Én is kiváncsi lennék!
Én is kiváncsi lennék!
Felkerestem bár ne tettem volna. Messze kerülendő. priviben többet is ha valaki kér
Nyíregyen van egy Maya 40 körüli
Van egy hirdetés a szállás / búvóhely kategóriában.
Kedves pécsi makktársak.
Niki2021-el mi történt, hallottátok?
Bélatot elvette feleségül és nászúton vannak.
Ezt hallottam. Igaz lehet?
Sziasztok!
Alice-ról tudtok valamit? Régóta nem érem el. Remélem csak szabin van, és nincs vele semmi baj...
staffi · Őstag · Nem hiszem ,hogy egy szolgaltató megitélese a szemöldökén múlna.... attol még lehet normalis szolgaltató..pl..nem minden vendég kigyurt és nem minden vendég jóképpü,de attol még lehet normális vendég.... amugy meg tenyleg nem csunya csaj képeken az Anett 19 ,mondom ezt ugy ,hogy nem.jártam még nálla de az is lehet, hogy letesztelen a napokba...😉
Szép arcúúú???? Hát nosza rajta ugorj neki, ha tetszik a kisasszony maszkulin szépsége. 😆 Az szurok szemöldök... Pfff....
Nabuuk · Újonc · Sziasztok. Sziszi 35 fől valakinek tapasztalat? Köszönöm
Sziasztok!
Mayáról nem tud valaki valamit? Pár hete eltűnt, telefonszámát nem ő veszi fel.
Köszi előre is!
Sziasztok !
Panziót keresek, ahova nyugodtan lehet menni.
Kérlek írjatok címeket !
Köszönöm
Hidd el, hogy nem akarsz te hozzá menni! Szerintem érezted az irróniát és a kérdésedre a választ röviden és tömören! :)
Voltak bőven jók, akik tényleg ügyesek is voltak, nem futószalag volt, és még tényleg jó adottságokkal rendelkeztek. Ebből egy lánnyal tartottam a kapcsolatot. Ki ment külföldre, ott volt sokáig, aztán egészségügyi okok miatt hazajött, de már nem foglalkozik evvel a tevékenységgel. Sokak ki külföldre mentek vagy megtalálták ott a számításaikat, vagy becsúszott valami tehetősebb férfi, aki mellett nem kell ezt csinálnia, vagy a drog és alkohol miatt leépült, vagy valami egészségügyi probléma becsúszott. Mindegyik játszik sajnos. Minden területnek megvannak az előnyei hátrányai. Nyilván én azt kívánom mindenkinek, hogy egészségesen éljen élete végéig, és legyen boldog. Remélem ez többjüknek sikerül idővel. Azt a felhozatalt már ne várjuk... Elmúlt, és a világ is megváltozott.
cunnilinguist · Újonc · Minnie mélytorokban nagyon ügyes, ha csak visszagondolok arra ahogy tövig eltünteti, beleremegek. :D Normális, jófej csajszi, évek óta visszajárok hozzá.
Sziasztok Xéna33 vagyok Nyíregyháza Sóstóról és Non-Stop várom hétvégén is régi és új vendégeimet egy kis kellemes kikapcsolódásra hívj vagy írj Viberen nyugodtan 💋
Airgeneral · Újonc · Bella, nagyon jó, Minnie-t még nem próbáltam, bár már régóta tervezem.
Sziasztok! Keresek olyan masszőr lányt aki szívesen masszírozna akár hölgyet is. Természetesen minél többet vállal annál jobb! De ne olyan legyen aki reklámfogásként kiirja az oldalára aztán sehol semmi! Ajándékba szeretném adni ezért a csalódás kizárt!
Sziasztok!
Mayáról nem tud valaki valamit? Kb egy hónapja elment egy hétre külföldre, azóta nem lehet megtalálni. A telefonszámán már másik lány jelentkezik. Valakinek bármilyen infója róla? Akár privát üzenetben is várom.
Köszi előre is!
Egyetértek veled!
Szerintem a lacipapa59 tud róla infót, mivel már kétszer dicsérte a hirdetésénél!