A bórt valamikor kanosság elen adták! A jó bor viszont kanossá tesz! Van még mit tanulni a dzsungelban! :D
Nándi · Őstag · A bórt valamikor kanosság elen adták! A jó bor viszont kanossá tesz! Van még mit tanulni a dzsungelban! :D
Üdv kedves makktársak Dorinával van e valakinek tapasztalata?
Nándi · Őstag · Tarzan azt hittem verebek csak a lakótelepeken vannak, de ahogy a példâdból adódik kerül az a dzsungelban is! Beleszaladtál már néhány himi humi simizésbe, ha neked ennyi elég lelked rajta!
Apropó miért nem a kellemes tapasztalatodról csiripelsz!!?? :D
Kriszti 38.Pontos időben megérkeztek,ő már egy másik vendéggel van.Természetesen egy telefont nem veszi fel emiatt.Megvárom amíg végez a vendéggel és érkezik a kamu üzenet,hogy nem tudta a számom ezért nem tudott szólni.Egy segítség(toll,papír,bejelentkező neve ,időpont)..Jártam már sokszor így,ezért csakis jó indulattal írom.Tanulni a logisztikát.A "vendég"is ember,belőlünk éltek!!!
Üdv.
Ha már minden áron "maszirotatni" akarsz el kell menni Abigélhez 😊(pont itt van) A legrövidebb idő olcsóbb. De elég is. Na ő megmasziroz úgy és ott hogy abban hiba nem lesz 😁.
Az igen! Tényleg nagyon szép csajszi a Kriszti 38. Kár hogy a masszázs vonalon mozgolodik. Na de hátha olvasunk róla egy jó kis beszámolót,hátha van egy kis bizakodás más irányba is ;-)
Kriszti 38 nagyon szép lány.....valaki egy kis infót.... nagyon jó lenne.... privibe is.... Köszönöm!
Tudom, azért is említettem, köszönöm. Rá is kóstoltam. 😋 Képtelenség csalódni benne.
Voltam már a hölgynél, nekem is hasonlóan kelleme és jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. AHogy olvastam a beszálomódat, totális merevedésem lett, fel is hívom. :D
És ő most pont itt an 😃
Amikor a Lana30 itt van, akkor én tuti nem szórakoznék ezzel a szexpótlék himi-humi masszázzsal! Ráérsz majd akkor, amikor uborkaszezon lesz.
Részemről Mollyról is csak jót írhatok, habár jó 1-1,5 éve voltam nála. Kedves beszédes csaj, vagy csak jól megtaláltuk a hangnemet...
Ágyon masszírozott, majd a hanyattfekvôs rész már egy matracon volt. Alaposan beolajozott, és csúszkált rajtam. Szájjal néha megközelítette a rudat, de nem volt "francia aktus" :D
Tiszta igényes környezet volt ő is. Ha azóta sem változott a minőség mindenképpen ajánlható.
Ez nem a Wallstreet haver, ébresztő! 😄
Masszázs fronton a felső kategória. Legalábbis nálam ;)
Én azt mondom érdemes lenne kipróbálnod.
Neeeem....
Oda mást kell behelyezni haver....:-P
üdv:
spray
Végül is...... A Shrekben is szimpatikusak a Vakegerek:-))))
üdv:
spray
Molly:profi masszázs,profi csúszka,profi lingam,francia nincs!!!
Lóra:a masszázs erotikusabb részén van a lényeg,minden van!
Na, őt még nem is láttam 🙂
De róla sincsenek vélemények. Voltál már nála?
Esetleg Dolce?
Miért, az a hosszúkás vágás nem azért van a lábuk között, mert ott kell lehúzni a kártyát?