na halika mindenkinek ti oszt tudtok ám vmit!!!!!
na halika mindenkinek ti oszt tudtok ám vmit!!!!!
Szia János ( hirdető )
Te is meglátogattad a konkurenciát? Ezt is kompenzáltátok? Te is fizettél és Ő is fizetett?
Tényleg ennyire marhák vagytok, hogy nem veszitek észre, hogy egy ideje kiírja a VL, hogy hirdető, vagy nem hirdető reagál a hozzászólásában valamire?
Próbáljatok már lenyugodni. Ha valakinek nem tetszik a hely, majd jelzi. Ezzel nem értek el semmit!
Thomika
Sziasztok én sem ajálom a ferenc körütat Millibaba22 és Cica21 néven van fent fent kamu a kép is meg amit a telefonba 70kg nak mondja magát ,meg 60kgnakhirdeti magát közbe meg van 110kg ,engem 3-hete vasárnap lopot meg egy igenytelen is, ráadásul roma is.
Üdv. Néked!
Már megvan a kecó néhány szinttel feljebb, ugyanott.
Kösz a mailed, de nem nagyon szeretek levelezni, inkább hívj!
Katónéni (no, a múlt héten lett egy nappal öregebb :))
Szia Zoli!
Te, mint hirdető voltál Náluk? És ilyenkor ki rendezi ki felé a dolgokat? Érdekelne, hogy ilyenkor kompenzáltok?
Hát ez az önreklám sajnos nem jött be!
Sziasztok.Olvasgatom az irásokat és van egy észrevételem amit nem csak ezen a fórumon ,de másholis gyakran észreveszek. Ez pedig nem más mint,hogy "nem kell itten cigányozni mert ismerek rendes cigánylányokat is akik becsületesek és nem lehuzósak " stb stb stb. Szerintem az ijen mondatoknak így kellene hangoznia, ismerek sok cigánylányt de sajnos van közöttük egy két lány is akik nem becsületesek. Hát ennnnyi köszi.
camilla=fotogarancia leyla
Nyíregyházán Sziszi20 (06304190401) a szentistván ut 63szám alatt dolgozik 5.dik emelet 15-ös ajtoba!!!!A lány egy körözött személy!!!!!!!!!!!!!!!! A rendörség körözi!!!!!!!!!!!!!!!! nem ajánlom a lányt vigyázzatok vele!!!!!!! Az igazi neve KITTI!!!!! A keze meg van vágdosva!!!!!! Én voltam nála de nagyon megbántam nem csinált semmit csak igérgetett!!!
Sziasztok!
Segíteni szeretnék minden hírdetőnek,én is az vagyok!
Van egy "Úr",aki ennek az oldalnak a konkurenciája,illetve annak adja ki magát a telefonban.
Engem pár nappal ezelőtt hívott,innen tudta meg a tel.számom,majd rám eröltette magát,végig sem hallgatva,hogy Ő másnap eljön hozzám "csekély" 10 ezer forintért több helyre is fölteszi a hírdetésem.
Mivel nem adott esélyt sem arra,hogy közöljem vele nem aktuális,kaptam tőle egy sms-t amelyben ez állt:nem szeretik a kamusokat,és amiért nem voltam hajlandó 10 ezret fizetni neki,illetve egyáltalán a lakásomba sem engedtem be,ezért Ő majd fogja és negatív véleményt ír rólam,hogy lássák a partnerek.Ez ma meg is történt bár azóta lekerült a hírdetésem!
Na,de kérdem én,egy telefonos hangból honnan tudjuk mi azt megítélni,hogy valóban szerkesztő-e vagy csak egy szélhámos!
Azt mondta nekem,hogy járt már itt Miskolcon,a lányokat lefikázta mert nem csak én,hanem a többi lány sem állt vele szóba.
Nem véletlen!!!!
A pasi pesti (elvileg)de járja az országot és itt vadászik a lányokra!!!
Megadom Nektek a számát,aki teheti kerülje hacsak nem akar mínusz 10 ezerbe kerülni illetve azt gondolom,hogy akik itt hírdetnek az nem véletlen,hiszen én is meg vagyok elégedve ezzel az oldallal,biztos,hogy nem váltanék!!!
A szélhámos száma: 0670/630-4054.
Remélem segíthettem Nektek!!!!!
További szép estét mindenkinek.
sziasztok ma voltam egy miskolci párnál.meghitt szerényes csendes hejjen találhatóak meg.a belvárostól kb 10-15percnyire.nagyon aranyos kedves pár.minden kérésemet teljesítették akadájok nélkül.nagyon ajálom mindenkinek akik szeretnének különlegességekben részt venni a tel:06702855... krisztikéék.sziasztok...
Kedves Lexi!
Ha megnézi a kérdéses hirdetés képeit, akkor azokon látható, hogy nem egy karcsú hölgy van a képeken. A jelenleg fent lévő képeiről le tudta igazolni, hogy Ő az. Természetesen a képgarancia csak addig érvényes, amíg ezek a képei szerepelnek a hirdetési anyagában.
Az való igaz, hogy a VL nem ellenőrzi a kg és cm adatokat, de hogy is tehetné???
VL
Sziasztok!
Zalaegerszegen kit tudnátok ajánlani !
Ki a legjobb ?
Üdv
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani Zalaegerszegen!
Előre is köszönöm !
Üdv
Sziasztok!
Nekem ezek után csak egy kérdésem van: Hogy lehet képgaranciás a hírdető Cica 21 nevű lány, ha tényleg kamu?
Szia Jampec igazad van én is jártam nála de nem maradtam és eröszakoskododt velem ráadásul mert nem maradtam 70-kg nak mondja magát és közbe 120kg ha nem töb és meg a többi....hogy ,hogy nezki tegyem hozzá.....Amugy Cicus21-néven van fent..
Sziasztok figyelmezteni szeretnék mindenkit:aki a Cius 21néven van fent nyiregyházn ferenc krt.24 szám alat dolgozik,oda ne megyetek mert teljesen kamu nem 70-kg hanem vagy 120kg ha nem több.és nem is magyar lány igénytelen ugy ahogy van a kinézetevel együt.
Irja már le valaki hogy akkor Nyíregyházán kik azok a hölgyek akik úgymond "valódiak" és jól dolgoznak!!
köszönöm.
Nekem nagyon hiányzik már Győrből a Szonja!olyan csinos volt.Lehetne Győrben több szilikonos csaj.Kitti nagyon szép.de lehetne több:)szoval vissza Szonját!