Írj a szerkesztőségnek ...
Írj a szerkesztőségnek ...
*** moderálva *** (ha egyre gondolunk, de szerintem egyre) valóban ki tudják kapcsolni a véleményeket, de ettől függetlenül mindenkiről lehet írni. Aki engedi, és annál is, aki nem.
1 éven belül ha van 1 elfogadott értékelésed ugyanúgy vissza tudod keresni a beszámolókat köztük is.
Meg aki írta, ott szerepel az adatlapján az összes. Az elfogadott, az írt meg elutasított is. Így eleve aki kommentel már látható mennyire hiteles a témában. Sok beszámoló, sok éves regisztráció nem valószínű hogy kamus, ha rosszat mer írni egy hirdetőről.
Viszont ott a névváltoztatásokat komolyabban veszik. Én ott nem igazán láttam olyat, hogy aki ma Joli, holnap már Gizi lehet, aztán ha megint negatív beszámolót kap akkor Terike.
Nem beszélve arról, hogy itt simán hirdethetnek akár 3 adatlappal is akár. (mint szexpartner, mint masszőr, mint páros) de van olyan, aki simán 2 hirdetést ad fel, mint szexpartner 2 különböző számmal.
Ennek az oldalnak az az előnye, hogy itt az életkoron nem lehet annyira variálni már, mert ha jól tudom, ha fixen be van állítva, akkor évente nő a szám. A másikon meg ott a kiskapu, hogy egy 60 éves beírja 50+. Részben igaz, de az ember mégse 60-asra számít.
Vagy a 18+ esetén is 19-20-21 körülire gondolna az ember nem majdnem 30-hoz.
Nehéz dolog ez, szerkesztőknek se egyszerű, de valami oka van annak, hogy ennyire kihaltak lettek a fórumok.
Már elnézést, de ha a beszámoló pozitív, akkor önreklámra való hivatkozással törlitek. Ha negatív, akkor meg konkurencia lejáratása? Régebben több volt a hirdető is, talán el kellene gondolkodnotok ezen. Van másik oldal is, se a hirdetőknek, se a vendégeknek nem kötelező ezt az oldalt látogatni. Ott ugyebár a véleményeket ki tudja kapcsolni a hirdető. Itt viszont ha nem kapunk infó szinten mást és másként, akkor már a heti/havi látogatásomat is csökkenteni fogom.
Juj de jó neked, 10-15 vendéggel naponta. Az ünnepi héten is?
Mostanában túl sokat beszólogatsz másoknak, nem veszed észre, csak véleményt kérnek, te meg csak meg mindenkit ócsárolsz , picit vegyél vissza
Nem hiszem hogy minden csajnál jártál, hogy tedd itt magad
Szia nekem biztos nem volt hónaj szagom lehet kicsit meg híztam de kamu képeket nem lehet dolgozni szóval nagyon el vagy tévedve ha én nem tetszettem neked akkor minek maradtál ?? Minek élveztél olyan nagyot ? Rajtad kivűl naponta 10-15 en jönnek hozzám meg vannak elégedve velem nagyon is ! Szóval ez a komment itt nem számit aki nagyon akar valamit el jön és te voltál hónaj szagú idős vagy és igénytelen is ! És ha valami nem tetszik-tetszett akkor fel kell hívni és meg mondani mi az ami nem tetszett !
Egyaltalan nem ajanlott. Valoszinuleg o van a kepeken, de megsem igazan hasonlit. Probalt rabeszelni mindenfele extrara, elvette a rozsakat, aztan kozli hogy pont megjott neki…
hello mindenkinek!
valaki Vivien Nyírbátor? info
Gyere privire!
Szerintem van olyan akihez fordulhatsz...
Mai felhozatalból szeretnék kérni tippet ünnepi együttlétre 😍akár prvt. Utána Szaftos beszámolót garantálok 😃
Ezzel egyetértek, azonban ami itt folyik az nem segítés, hanem falkaként való üldözés. Egyes "beszámolók" ugyanattól az embertől több felhasználónéven egymás után... Szóval nem kóser. VALÓDI beszámolók jöhetnek, bár azt mindenképp hozzá kell tenni, hogy ilyen esetekben két vélemény (vendég vs lány) áll egymással szemben, amiben igen nehéz igazságot tenni és gyakran a konkurencia is próbálkozik a hiteltelenítéssel (ebben az esetben nem erről van szó, csak általánosságban szeretnék rávilágítani, hogy mennyire vékony ez a jég).
Sziasztok.Barby 32 valakinek valami infó róla?
Sziasztok!
Melinél vagy Nicolnál járt márt valaki? Napokba tervezem meglátogatni..
Köszi
Nem tudom nálad mi volt a gond vele, de én ha akarnék sem tudnék rosszat mondani rá. Egyáltalán nem éreztem azt rajta, hogy mielőbb túl szeretne lenni rajtam.
Noémi, ha ezt olvasod, akkor puszil a szopott galuska :D
Ez a fórum azért van, hogy egymást segítsük. Nem írtam semmi valótlant, az a szándék vezérel, hogy más ne szívja meg úgy mint pl én. Ezért vannak negatív és pozitív értékelések. Ez a fórum lényege. De ha itt ez úgy működik hogy törölve vannak a negatív beszámolók akkor inkább tiltsatok le, aztán nem jövök többet ide én se.
szép napot
Abba lehet hagyni.
Sziasztok Alexa 22-vel valakinek tapasztalat? Jöhet privátban is, meghálálom!
Sziasztok! Miert nem enged privát uzenetet kuldeni? Kepet kell hogy feltoltsek . De sehol nem találok ilyen lehetőséget . Valaki segítene?
Öreg, rákattintasz a jobb felül látható kék mezőben nagyítóval jelzett keresőre, beírod, hogy Vivi, és egy csomó véleményt kapsz.
A legjópofább:
"Két feltétel együttes teljesülése esetén érdemes próbálkoznod:
1. szimpatikus vagy neki.
2. A csillagok állása kedvező.
Ha bármelyik feltételt bizonytalannak érzed, ne kísértsd a szerencsédet, mert kicsi az esélyed."
Én nagyon régen voltam nála egyszer, akkor mindkét feltétel együtt volt.
Szasztok. Vivi 34 röl valakinek infó??? Minden érdekel róla.