Szombathelyen már ismerik rövidesen le lesz vadászva többé nem lesz kedve ilyennel foglalkozni
Szombathelyen már ismerik rövidesen le lesz vadászva többé nem lesz kedve ilyennel foglalkozni
Így akkor már tényleg semmiért:) köszi az infót:)
A Lentiben hirdető Bade-t mindenki messzire kerülje!
Gréti19 vagy Dana-ról valakinek valami infója van?
ThomasShelby · Újonc · Kiara 20 rol van valakinek valami infoja? Jöhet privátba is, köszi
Úgy látom sok a negatív visszajelzés
Inkább kerülöm,
Ahogy a fotókat látom, nem is egy lányról készült
Sziasztok. VIKI 35 ről tud valaki infót?
Szia írtam privátban másik email címről csók Joci.
Lara 42 vélemény valakinek?
Volt egy Szelina nevü leanyzo!Volt nala valaki?
Aliz 23-ról valami
Holnap reggel 8 körül van ráérő szolgáltató?
Válasz jöhet privátban!
Sziasztok Diána (22) vélemény esetleg valaki járt mán nála?
Te sem panaszkodhatsz,veled is lehetne lovat ríkatni… 😂
Elég érdekes ki nézeted van neked nagyikám 🤣🤣
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy Bogival mi a helyzet?
Próbálom elérni régóta és hívtak sokszor, de nem sikerült elérnem.
Akkor biztosan nagy luxusban élsz ,hogy nem tetszett! Jerevánon is van lakás inkább nem mondom ,hogy néz ki,a többitől nem is beszélek ,kivéve párat!Az alsó lakás szép maradjunk ennyiben, 2000% biztos vagyok benne ,hogy sokkal jobb mint a többi! Ennyibe maradhatunk.A búvóhelykről többet tudok nálad, a lányok nem ezért nem jönnek Sopronba! Része van a pasiknak benne , mert azt mondják nincsen kereslet ,nem fizetik meg őket,alkudoznak ,gumcsi nélkûl akarnak és még sorolhatnám! Nincs másképpen a búvóhelyek fizetése mint máshol! Szoba kiadó elvén műkôdik ,nincs mögötte földöntúli erô se más! Remélem sikerült választ adnom sok kérdésetekre! Amit még hozzá tennék,hogy ha egy lány elkezdi,hogy Sopronba nem lehet keresni,akkor ez terjed el kôztûk ,Szombathelyre menjetek ott most nekem nagyon jó volt! Akkor mindegyik oda akar menni ! Szóval ez a hôlgyeknél ilyen alapon is megy!További szép napot!
Igaz, hogy félhomály volt, de nekem nem tűnt annak. Persze lehet, hogy tévedek. (egy jó ideje már nem Nikol néven fut egyébként)
Időnként felbukkan egy Cloe nevezetű milf az oldalon érdemes várni rá és időnként rá keresni. Amit a lábaival művel páratlan. És maximálisan ápoltak a lábai. Nincs pattogó körömlakk görbe bütykös új. Egész nap imádnám ha tehetném! 😋
Pontosan így van! Pedig nem ismerem Khloét! 😊 Mi holnap úgy fogunk elmenni a lenti lakásból,hogy az tiszta igenyes..És valóban fent az emeleten "fura" lanyok stb vannak..De kit érdekel? Csak az a szomorú,hogy nekünk a földszint 1-eseknek kell magyarázni,hogy ez nem az...De fiúk..Csak tudtok szűrni a telefonban nem?? :-))