Igen.
Igen.
Valóban így van sajnos, legnagyobb meglep akkor van, mikor az ajtóban szembesülünk eme problémával. 25-év felettiek re is. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Sziasztok
Hát sajnos mostanában nem sok jó szolgálató van és ez a 25 év alattiakra nagyon jellemző
Ne haragudj de az IQ szinted a béka se,, e alatt.. Nándi arra céloz hogy 48 éves voltál 2017-ben, akkor most 53! Egyszóval idősebb vagy mint azt hirdeted! Ez még önmagában nem gond mert vannak lányok akik tényleg letagadhatnak 10 évet is. De te nem tartozol közéjük és csupán jó lenne valós adatokkal hírdetni kevesebb csalódás érné a vendégei!
Sose voltam 48 szerintem 98 voltam elnézted kedves Nándi:)))
Nándi · Őstag · 2017 ben 48 add hozzá amit kell és annyi az amennyi!
Tényleg? Nos nem nyitok vitát veled. A korom valós. A fogazatom rendben. Imádnak a vendégeim és hálistennek van is sok. Ha nem jövök be neked lehet válogatni. Nekem meg van a vendég köröm nem is kevés. Befejeztem veled a csevegést.
Kedves Adél, Léni vagy Adrienn! Látom szövegértés az nulla és nem az erősséged! Nem a testalkatodról tettem említés! Arról írtam hogy az Adél és Adrienn is te vagy, és igen amikor jártam nálad, hiányos volt a fogazatod! És sajnos a koroddal kapcsolatban sem mondasz igazat! 55-59 év közt tippelek. Ez megtévesztés!
Elmész te a fenébe hunter666. Vékony vagyok 50 kg. És a fogazatom rendben. És van vendégem bőven. De azért arra kíváncsi lennék hogy te milyen sudár legény vagy. Próbáltál már lejáratni.De sikertelen vagy
Tisztelt Makkt@rsak!
Tájékoztatni szeretném azokat, akiknek sikerült még NEM bele futni Adél 45-be, aki megegyezik az Adrienn 46 személlyével.. . Számomra ez a legnagyobb csalódás ha valaki így, vagy kamu képekkel akár vendéget szerezni. Elhiszem hogy nehéz ennyi szép fiatal lány mellett foghiányosan 55 plusszosan helyt állni, de ez akkor is átverés!
Kedves Sorstársak!
Lola(27)-ről szól beszámolóm. Még egy ilyen sunyi és lehúzós csajjal még nem volt dolgom. Telefonon beszéltünk. Azt mondta órája 25. Amik érdekeltek, azok közül tartalmaz natúr és kölcsönös franciát, valamint kétszeri aktus lehetőséget. Érdekeltek az extrái még. Azok közül a popsi, valamint arckitakarás nélküli fotózás. Előbbi 5, utóbbi pedig kattintásonként 5. Így bevállaltam. Szomszéd háborúban álló ország egyik városának nevét viselő utcára mentem hozzá. Helyszínen változtak a dolgok. Óra 30, ami nem tartalmaz natúr és kölcsönös franciát. 10-10 extraként számolta fel mindkettőt. Popsi szintén 10. Arckitakarás nélküli fotózás már nem volt. Mindegy, bevállaltam. Natúr franciával kezdtünk. Aztán kölcsönös franciával folytattuk (ez jó volt, egyedüli pozitívumnak elkönyvelhető). Jött az aktus. Sajnos elég hamar határán voltam a "végnek". Mondta, hogy úgy is sok időnk van még, így nem fogtam vissza magam. Ahogy elélveztem, azt mondta, hogy ha szeretnék hosszabbítani húsz percet, az még plusz 20, mert hogy nála órába csak egyszeri élvezés van. Gondoltam magam, meg az isten f....t. Biztos, hogy nem megyek vissza hozzá.
Timur · Újonc · De miert mentetek el az Alexahoz? Mar talan volt hozzaszolas vele kapcsolatban. Utana kellett olvasni. Kepeit elnezve tul szep, hogy igaz legyen.
Tisztelt Moderátorok!
Miért nem lehet picit gyorsabban engedélyezni egy egyszerű hozzászólást?
Alexához vissza mennék és a dupláját fizetné vissza csak menjek el…….
Üdv mindenkinek!
Ritkán írok ide, de most jónak láttam.
Sajnos csak utolag olvastam BigDaddy hozzászólását Alexával kapcsolatban, így én is belefutottam.
Röviden a lényeg: mindenki messziről kerülje, akinek nincs feleslegesen elkölteni való pénze. Akik szeretnének egy nagyon drága zuhanyzást, ők megpróbálhatják...
Rögtön utána, mivel semmit nem kaptam, amit szerettem volna, meglátogattam Alízkát.
Nála teljesen rendben volt minden, olyan szolgáltatást nyúj, amit elvárunk egy lánytól.
Ha egy pár társat sikerül megkímélni a kellemetlenségektől, már megérte leírnom.
Most ez annyiban változott, hogy azok az ügyeletes személyi edzők, akik ezeket a hírhedt helyeket menedzselték, pár hónap után helyszínt cserélnek! A lányoknak más neve lesz, képeket cserélnek és minden megy tovább úgy, ahogy addig. Ezért jó egy részletes beszámoló, mert elő és utóképet is kaphatsz arról, hogy milyen egyéb jellemzők alapján tudod felismerni a kamus lányt, akkor is ha teljes profilt cserélt.
"Pár év alatt"(?) Vicc! ..ha ennek évek kellenek, akkor az tuti nem a "reménykedéstől" fog megtörténni. Több optimizmus kell és tenni érte! Minden látogatásról beszámoló, akkor is ha jó, akkor is ha nem. Ez itt pont az a hely, ahol nincs mit takargatni, ahol szükségtelen sunyizni, itt senki nincs olyan helyzetben, hogy megszólja a másikat.
Bizonyos nők időszakos érkezését érdemes figyelni. Azért lenne hasznos ha ez a fórum betudná tölteni a valódi szerepét, mert akkor jó ideje, vagy eddig soha nem látott Top nők keresnék fel a várost. Ahogy tették ezt 2017-ről 2018-ra, 2019-re. Hol van már egy Lilly34, egy Mandy30, egy Carmen31, Tiffany27, Claudia31, Liza27, stb...
Amennyiben itt felületi lehetőséget kap a látogató, hogy tapasztalatot cseréljen olyan látogatókkal, akik tényszerű tapasztalásból írnak, akkor 1-2 hónap alatt is csoda történhetne! Ez onnantól csak a beszámolók intezitásától függ, hogy mikorra tisztul meg a terep.