Kedves "utanozhatatlan" elméletben teljesen egyetértek veled, de mint sokat próbált férfi mondom azt, hogy az élet hozhat cifraságokat. Olyankor történik meg a vitatott esemény általában mikor valami együttállás van két ember között. Valószínűleg Atis14-nek is belső válsága volt, amikor Tina19-el történt esemény lezajlott, és hét szencség, hogy magas empátiával kezelte a hölgy jajgatását és kéréseit. Az Én tapasztalatom szerint általában ezt az áldozati viselkedést a nők nem huncutságból, átverésből, lehúzásból csinálják, hanem mindig mögöttük áll egy krampusz aki diktálja a feltételeket. Szóval kedves Atis14 ezt a pénzt amit Tinára költöttél, jobb ha úgy könyveled el mint tanulópénzt, amit a saját szellemi fejlődésedre fordítottál. Ne érezd butának ezért magad, megnyugtatlak én a nagy eszű is költöttem már sok százezer forintot hasonló helyzetekre, de ha elittam volna akkor már a Péróm se állna föl, így meg viccesnek ható kommenteknek és gyönyörű nőknek örvendezhetek nap mint nap. Ettől még nagyon boldog lehet ez az év.