Te aztán nem semmi ember vagy😅Igazuk lehet a lányoknak !Amit itt te le müvelsz az katasztrófa!Gondolom a magán életedet tükrôzöd ezen az oldalon.További szép estét !
Te aztán nem semmi ember vagy😅Igazuk lehet a lányoknak !Amit itt te le müvelsz az katasztrófa!Gondolom a magán életedet tükrôzöd ezen az oldalon.További szép estét !
Sziasztok!
Van valakinek infója Laura 25-ről, vagy Lizi 24-ről.
Köszönöm előre is!
Popsibaszó · Újonc · Sziasztok.Tud valaki ajánlani olyan lánypárt akik mind a ketten vállanalak popot??
Sziasztok! Sheron 20 felől érdeklődnék .Érdemes felkeresni?
Köszi előre is.Jöhet privátba is.
Linda 27-tel kettő évvel ezelőtt volt egy rosszul sikerült pásztor-órám. Ez ne ijesszen el mert nem akarom lehúzni ezt a szép hölgyet, de az alábbiak velem nagyon is megtörténtek. A hirdetésének megfelelő szolgáltatások alól rendre kibújt, mondhatnám nyafogósnak, mondhatnám hazudósnak, és azt is hogy esetleg rossz napja volt. De Jancsika fejét engedte csak behelyezni kb 5 cm mélységig és már mondta is hogy fáj, ne tovább, pedig nem a nagyfarkú halak közé tartozom. A francia közeledésemet teljesen elutasította, amit pedig Ő nyújtott az gyenge muzsika volt, de okos és szép kis nő, ha akar nagyon nagy örömöt szerezhet bárkinek. Lehet ,hogy Én nem voltam szimpatikus neki. Béla
Valaki Ginger masször csajnál tapasztalat?? Írjon privibe aki tud valamit
na majd írj ha voltál nála ;) megvárom! :D
Hello. Letica 25 ,valaki járt már nála?tapasztalat?
Ha meg nevet ír hozzá akkor moderálásra küldik :D és/vagy meg gyanúsítják, hogy lejárató szöveg :D
Hívd már fel legalább! 😜
Nixi (36) és Réka (36) hirdetők véletlenül nem azonosak? Valami info valakinek?
Tegnap meglátogattam Daniella 22 a maga módján korrekt csaj kisfrancia után szex hátulról a kocsiban , még van mit tanulnia ez kevés hozzá állásban egy patront megért
Sziasztok! Kit ajánlanátok szüzesség elvesztése céljából? Akár írhattok privátba is, köszönöm!
Ez mind szép és jó de igy semmit nem ér haneveket nem írsz hozzá.
Sziasztok! A stadion környékén tudtok lányokat?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Linda 27-ről valakinek van tapasztalata? Előre is köszi a válaszokat.
Én is szeretném megtapasztalni, de érdekelne, hogy van-e happy finish! Simán csak a masszázs nem vonz.
A Murarátkán hirdető Hannánál volt már valaki?
Szia honapok óta érdeklöc nem lenne egyszerűbb ha személyesen megtapasztalnád.
Sziasztok! Lara (41).. Egy igazi ritkaság a csajok között! Kedves, aranyos, nem nyafog, vér profi 😊 bárkinek tudom ajánlani, nem csalódsz nála!