a legközelebbi találkozó alkalmával sikerül :)
Részemről teljesen ajánlott a hölgy!
Engem is érdekelne a válasz (nem csak like/dislike formában), akár privátban is.
Nabuuk · Újonc · Sziasztok.
Amandáról valakinek tapasztalat?
Privibe is jöhet
Köszi
Denizről tudtok valamit
Jöhet privibe is
Nóri(31)-nél volt valaki, milyen vele?
Airgeneral · Újonc · Nem jott semmi
karcsi30 · Újonc · Írtam privát
Airgeneral · Újonc · Ma kerestem telefonon, nem a legjobb hangulatában kaptam el, ahogy Te sem. Rossz napját foghattuk ki. Ő kiváló szolgáltató, alig vártam, hogy újra jöjjön. Remélem, mire megyek, jobb kedve lesz. Látom viszont, újra köztünk Gréti, végre! :)
Gyöngy 44 gondolom hozzád hasonló 30-40 év közötti izmos kisportolt úri emberekre gondoltál.Azért ott még nem tartunk,hogy te határozod meg a vendég kinézetét.Természetesen bizonyos kritérium minimum elvárás mind két részről legyen.