Anettka telefonszáma,06204955996 ,06308298729.aki nem akar csalódni .őt ajánlom
Anettka telefonszáma,06204955996 ,06308298729.aki nem akar csalódni .őt ajánlom
aki nem lehuzós és korrekt árakon dolgozik ,akit tudok ajánlani ,az anettka ,csinosan ápoltan kedvesen fogad ,az arcra és testre szájba élvezéskor nem nyafog.kulturált ,diszkrét helyen fogad.én régebbről ismerem ,máshoz nem szoktam járni ,mert tőle megkapom ,a popsszexet is akár.nagyon csinos vonzó hölgy .ajánlom figyelmetekbe .ja és ami a legfontosabb ,nem lehuzós.északi köruton található.
Csak annyit fűznék az önreklámokhoz,hogy jó "árunak" nem kell reklám!
Én már többször jártam nála és mindig jó volt vele és tényleg spriccel .
Tisztelt Szerkesztőség!
Ha a hirdető lányok vagy aluliskolázott futtatóik nem tudják,hogy a város ahol szolgáltatnak melyik megyében található,akkor Önök korrigálják ezt a tévedésüket!Hogy ezt miért írom?Fejér megyét böngésztem,ezeket a hibákat találtam:Szöszi (30),Hédi (30),Melinda (30) mindhárman Dunaföldvárt jelölték meg.Dunaföldvár még mindig TOLNA megyében van!Édes Lány (28) hirdetésében pedig Szombathely szerepel ez a város pedig VAS megyében található!Kérem javítsák a hibákat!Köszönöm!
Üdv. talizmán!Lauráról szeretnék megtudni többet!Milyen a csaj?
Kedves Doc!
Ha visszaolvasol a fórumban pár oldalt, láthatod, hogy én már írtam anno Miáról beszámolót, bár nem túl pozitív!
Doc · Tag · Róbert81 és szoknyavadász! Örülök, hogy hozzászoltok, habár ha már úgyis meglátogattátok a hölgyet, akkor ennél bővebb beszámolót is írhattatok volna, vagy azt csak én teszem? :P
Doc · Tag ·
Kedves Csenge!
Sajnos vannak bunkó vendégek is, akik nem szólnak, ha mégse tudnának menni, de úgy gondolom, ha számkijelzéssel hívna, akkor sem hívnád fel, hogy felelősségre vond, hogy miért nem jön... Az éjszakai telefonbetyárok ellen is van megoldás: ki kell kapcsolni a telefont, vagy le kell halkítani, hacsak nem dolgozol persze, habár ha vki betyárkodik, akkor kijelzett számmal is meg tudja tenni, mert egy második/harmadik számot/kártyát fenntartani elenyésző költség a mai világban főleg ha ez a "hobbija", hogy betyárkodjon. Az ilyent szerintem nyugodtan tedd félre, hadd hallgatózzon, a saját költségére, egy idő után csak megunja :D
érdeklődnék éva 47ről, volt már ott vki, tényleg spriccel??:D
sziasztok
Komáromi hölgyeket nem próbálta még senki?
Főleg Szilvi és Melanie érdekelne.
Aki járt már náluk irja meg véleményét pls.
"Összeségében pozitiv a kép a nagy "vendég" forgalmat leszámitva, ugyanis 4 lány van a kéróban." Talán én így írtem volna, hogy "nagy" vendég forgalmat... :) én hétfőn pont nem voltam ott ;)
Csak csendben megjegyzem, hogy minden oldalra jelezte bikafiu hogy neki ki is a favorit :) azért ez már még is csak reklámozás, no de én nem bánom, hiszen nem vagyok érintett. ;)
Kedves Doc!
Való igaz, semmi szükségünk nincs a telefonszámotokra, mondjuk én soha nem kértem számkijelzéses hívást. Azért néha jó lett volna, pl. amikor a "kedves" vendég elfelejt jönni, és még inkább elfelejt visszaszólni. No akkor sem azért hogy visszahívjam, de talán kiírhattam volna a fórumra a majdnem teljes telószámot, hogy másokat ne próbáljon átverni. Volt olyan eset, hogy kb 2 hónapig minden nap bejelentkezett a vendég, hiába mondtam neki a harmadik alkalommal hogy már megismerem a hangját. Aztán az zaklatókról már nem is beszélek, és az éjszakai telefonbetyárokról, és a T-perces ráérőkről. :)
Üdv mindenki!Ismét voltam a Miánál ez a csaj egy istennő!!!Teljesen rá katantam!!!Azóta is extázisban vagyok igen nagy hatással volt rám!Nagyon jól csinál mindent de mindent!!!Igazi vadmacska lett!!Javaslom ne hagyjátok ki!!!!!!!!!!!
Nem tudom mi ez a sok kamu hírdető itt mostanában, de már az is megfordult a fejemben, hogy
a Stadion környéki iváni cigánylányok kezdenek lakásokat bérelni!
Nem lepődnék meg......
Hi!
Köszönjük a hozzászólást Róbert 81!
Kár, hogy én is jártam már Miánál és hát nekem sem jött be, sem a stílusa sem a külleme.
Szerintem most így a végére ki akarja hozni a max lóvét, amit lehet a bizniszből.
De az is lehet, hogy cseppet sem hagy fel a "munkával" csak máshol folytatja.
Bárhogy is legyen, nekem egyszer elég volt belőle!
Üdvözlök mindenkit!Én még új vagyok a forumon,de mindjárt megragadnám az alkalmat,hogy szóljak az előttem szólokhoz.Csak helyeselni tudom amit írtatok srácok.Én is megfordultam egy-két új lánynál,akik enyhén szólva nem nyerték el a tetszésemet.Nem tudom más helyen ill helyeken ezek a lányok,hogy dolgoztak,de ez az igénytelen,becsapos magatartás szerintem itt Sopronban nem állja meg a helyét.De,hogy valami jót is írjak,a minap meglátogattam Miát és nagyon kellemes meglepetésben volt részem ugyanis régebben már jártam nála és távozásomkor nem voltam túlságosan elégedett.Most azomban úgy tünik a lány tényleg érvényesülni akar és felvette az igényeinkel a versenyt.Csak vele meg az a baj,hogy most mire jó nő lett belőle,megkapjuk tőle azt amiért végül is fizetünk és végezetül elégedetten hagyjuk el a lakást hamarosan befejezi pályafutását.Remélem hozzászólásom nem volt értelmetlen és a megosztott tapasztalataimnak hasznát tudjátok venni.
Köszönöm a figyelmeztetést meg a választ!
Üdvözlöm a férfitársaimat!
Elején kijelentem nem hirdető vagyok egyáltalán, de valahogy így sikerült ide beregelnem.
Érdeklődnék Fruzsina (19) és Virág (24) felől. Volt e valaki már náluk és mit tapasztalt? Ajánljátok-e őket?
Fiatal, csinos, igényes hölgyet keresnék. Csendes, korrekt, tiszta kis lakásban. Ők ketten fotók alapján elég kiváncsivá tettek engem. Tapasztalatok megosztását előre köszönöm!