Sziasztok tud valaki Zara42ről megbízható mennyire valós.
Sziasztok tud valaki Zara42ről megbízható mennyire valós.
Nők fogalmaznak így.
Caren 23 volt Izabell kerülendő!Hazug lehúzós már vagy a 20-ik néven fut!Le sem vetkőzik azt mondta nem szokott!Unott érdektelen flegmán viselkedik!A pasija a konyhában lesben áll!!!Otthagytam!Amúgy roma!Bánom már nem hívtam a rendőrséget!
Az átutazókhoz soha nem szabad elmenni!Azért vándorolnak mert a színvonal gyenge náluk és lehúzósak!Pocsék amit előadnak volt benne részem soha többet!
Ha van rá lehetőség én is kérnek egy kis infót akár privibe is... köszönöm!
A mai masszázs hirdetési közállapotok pedig a Top csajok esetében teljesen nyilvánvaló lehúzások! Főleg azok a 10 pontos Csajok esetében, akik átutazóban pörgetik át magukat a városokon 1-2-3 napig. Fullos hardcore képeikről biztos a masszázs jutna eszembe!? Vicc! Serina3x, Crystal3x, stb...csajokra gondolok.
Ez több tényezős! Amúgy lényeges kérdés! Nekem masszőzökből 3 csajnál volt komplett szex az elmúlt években és jóval többnél kiadós végig fr*ncia befejezésnek. Olyan masszőz esetében, aki korábban szexpartner is volt és jártam rá abban a "minőségben", ott ez a korábbi nexus minőségétől függött, vagy a darab csokik számától, vagy egyszerre mindezektől. Túlnyomórészt olyan lányoknál, akik masszőzként is kezdett és nem is voltam nála korábban, ott nyilván a szex felejtős. Viszont volt olyan is, hogy a helyszínen már szóba se jött a masszázs! 😂 Ő Anett30 volt, a honvéd utcai panoráma liftes házban. Ez esetben szimpátia függő volt..., van hogy csoki darabszám függő és van, hogy sehogy nincs esély szexre. Böbénél is volt szex bizonyos törzsvendégeknél. A Torockó utcai alacsony Andi42-vel is volt szex, ha a nagyon komoly franciáját túléltem szájbaspricc nélkül. Abigélnél nekem elég a végig francia, ami nagyon nem gyenge! ☝️Gingernél én nem kaptam szexet, de a francia ott is komoly. A most hirdető többieket nem ismerem jól.
Köszi az infót. Gondolom több kavicsért többre is nyitott lenne. (50 kavics körülire gondoltam)
Igen
Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy azoknál a hirdetőknél ahol ki van írva hogy @ktusra nincs lehetőség ott ez kőbe van náluk vésve vagy rá lehet őket esetleg venni hogy lehessen azt is? Privibe írjon aki tud tapasztalat alapján nyilatkozni.
Ez igen 👍🏻
Kár, hogy amikor otthon voltam nem tudtunk találkozni. De ami késik...
Ki volt Amiránál? Válaszok jöhet privátba is
Tisztelt Outsider!Bevallom én sem!Amúgy bírom a nagyvonalú kiírását a tisztelt hirdetőknek!Van aki ki is hangsúlyozza óvszer nélküli aktus nincs!Amivel nincs is semmi baj!Azt már nem tudják,hogy a natúr orális szexel a lenyeléssel sokkal több betegséget bajt vírust fertőzést összelehet szedni mint a natúr szexel!Ugyanúgy a HÍV betegséget is!!!Bírom a nagyképű flegma kiírásokat!Arról nem is beszélve milyen gyenge a kínálat Keszthely,Zalaegerszeg,Kanizsa vonzáskörzetében!Legközelebb Szombathely,Fehérvár stb!Már a megnyilvánulásuk is teljesen más a telefonba mint a környékbeli galerinak!
Judy 49 kerülendő!Flegma inkorrekt!Hívtam érdeklődtem a lehetőségekről kérdezte mit szeretnék?Azzal kezdte 20 rózsaszál a tarifa!Mondtam k.cs franciát és szexet kérdezte még mit mondtam mást nem!Ismét kérdezte még mit?Mást nem elmondtam!Elmondtam jó vagyok franciában és nem vagyok gyorstüzelő!Erre fogta kinyomta a telefont!!!Az ár volt a lényeg más már nem!Már elnézést!Szeretem tudni miért mit kaphatok!Amúgy legalább 56-58 éves meg kell nézni a képeket arc nélkül is lejön!Borzasztó,hogy viselkedett elvégre mint szolgáltató elsősorban az ő érdeke,hogy legyen vendége!Flegma,de nagyon!
Szia nekem nincs hozzá tapasztalat de elvből nem mennek egy terhes nő-höz de mindenkinek más jön be
Szia!
Azon kollégák, akik olyan boilertestűekre 'szavaznak', hát ....:-))) ... most majdnem irtam egy csúnyát, de visszafogom magam!!
Különben is annyit p*fázok itt, hogy lassan "Ősújonc" fórumrangig jutok!!:-))
üdv:
spray
Szia!
Még a végén kiderül, hogy te vagy én:-))
Majd priváton pontosítjuk, ki az a kettő, meg a vándorok, mert sztem erős lesz az egyezés..;-P
üdv:
spray
Ok!
Túlbeszéltük;-))
üdv:
spray
Kössszzzz! ;-)
Cicire és némi Cavinton problémára visszatérve : azért mentségemre szolgáljon, amit sztem te is megtapasztaltál, hogy ez a 'gizda csitrilyány':-))) úgy el tudja venni a férfiember eszét, hogy bizony sok minden kiesik/kieshet a lilagőzös agyunkból az ottlét alatt ;-P!!
üdv:
spray
Sziasztok. Helyet keresnék Sopronba!