Sziasztok
Pár lányrol érdekelne info hátha vki tud vmit roluk ujoncok még ahogy látom.
Bellus 24 Laura 24 Maya 23 érdekelne ha vki tud vmit ne tartsa magában :D
Sziasztok
Pár lányrol érdekelne info hátha vki tud vmit roluk ujoncok még ahogy látom.
Bellus 24 Laura 24 Maya 23 érdekelne ha vki tud vmit ne tartsa magában :D
Szia Ceasar1963! Engem is érdekelne a hölgy elérhetősége
Igen.
Ismét bebizonyosodott, vagy pozitívat vagy semmit...
Szép munka. (jah bocs, nem ide...)
Üdv, tehát tényleg olyan, mint a képein?
Olvashattam volna az Alexa (24) megjegyzésedet előbb is, akkor kihagyom. Amit leírtál az sajnos mind igaz. A képek azok dögösek, de a valóság...... Remélem más rajongó figyelmesebb lesz.
Engem is érdekelne
Nekem se. Win 7-ed van?
Hát..Én mint "normális" lány ismét mennék Sopronba...A témához annyit fűznék hozzá,hogy mikor megérkezem első nap kora d.u. az az első,hogy MINDENT kitakarítok,kimosok és a magam igényeire alakítom a lakást.Ami valóban nem egyszerű,ha az előttem lévő igénytelen volt...:-(( Láttam én már olyan ágyat,amin 5 db gumis lepedő volt egymáson stb stb...Szóval szerintem nem elveszett az ügy...:-))) puszi. Hajni
Tiffany27 Korrekt szép lány! Élőben szerintem még jobb mint a képeken:) többször voltam már nála sose okoz csalódást:) imádom ahogy franciázik pont úgy csinálja hogy el tudja húzni ne robbanj el de jó legyen:) szexnél sincs nyafi nincs ellenére sem a lovaglás sem más megvan közben a szemkontaktus is ami szerintem fontos:) összességében én tudom ajánlani:)
Sziasztok!
Nomi nevű hirdetőhöz tud valaki számot adni?
De
Nektek sem hozza be a fotokat a csajokrol az oldal?
Valaki volt Roxy18 -nál?
Sexy Milf Katról van valakinek tapasztalata?
Szia! Engem is érdekelne.
Így van már háromszor töröltette a bejegyzésemet meg privátban is elküldött melegebb éghajlatra!!🤣🤣
Sziasztok! Múlthéten voltam egy Anikó nevű lánynál Zala megyébe.
Letenyén hírdeti magát, de Bánokszentgyörgyön fogadott.
Együttlétünk után rá egy napra égető, viszkető érzést vettem észre a péniszemen.
Orvoshoz fordultam ezzel a gonddal, az eredményeim azt mutatták hogy nemi beteg vagyok.
Aki esetleg ehhez a nőhőz szeretne menni, az gondolja át, aki járt nála forduljon orvoshoz, és vizsgáltassa ki magát.
Noémi egy kövér svéd!!
Engem is érdekelne az elérhetősége :)