Helló mindenkinek,
esetleg Alexandra 23-ról van információ?
nagyon szép hölgynek tűnik.
Helló mindenkinek,
esetleg Alexandra 23-ról van információ?
nagyon szép hölgynek tűnik.
Szasztok.
Dana 25-nél volt már valaki?
Mondjad barátom!
Mondok én neked szaxofonra egy csajt. Igaz nem nyiregyen van es igaz ,hogy csak autos kalandot válall de a nyelvérzéke káprázatos😉😁😁 Lekönnyezem ugy kivégez....
Sziasztok. A *** moderálva *** Krisztina 19 nél járt már valaki? Nagyon dicséri a franciáját! Hátha tud valaki valami jót mondani a hölgyről. Jó lenne egy jó szaxofonost meglátogatni már!
Hello!
Voltam többször is nála. Szép alakú, vonzó hölgy. A szolgáltatás is korrekt, valóban ért is a masszírozáshoz (IS) :) Ráadásul beszélgetni is lehet vele. A szemtelenségre kicsit érzékeny, de sztem, ha kellő tisztelettel fordulsz hozzá nem fogod megbánni. ;)
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM ! PASIK -TOTÁL kizárva
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Szívesen. A környéken Kaposvártól Zalaegerszeg városig nem sok korrekt szolgáltató van.
Szandra/Nicol/Kamilla
Lili24
Lili25
Javitva
Lilli 24 megint itt van a városban!!!
Lilli 25 is az ő hirdetése lehet,
több számmal hírdet.
Még az utcájába se menjetek!!
Sziasztok!
Zoé-val valakinek van tapasztalata?
Sziasztok, Mi a vélemény Nicol 32 és Vanda 25?
Az biztos csak néha be akarnak vinni ahova nem kellene:) egyszer annó majdnem süllyedtem el almás kertben mondván ismerem itt nincs sár:) de amúgy igen:)
Egyet értek veled mindenben a Stella korrekt ugyanakkor egy határozott NŐ. Én szeretem ha egy hirdetővel lehet értelmesen pár mondatot váltani , nálla ez alap dolog. Végen megbeszéltem vele,hogy a lingam masszázst kiprobalom még nálla. 😊 Az időt nem nézte még én szoltam neki,hogy szerintem lejárt az idő , negyed óraval tovabb voltam amikor ráneztem a telefonomra. Visszatérek még😉😊
A hirdető akihez mész azoknak kész utvonalterv van a fejükbe,hogy melyik földutra érdemes beállni... 😉😊
Sziasztok! Autoskalandra szeretnek kerni segitseget, pontosabban olyan teren aki jartas benne hogy milyen helyeken szoktatok megoldani ezt? Privatba is elfogadom a valaszokat, elore is koszonom
Tartós szabadságon van.