Hali! Anikó egy rendkívül csodalatos ,érzéki nő,maximalis hozzáértéssel teszi a dolgát. Biztos hogy maximális élményt nyújt
Hali! Anikó egy rendkívül csodalatos ,érzéki nő,maximalis hozzáértéssel teszi a dolgát. Biztos hogy maximális élményt nyújt
Alexan · Újonc · Szia!Kedves,aranyos,szexi,részemről ajánlott!
Sziasztok. Mira 26-rol valakinek valami info?
Köszi, de ő nem az akire én gondoltam.
Sziasztok, popó szexre tudtok valakit ajánlani, aki szereti is, privatban is jöhet az info
Hát ók tudják, de ha nem terveznek hosszű távra akkor jól csinálják.
Sziasztok!
Anikó 34-ről vélemény?
köszi
Sziasztok ! Tudna nekem valaki abban segiteni , hogy nemetorszagba hol talalhatnek magyar holgyeket ? Esetleg Kölnben?
Amy.
Délután hívtam, de kihagyom.
Hello!
Sziszi és Messi nem ugyan az, többször voltam náluk,
Ők remek választás,
Tifaninál még nem voltam.
Köszi az infót. Majd még meglátom. Nem csípem az ilyen átverős csajokat még ha jó is a szolgáltatása. Hirdessen azzal amije van aztán mi eldöntjük, hogy az kell vagy nem. Én személy szerint már többször megfordultam az ajtóból mert nem az várt akire számítottam. Ha én viszem a virágszálakat akkor ne engem akarjanak meg sz patni!
Szia Hajó, hanemjó!
Ez a VIOLA18 bizony egy nagyon csibész kis teremtés, mert azonos Lejla26-tal. Úgy tűnik nem mi vadászunk rá, hanem Ő vadászik ránk. Én már egyszer megfürödtem vele, és akkor is más nevében hirdetett, most megismétlődött minden újból ugyanott a vasútállomás mellett. Szóval egy csalafinta, milfet képzelj el aki 35-40 éves, alacsony kerek seggű, fekete szemű, hazudós kicsit, de mindene helyén van.
Ez a hölgy kiszolgál és kielégít mesteri fokon, így még azt is megbocsájtod neki, hogy nem úgy néz ki nem annyi éves és nem olyan magas mint ahogyan hirdet. Viszont türelmes, ápolt, normális és akkor nem számít, hogy puhábbak a cicik mint 18 éves korában voltak. Mindenesetre most is belevitt volna 3-as négyes játékba, mert ez a hely olyan mint csodaország, csak merj kívánni valamit és megkapod. Szóval ha nem is VIOLA de azért VOÁLÁ. Béla
Sziasztok Mindenki!
Az apróhirdetésben található vékony 50-es Katáról van valakinek infója? Van egyáltalán, akinek felveszi a telefont? Köszönöm a segítséget. Üdv.
Én voltam nemrég. Jól éreztem magam.
Ott van.
Imádni való, kedves hölgy nekem ez a véleményem
Sajnos nem látom hírdetni.
Most a Maya 40 ről szeretnék valami infót nemszeretnék újra bafürödni
MILFHUNTER · Tag · Irigyellek titeket :D
Sajna nemrég, amikor Győrben volt, én nem voltam nemhogy a városban, de az országban sem, de bízom benne augusztusban jönni fog újra. Vagy legyen akár Mosonmagyaróvár, Sopron.
5 éve voltam nála de a mai napig tartom, hogy ő a No. 1. minden téren nézve. Külső, hozzállás.
Remélem hosszabb távon kimozdul és nem csak Zalaegerszegen meg Szombathelyen kapnak a jóból
Dezsávű érzésem támadt :D az első része nagyon nagyon ismerős! Van egy aprócska sejtésem ki volt ez a színésznő :D gondolom olvastad a pár nappal ezelőtt irtakat itt fórumon :D nem írom én sem ki a nevét úgy is sejti már mindenki xD még a végén megint úgy jön le az egész hogy csak lejárató kampány az egész :D
Sajnálom haver.. Nagyon nehéz manapság ez a randi választás.. Fanny23 nál is sikerült el ásnom magam péntek csúcs forgalom előre jelzem hogy 15 percet kések mondja oké mire pont 15 perc késésel címre érek már le tiltott :D aztán lehet álmaim nője lett volna, de ez már soha nem derül ki pedig dicsérik és igen.. Onnantól, hogy ugrik az első találka már nehéz vagy inkább szerencse kell :D
(írtam priviben)
Nabuuk · Újonc · Sziasztok. Úgy érzem ezt meg kell osztanom veletek. Tegnapi negatív tapasztalat. Név nélkül írom,nem akarok itt senkivel háborút,akit érdekel ki,kik voltak privibe szívesen megírom. Szóval. Felhívtam a hölgyet hogy mennék. Mondta rendben.Oda is érek,behív.Közli velem hogy ő most nem szexel,mert fáj a hasa.....pff Gondoltam magamban szuper,ezért jöttem X km t. Behívják a barátnőjét,h hármasban csináljuk dupla annyiért.Barátnő aktus,ő franciázik.Mondom ez így nem jó. Akkor egye fene legyen csak a barátnő.Erre ő: Azt nem lehet,mer hozzá mentem.Akkor ez így nem lesz jó mondtam.Erre ajtót nyitott,és elköszönt."Szuper"Akkor keressünk mást gondoltam.Meg is találtam, fogadott is.Adatlapján feltüntetve szereti vállalja:Csók Kamerázás.Mikor már bent voltam derült ki h szinte semmit nem vállal aktuson kívül.Gondoltam már mindegy,megcsinálom akkor is,2 órája bojongok,nem keresgélnek tovább.Vigyázzatok,jól egyeztessetek elötte ne h ti is így járjatok.