Irja már le valaki hogy akkor Nyíregyházán kik azok a hölgyek akik úgymond "valódiak" és jól dolgoznak!!
köszönöm.
Irja már le valaki hogy akkor Nyíregyházán kik azok a hölgyek akik úgymond "valódiak" és jól dolgoznak!!
köszönöm.
Nekem nagyon hiányzik már Győrből a Szonja!olyan csinos volt.Lehetne Győrben több szilikonos csaj.Kitti nagyon szép.de lehetne több:)szoval vissza Szonját!
Hááát, pár hónapja még tudtam volna ajánlani egy-két jó csajt, de most inkább Győrött vannak jók....
Verát még nem próbáltam, ha te tudsz róla infót, megköszönném!
Mért kell cigányozni és oltani mindenkit????
Én is cigány származásu vagyok és sztem vannak olyan hölgyak akik romák és normálisak!!!!!
Ne csak azok a hölgyak miatt akikben csalodtatok ocsároljátok a többit is!!!!!!
Egyébként jó hogy figyelmeztetitek a többieket de attól nem kellene cigányozni mert ez sértő és árt más
imigének!!!!Egyébként látogassatok el kecskemétre Zsofihoz és megtudjátok miről beszélek!!!!
Üdv!
Judit 22 és Dóra 25 -ről van valakinek személyes tapasztalata. Ők vannak a képen? Használható infót adjon már valaki plíz!
Szoknyavadász! Köszi szépen az infot.
Valaki meg tudná mondani, ki a legjobb Sopronban? Mert Miáról is csak rosszakat olvastam. Itt nincs semmi tuti csajszi?
Sziasztok! A Mellus nevű lányról tudtok valamilyen infot adni? Köszi.
Cigisnek üzenem az ÉVI 38 iszonyuan korrektek ketten vannak .Voltam már náluk ha tudom,hogy milyen hely több lóvét viszek.Maximálisan kiszolgáltak csak a héten vannak .
Helló kandúrok.A CICA nevü lány nem magyar a képen sem ő van. A mellei is kissebek ráadásul elég dagi.
Lulu= Rebeka 29=Hajni
Jessica19=Camilla18
Bettylove= Fanni
*** moderálva *** utcát kerüljétek el szerintem.
Kedves Anreja!
Én vagyok a sapka nélküli surda!
No, de térjünk rá a problémádra lakásügyileg.
Nagyon szívesen segitek amit tudok, de ez nem hiszem hogy erre a fórumra tartozna.
Milyen lakás,hol, mennyiért?
Szerintem inkább írj a "horf56@hotmail.com"-ra és ott megbeszélhetjük.
Szervusz, A Surda!
NYÍREGYHÁZÁN A SZENTISTVÁN UT 63 NEM AJÁNLOM EGY IGÉNYTELEN ÁPOLATLAN ROMA LÁNY!!!!!! ÉS MÉG A PÉNZEM IS ELTÜNT!!!!!! NE MENYJETEK ODA JOBBAN JÁRTOK A LAKÁSBAN ZAJOKAT HALLOTTAM EL VOLTAK BUJVA A TÖBBIEK SZERINTEM!!!!!
Szia Hegylakó!Én is jártam a Ferenc körúton,az alfival szemben a 4 emeletesben.Atelefonban a hang nagyon tettszett,de mikor felmentem a csaj lepukkant volt,ott akartam hagyni. Akkor derült ki,hogy többen vannak,úgyhogy ki kellett fizetni a fél órát ha nem akartam gondot.Márpedig ki akar cigányokkal újjat húzni?!Aferenc körútat én sem ajánlom!!!!!!!
sziasztok
szandra 24-ről tud valaki valamit? kétes hirdetőnek írja a rendszer, de a hangja kedvesnek tűnt a telefonban
illetve aki tud valakit/valakiket ajánlani, megköszönöm
előre is kösz az infokat
bully69˘!Ez a lány nem jelent konkurenciát senki számára,hacsak nem vak az illető!
Lenne ennek az oldalnak egy nagyon jó funkciója a hírdetők részére. A vélemények engedélyezése. Sajnos nem igazán engedélyezik ezt az opciót pedig jó lenne.
Hi!
Greg lehet kicsit elkéstem vele, de csak most olvastam...
Csilláról annyit, hogy bár nem kissebségi, de legalább 15 kilóval nehezebb mint a képeken, nagy is volt a meglepetés! :))
A lakásán egyedül van, egyszerű, de tiszta lakás!
Fadarab típus, sietetett is ami elég negatív,de legalább a franciája az gumi nélkül!
Összességében egy gyors patront megér,ha nagyon ki vagy éhezve, bár szerintem hétvégente bármelyik buliban kaphatsz hasonló kaliberű csajt egy kóláért!
Szia Hegylakó!
Hirdetö létedre mit kerestél a lánynál?Feltérképezted a konkurenciát?
CICA 21 NYREGYHÁZA A csaj 110kg,roma nem magyar,miközben a kérésére zuhanyoztam a pénzem lenyúlta.A Ferenc körútat kerüljétek!!!!