keresnék Nyíregyházán hölgyet aki masszírozna, és közben el is jutattna a csúcsra , akár többször is .
bifeleség · Újonc · keresnék Nyíregyházán hölgyet aki masszírozna, és közben el is jutattna a csúcsra , akár többször is .
Teljesen egyetértek veled,
bifeleség · Újonc · Szeretnék egy bi hölgyet magamnak :)
Sziasztok.
Kriszti 39 masszázsról van valakinek valamilyen véleménye tapasztalata?
Esetleg tudtok olyan masszőrlányt Pécsen akinél van esetleg kölcsönös franciás levezetés is? :)
Előre is köszönöm
Sziasztok. Márti 41 nevű hölgynél volt már valaki. Egy kis beszámoló jól jönne.
Mindkettő megvolt. Zeinep régen Rubina néven futott és meg voltam veszve érte, aztán lebabázott átalakult és elvesztettem iránta az érdeklődésemet, pedig eszméletlenül feltüzelt 3 évvel ezelőtt. Kedves arc jó segg jó hozzáállás értelmes nő jellemezte.
Titanilla egy huncut vagány csaj. Belemegy a játékokba és ez mindennél többet ér. Irtó jó órát kaptam tőle a múlt héten. Se nem vékony se nem vastag, mindene tenyérbe illő és csibész, és tiszta , és finom dugni, nyalni ölelni tökéletes.
Van előtte-utána kép is. Aztán igazodjon el az elmber…
sziasztok!
Érdeklődnék,tudtok olyan csajt ajánlani aki a képeinek megfelelő,és nem lopós.?!
Előre is köszönöm
Melyik az? :)
Alice hirdetőről valakinek infója? Kor, hozzáállás stb?
Nézegetve a mostani lányokat ... van aki terhesen hirdet ? Ennyire el fajult a vilag ?
Ceasar1963 · Újonc · Igen van. De magyarúl nem beszél.
Sok mindent vállal, házhoz megy csak.
Róbertó26 · Újonc · Hali! Nagyon megéri, 1 órá voltam brutál jó natúr francia, szex több pózban.
Ezt talán még Ö sem tudja
Franko · Újonc · Szasztok. Noémi 33 valakinek tapasztalat?? Esetleg van akkor ne tartsátok magatokban.
Franko · Újonc · Sziasztok. Linda 31 és Cloe masageröl tapasztalat???
Köszi az infót!
Engem is érdekelne, akár privátban is. A képei nagyon jók, már-már korát meghazudtolóan.
Kíváncsi vagyok, hogy valósak-e, illetve milyen vele.
Sziasztok! Titanilla 19 vagy Zeinep 22 van valakinek tapasztalata velük?
Volt valaki mostanában Dioránál?