Sziasztok Alexa 24 rő valakinek infója lenne?Privátban is jöhet
Sziasztok Alexa 24 rő valakinek infója lenne?Privátban is jöhet
Nagyon igaz amit írsz sajnos.Nekem mániám a szájba finish,de nyíregyen ezt nem opció.
Egy kezemen meg tudnám számolni hogy itt hány lány csinálja meg normálisan.
Persze-persze tudom mindenki azt vállal amit akar,csak ne a helyszinen derüljön már ki hogy:bocs de mégsem.
Már én is inkább elmegyek debrecenbe.
Sikeres volt e a les?
Eszti ajanlott! Melinda kivan kapcsolva szinte mindig!
Sheron 25
Hát nem az nyit ajtót akit a képen látsz,valószinū hogy a fiatalkori képeivel hirdet ami kb 15 évvel ezelöttiek
Egyébként kerūlendö nem éri meg elmenni hozzá
Átbaszos mint a roma csajok java része,tisztelet a kivételnek
Az lenne a hosszú lista ha leirnánk kihez nem érdemes menni)azok mindig többen vannak de érdekes módon mindig akad vendégük. Nekem eddig szerencsém volt nagyon gáz csajba nem futottam bele de ezért is van a fórum. Az árak pedig abszurdak debibe érdemesebb átmenni. 15 rózsa félóra erre rászámol plusz 5 rózsa natúr ez eddig már 20,de van olyan hölgy hogy extra a kölcsönös, mélytorok, a testre nem arcra spricc és már 30 vagy afölött jársz felorai örömbe, hát akinek ez megéri annak hajrá.én személy szerint több városba jártam, de máshol ennyi maniért majdhogy címlap lányt kapsz, nem egy 30nak hirdetett de bőven 40 feletti unott matronát vagy egy olyan csajt akinél félóra 15perc és húzz el,ami egyre altalánosabb. Órára nem érdemes menni mert vagy telot nyom vagy tévét bámul. Ilyen volt nekem is inkább leléptem, mert látni jopáron hogy fizetél oke,na mikor huzzol el a francba arcot!50bol kb 6 aki normálisan csinálja.
Sziasztok! Írisről tudna valaki infót számomra? Köszönöm!
Igaz most nem aktív a hirdetés, és majdnem mindenki tudja, de az Ivon se maradjon ki.
Lassan érdemesebb átjárni a közeli szomszédos megyeszékhelyre.
Hello!
Sheron 25? Valakinek információ Róla? Érdemes e felkeresni...... Köszönöm! :)
Sziasztok Debrecenből,nos hátha valaki aki így van ezzel mint én az jelentkezik,nos keresek egy olyan lányt aki végre nem a pénz szerelme nem az hogy unott fejel hanem valóban élvezi azt amit csinál nem az óra a fontos ,nyílván az ember megfizeti amit kell de végre egy igazi szexszerető valóban szeximádó csajt akarok aki nem akar átcseszni,hanem csupán mert ő is élvezi a szexet,tudom nem lehet mindenki szimpatikus ,akkor kérj egy ké, gátlások nélküli és korlátok nélküli szexre vágyok ,persze az átverésekből már elegem van! Kell egy igazán szexi csaj aki akarja a kényeztetést ugyanúgy mint én! Egy biztos bennem csalódni nem fogsz ami a kényeztetést illeti ,nagyon hálás tudok lenni!
Elizabeth (24) jó adottságokkal rendelkező, jól kommunikáló és ügyes lány, de megbízhatatlan. Megbeszélt időpontban érkeztem hozzá. Útban hozzá, megerősítettem az érkezésemet (bár nem először mentem hozzá). Mire oda értem, nem volt elérhető. Többszöri próbálkozásra sem. Feltehetően letiltott. Szeszélyből. Ami szemétség. Így felejtőssé vált a számomra. Aki nem szeretne efféle "élményeket", kerülje.
Üdv! Zsani 30-nál járt már valaki?
A napokban meg látogattam Klaudia t röviden 30 as évei elején járhat úgy gondolom, egészen jól éreztem vele magam, jó a francia szex terén se nyafog teste szerintem jó, feszes mellek szép illatos punci, arca nem hibátlan de jófej lehet vele értelmesen beszélni szerintem visszamegyek még
Lola22 hirdetőről se olvastam.még semmit... na akkor majd én meglesem...😉🙂
Üdv!Amira 24 röl valakinek élmény beszámoloja lenne?köszi
Azért a Zsófi 37-et se hagyjuk ki
Sziasztok!
Elizabaeth 24-ről van valakinek infója? Köszönöm!
Na, azé' Rami-kát is meg lehet látogatni, hogy szép élményekkel távozz, bár hogy is van!
Ha, kedveled a molett lányokat Petra(33) is kedves, csalódás mentes.
Illetve, ha csak egy jó franciára akarsz benevezni Alexandra(29) sem rossz választás!
Kb. részemről ennyi! Természetesen a megelőzőkön túl!😊
Szép napot. Lara28 nevű leányzóról szeretnék kérni egy kis információt. Mind egyénibe,mind a páros dologról. Hátha próbálta már valaki őt-őket! Köszönöm szépen.
Mona (23)
Lánglovagok környékén rendel , aránylag hamar sikerült vele időpontot egyeztetni. Mona egy aranyos fiatal csajszi , testre olyan mint a képeken , arcra nekem nagyon bejött . Amit telóban megbeszéltünk azt tartotta. Dugás alatt is lehet neki adni rendese, semmi nyafi.
Ajánlott kategória.