Angel-ről tud valaki valamit?
Angel-ről tud valaki valamit?
Sziasztok....
A lulu nevü hirdetőről van valakinek valami infója?
üdv!
Alma(25) nevű lányról van valakinek valami infója?
Szintén önreklám kategória!!!
Reklám szöveg!!!A Piroson már kezdenek leszokni róla,most itt folytatják!!!!!
voltam zsanett hercegnönél eszméletlen jol végzi a dolgát.0620-5329033 érdemes.
Szia Peppe és Janika!
Zsaklinról érdeklődtettek,hát én voltam már nála elég sokszor és csak ajánlani tudom.
Az,hogy kér telefonszámmal dolgozik az szerintem mindegy, mert ha felhívjátok mind a kettőt ugyan az a hang fog benneteket fogadni.
Próbáljátok ki, hiddjétek el megéri!
Jó napot!
Segitséget kérek.Volt valaki a Lya nevü új hölgynél?? A képek jók!!
Amugy én is voltam Mónika 27es nevü hölgynél.Nagyon rendben van,aranyos,tiszta,szépek a cicik,és jó a müsor.Háát pár helyen már megfordultam de talán a legjobb Pécsen!!
Sziasztok!
Aki még nem tudná, Katónéni :) = Andrea, Veszprém.
Úgy vettem észre, hogy a hirdetésemet olvasók többsége felfogta, hogy egy képzett, gyakorlott masszőrrel van dolga és nem "mással". Időnként azonban befut a telefonomba egy-két értetlen, alig gyanús, hogy honnan lesegető férfiszemély és jobb, ha nem írom le, hogy miket akarnak, kérdeznek.
Aki átlag értelmi képességekkel bír (a többség ilyen), még eddig tudta értelmezni a hirdetésem szövegét.
Masszázsról szól, én senkinek semmi mást nem ígértem. Mivel ezt a fórumot hál' Istennek moderálják, sajnos nem írhatom le, ma pl. két érdeklődővel folytatott beszélgetésemet.
Kedves értetlenek! Nem kell fenyegetőzni és jobban jár, akinek a telefonban mondom, hogy nem engem keres, mintha innen kell távoznia. Én kultúráltan beszélek mindaddig, amíg a *** moderálva *** is kultúrlény van.
Akinek nem tetszik, hogy itt hirdetek, nézegessen mást! Ilyen egyszerű. Remélem, értve vagyok mostmár.
Érdeklődnék a soproni Lilli iránt, ha bárki járt nála szivesen olvasnám a véleményét róla. előre is köszönöm.
Melyik számra gondolsz? mert a mariann képeivel dolgozo"hölgy" számát most is megtalálod . most maya néven fut a foto
Info: Ingrid vagy bianka vagy Betty ki tudja milyen néven hirdet 40-es nek hirdeti magát de tutti van 50 vagy kicsit felette! Szőke rövid haj nagy csecs kamu képek! Voltam nála nem olyan rég a szolgáltatás nem rossz kellemes francia végig imád szopni! A szex az nem valami nagy szám ! Régen Petrával dolgozott most Noémival 2-en dolgoznak !
Nóéminál is jártam !Ő régen a füredin rendelt most a Sinai Miklóson van egy patront megér többet nem ! Nála is hatalas gravitáló cicik csupasz punci szőkés barna mellirozott haj ! A francia nem nyerte el annyira tetszésemet ! a dugás pedig semmi extra nem volt csak beleült és láttam rajta alig várja hogy elmejek kicsit fadarab szindróma volt!! Felejthető szolgáltató!!
Petra : 40 éves elég jól karbantartott kellemesen igényes ápolt tiszta Nő! A francia felejthetetlenül jól csinálja és a szex is kellemes látszik hogy imád kefélni élvezetből csinálja ! ...A FÓRUM SZABÁLYAIVAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE!... Őt meg megfogom látogatni mert érdemes !!
Törölt felhasználó írta: Törölt hozzászólás
Senkinek semmi info Kitty32 ról vagy 33-ról mikor mennyi:)?
Hello,
Elvíra (42) ajánlott? Merre rendel?
A Mariann nevű hölgy tényleg nem hirdet , de Maya néven ismét fellelhetőek a képei a vl. oldalon, akkor most dolgozik vagy sem.
A selyem utcai dolgozokrol tudtok valamit? Ki az?
sziasztok!
Feketemacskád nevü lányról tudtok valamit?
Az tényleg elképzelhető, hogy egy lányról több féle beszámoló íródhat (+,-).
Sexycsokival én magam is így vagyok. Most legutóbb kellemes tapasztalatom volt vele, mint legelőször. Ugyanis kb. 1 éve még flegménak tűnt. Most újra itt van és amikor most újra meglátogattam kellemesen csalódtam. Igazándiból csak a teste miatt mentem másodjára el hozzá, mert korábbi kedvencem, Gina (nem aki most hírdet) abba hagyta a szolgáltatást. Így a kép alapján Sexycsoki hasonlított rá leginkább.
Aztán mikor már ott voltama azt tapasztaltam, hogy velem kedves és egyáltalán nem siettetett.
Ha nem is ütötte meg az "én Ginám" szinvonalát, de teljesen korrektnek találtam.
Sziasztok makktársak és szolgáltatók!!!!!
Bár nem tudom kinek köszöngetek itt!
Talán Jászberényben senki sincsen, aki merné felvállalni, hogy p..cik után kutakodik a neten, vagy egy p..ci sincsen, aki megosztaná a ......... mit is? Ja magát.
Hahó ébresztő!
Sziasztok a pajzán 30asnál volt mar valaki?mit vállal?
Hali R!
Niki24-nél már voltam, ő van a feltett képeken / de lehet,hogy most szünetel/
Csinos,vékony testalkatu csajszi,bár kicsit sok a festék :)
Odafigyel a dolgokra,kellemes menet,bár ront a dolgon,hogy a lakásban dolgoznak még páran,a kéró is elég lepukkant..
Érdemes:)