Ez jó hogy mindeki hajlandó véleményt írni
Hogy a lehúzás elkerülhettö
Legyen
Köszönöm....coool
Ez jó hogy mindeki hajlandó véleményt írni
Hogy a lehúzás elkerülhettö
Legyen
Köszönöm....coool
Czefre · Újonc · A masszőzök szolgáltatását itt helyén valónak gondolom. Sokan igénylik is, és ezt elfogadom. Bizonyára csak én vagyok maradi. Vagy legalább is számomra érdekesen változik a világ, de mára majd minden második hirdetés kezdődik úgy, hogy "aktusra nincs lehetőség". Félek, végül csak egy masszőz oldallá minősül. Én meg majd kénytelen-kelletlen beállok a sorba egy kis masszázsra!
Üdv
TiaraSweetről valakinek tapasztalat vélemény?
Bennem csak az a kérdés merül fel , ha nem vállal AKTUS-t akkor mit keres itt? 🤣🤣
Üdv mindenkinek!
Kiara nevű hirdető Nagyatádon hirdet,de 2településsel odébb található kerülendő.
Lehúzos a hölgy pénzt el teszi, és pont.
Újabb rossz tapasztalatot szereztem.
Ne járjon más is így.
Natasa28 Ő esetében érzem azt, hogy az idő és a látogatások elteltével egyre jobb az összhang, ez ad a találkának egy titkos szerető érzetet. A képek magukért beszélnek, amiben semmi barokkos túlzás. Már a sejtelmes kezdés felér egy kiadós előjátékkal, továbbá az elegancia, érzékiség és a fülledt hangulat garantálja, hogy nála soha nem kétesélyes a együttlét. Most már érzi, tudja mikor és hogyan a legjobb mindkettőnknek. Nagyon jó érezni, hogy ő is jól akarja magát érezni és nem egy szirupos műalázkodással akar kiszolgálni, mint valami szolgálólány a múltból. A szexuális intelligenciája mellett ez csak tovább emeli az amúgy is kiváló összképet. Őt főként akkor választom, ha a fr*ncia mellé az alapos minőségi szexet is megkívánom.
Nagyon szépen köszönöm Gyesi egy igazi Úri ember vagy puszi
:)) Kedves Alexan igen kicsit nagyon félre érthető volt. Semmi probléma csak máskor kérlek picit bővebben vagy máshogy fejsd ki.Akik már ismernek azok tudják mire számíthatnak, illetve milyen szolgáltató vagyok De akik viszont nem ismernek még azt gondolnák rossz szolgáltatást nyújtó Nő vagyok, vagy (vagyunk). Szép napot :)
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy valakinek van e infója Dana26 hölgyről.
Privátban is jöhet.
Előre is köszönöm.
Alexan · Újonc · Kedves Denisa!
A "kiegészítés" a barátnős érzetű hírdetőket jelentette az írásomban.
Sajnálom ha félreérthetőre sikeredett.
Üdvözlettel:Alexan
Nem az en penztarcam banja..😅
Kár érte pedig kellemes kis töltött galambocskának tűnik
Sziasztok!Pécs szabadság utca 26 Ketrin néven hirdet.Kerülendő lehuzos zéro szolgáltatás.Menses ideje alatt fogad kuncsaftokat a pénzt elkéri de utána mondja meg,hogy mi van.Ráadásul kifelé egy kisebb csoport várja az embert,hogy mi a reakció. Sziasztok.
Ivett Győr. Van valakinek véleménye?
Megköszönném.
Sziasztok, Tina28 /Kitti/néven hirdető csajról tud valaki valamit? Itthon már nem dolgozik? Privibe is irhattok, ha tudtok róla. Megköszömném.
Sziasztok
Kitt ajánló
Pécsen
Talán Merryl!?
Sziasztok kedves Pécsiek!
Érdeklődni szeretnék egy hölgyről, aki a Csipke utcában dolgozott! Nevét és elérhetőségét sajnos nem tudom, de nagyon kedves volt! Tudtok róla valamit? Fogad még vendégeket? Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
😂🤣...
Sziasztok!
Elizabett (22) -vel mindenki vigyazzon ha jot akar maganak... Csak egy jo tanacs.. folyamatosan vandorol amit alapdologkent hirdet extranak szamolja majd 15perc utan elzavar hogy lejart az ora...