Sziasztok,
Vandusnál járt-e már valaki, mellesleg (is) nagyon jól néz ki :)
Sziasztok,
Vandusnál járt-e már valaki, mellesleg (is) nagyon jól néz ki :)
Kinek nem inge nem veszi magára nyilván 👍
Amint helyet kapok láthatóan sok hirdetőnek nem tetszem, 😂😂😂😂😂
Szép Napot kívánok!
Kriszti 38 nagyon szép lány.....valaki egy kis infót.... nagyon jó lenne.... privibe is.... Köszönöm!
Üdv! Valakinek tapasztalat Zoé 20 al?csak autóst vállal! köszönöm előre
Hali! Én ismerem a csajt. Az ő arca. Minden fotón ő van. Hiszitek hiszitek,nem nem. Kategóriában magasan a legjobb. De ugye mit szeretnél?mi a cél? Garantáltan nem fog előtted egy faszba lofralni. Nem fog megszoptatni,se megkurni. Teljesen át van operalva. De ahogy mondtam ebbe a kategóriában magasan a legjobb.
Voltam nála, volt ő nálam. Ha nem tudom,akkor el se hinném hogy ő nem született nő. Bevallom jobb volt vele a sex mint bárki mással. Lehetett vna több is köztünk. De vissza táncoltam . Megijedtem a szitutol...
Bocs h bele pofaztam. De nem tudtam szó nélkül hagyni.
Lilla 28 jónak tűnik...egy kis infót megköszönném .... privibe is jöhet...
Andi 43 inkább kb 63...minden csak gumiban,a tetthely egy ócska heverö a sarokban. Kellemetlen csalódás...
Most kiről van szó? Lemaradtam.😀
Az itt hirdető Andi (43) és Lola (28) hölgyekről van valakinek tapasztalata?
Akamionos · Újonc · Régebben érdeklődtem egyszer nála,emlékszem kora délután hívtam,és valami esti időpontot tudott adni. Mondtam várjon már 10percet,és visszahívom,hogy nekem jó e az esti órákban a találka. 5perc múlva illedelmesen visszahívtam,mondtam,hogy sajnos nem tudtam a programomat átszervezni,és nem jó az este. Erre a flegma válasz annyi volt: "sejtettem" és kinyomta 🤣🤣🤣
Engem is érdekelne az alkatam miatt, bár amikor otthon vagyok mindig eltűnik a hirdetése.
Lenne egy tippem a "kedves" hölgy szolgáltatásáról, ha már érdeklődés közben kiderül, hogy nem ma mennék erre automatikusan köszönés nélkül kinyom... XDXDXDDDDDDD
Sziasztok!
Aviana(19)-nél járt már valaki? Vélemények? :)
Sziasztok! Camillárol valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm
Apróban hirdető Zoérol tud valaki valamit?
koszi srácok
Sziasztok! Lucy-ről(21+) van valakinek tapasztalata? ***moderálva *** "félek" Tőle.
Alexan · Újonc · Üdv urak!
Evelyn 39
Számomra meglepetés hölgy.Különleges hozzáállás,egyedi stílust rejt Evelyn.
Kedves,aranyos,bohókás mindig jó kedélyű,de azért ízzig vérig nő.
Két alkalommal is meglátogattam.A második alkalom kicsit döcögve de összejött.Sajnos akkor sietőssé lett a visszautam, így az nem volt olyan mélyrehatóan élvezetes.
Franciája kellemes,kölcsönösen nagyon szereti ha jó a nyelvjárása a vendégnek.Aktus több pozícióban. Izgatóan hatott a lelkesedésemre,hogy nem egy fadarab tipus.Élvezettel csinálja.Természetesen ha a vendég is szimpátiát tud kihozni Evelynből.
Sajnos csak szeptemberben jár megint mi felénk.
Két éve voltam nála Keszthelyen nagyon korrekt amit vállal azt nagy minőségben csinálja nagyon az elsők között van vagy talán az első e téren nagyon megéri elmenni hozzá minden pénzt megér
Hello.Nálam volt kb negyed éve.Nem nagy eresztés.Nagyon sok mindenre extra szolgáltatás ként plussz rózsa szálakat kér.Na de vigyázni kell vele mert ragadós kezű.Sajnos tőlem megprobált utolsó extra ként elemelni egy dolgot,de az volt a szerencse,hogy észre vettem.Szoval vissza adta némi vita után.Ahogy megérkezett kiszállt az autóból már onnan nézte az időt.Meg sem várta,hogy legalább a lakásba beérjünk.Minimális alapszolgáltatás.A többi extra.Nem mondanám higénikusnak sem nyilván első volt a fürdés.Érezhető volt az ápolatlanság.Szia.