Sziasztok!!
Tud valaki valami infóval szolgálni Kitty33-ról ,hogy milyen érdemes-e meglátogatni vagy kamu az egész ?
Sziasztok!!
Tud valaki valami infóval szolgálni Kitty33-ról ,hogy milyen érdemes-e meglátogatni vagy kamu az egész ?
Kedves Bélapapa!
Köszönjük!
Fejlesztési javaslatait átadtuk a fejlesztőknek, reméljük a fórumunk végleges verziója mindannyiunknak tetszeni fog.
VL
Köztudott hogy nyíregyházán a vasutállomás és környéke Arany Tompa Szarvas Toldi stb kerülendő a rutinosan rejmoló strigók és betanított lányaik miatt. Vannak megbízható és elegáns szép helyek csinos lányokkal. Pl Hunyady ut Viki Emma Bianca 06202484946 06205778126 vagy belváros Buza ut Linda Tünde 06702596038 06302703159 vagy nevét nem tom de olcsó és jól csinálja 06703968464. Ez 6-7 lány és sztem van még kb ennyi ami jó és megbízható. ha egyszer megtehetném végigjárnék mindenkit egy rejtett kamerával :-). Ferenc krt alfi mellett 10 emeletes földszint aki szereti a nagydarab hölgyeket az is megbízható bár számot nem tok.
Tisztelt Szerkesztőség!
Örömmel vettem, hogy létezik fórum az oldalhoz.
Jó lenne a fórumon belüli keresési lehetőség, így rálehetne keresne egy hirdetőre, vagy éppen egy aktuális témára.
Jelenleg olvasom a fórumot, de ha egy lányról írnak, és megszeretném nézni az adott hirdetőt, akkor most elég körülményes a dolog. Ha lehet ezen is lehetne változtatni.
Üdvözlettel
Sziasztok,
Tamara (25) néven hirdető hölgynél járt-e már valaki? Ha igen, kérlek írjátok le a tapasztalataitokat. Köszi
06-20-5329033 ma már eltudtam érni dolgoznak a luxus p...nák
Sziasztok!
Érdekes, hogy kinek hogy jön be egy csaj. Spec nekem sexycsoki, nagyon bejött és semmi kifogásom nem lehetett a szolgáltatásaival kapcsolatban.
Nem kérte előre a pénzt és minden a megbeszéltek szerint történt.
Szerintem hibátlan a lány és az egyik legjobb szolgáltató Debrecenben.
Üdv,
Joe
Figyelem! Bobi is strigo (nézzétek csak a helyesírását - IQ extra lights ), és most éppen a lehúzós lotyóinak kampányol! Szánalmas.
Jó tanács ne menyetek fekete hajú lányokhoz, és akinek ki van takarva az arca mert az mind kamu akinek ki van takarva az arca.Csakis a garanciás lányokat keresétek a töbinek a 70 % kamu maktársaim. Ja toldi út kam , álaomás környékét meg neis közelicsétek meg mert csak a pénzetek fog eltüni, arany jányos ut,tompa mihály ut, viztorony és környéke!!!!!
Sziasztok
a héten volt szerencsém néhány lányt meglátogatni a városotokban :-(((
nagyon elkeserítő a helyzetetek!!!!
délelőtt, majd délután 3 lánnyal beszéltem meg tutira!!!
este 10-kor egyet már el sem lehetett érni a másik kettő meg persze nem az volt!!!!!
az egyik a "körúton az Alfival szemben a 41-vagy 43-ban!!!, tiszta rossz fogazattal, a másikak a toldi 10-ben (?) a 6.-on egy kisebbségi meg egy olyan szeplős, hogy az már ilyesztő :-)))
skacok ez így nagy chumi ami nálatok van!!!!
ha néhány hétig senki nem maradna ott a ratyiknál talán letisztulna a piac!!!
részvétem mégegyszer
üdv:-Petya
Sziasztok!
Kérdezném, Veszprémben mi ez a csend? ( Van persze több város is.)
Csak puszta érdeklődés. *** moderálva *** jobb irogatni? Nem lenne etikusabb itt az itteni hirdetőkről?
Nekem nem kell beszámoló, csak csodálkozom tágra nyílt szemekkel, a lehetőség adott már!!
Üdv Néktek!
Üdvözlök Mindenkit!
Nagyon hasznosnak találom ezt a Fórumot, ezért külön köszönet a Tisztelt Szerkesztőségnek.
Jártam már néhányszor iszolgáltatóknál, de legtöbbször csak csalódás ért. A rengeteg hirdető közül kevés olyan nő van, aki nemcsak korrekt, de esetleg még tud is bánni a partnerrel. Egy hónappal ezelőtt jártam Sexycsoki (27) (akkor még Camilla néven hirdetett), de csalódás ért. Sajnos, ő sem tud bánni a partnerekkel, kifejezetten csak a "szolgáltatásáért" nyújtott anyagi viszonzás érdekli. Amint átvette tőlem, onnantól kezdve "levegő" voltam. Igazán kár érte, ugyanis külsőre szinte hibátlan. Fontosnak vélem megjegyezni, hogy nem a szimpátiával volt a baj.
Többször megtörtént az is velem, hogy a látogatásom helyszínein már az ajtóból visszafordultam, amint megláttam a hirdetés tulajdonosát. Sok "hölgynek" pedig az is természetes (némi túlzással), hogy egy ruhadarabjának levétele is extrának számít, ami költségbe kerül.
Ugyanez persze fordítva is igaz, hiszen minálunk férfiaknál is akadnak szép számban olyanok, akik ápolatlanok, bunkók, alkudozók (mindent akarnak, szinte ingyen). Tehát az a kevés szolgáltató is, akiknek maximálisan a partner az első pl. Mandy (29), szintén nincsenek könnyű helyzetben.
A napokban egy igazán ritka nővel hozott össze a "véletlen", Anita (30). Komolyan mondom nektek, hogy hozzá hasonlóval még nem találkoztam! Nekem páratlanná is vált. Előzékeny, figyelmes, dorombolni is tud, mint egy kiscica, de egyben vadság és perverzió is megtalálható benne. Természetesen szép arca és attraktív külseje van. Alap tevékenységeiben sokmindent vállal, amin felül extra szolgáltatásai is nyújt. Jómagam egy ápolt, udvarias fiatalember vagyok, ami persze szimpátiát váltott ki belőle, de a szimpátián kívűl, úgy érzem, hogy minden partnerével ugyanígy próbál bánni. Igényes, tiszta, könnyen megközelíthető helyen érhető el. Nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik hozzám hasonlóan maximális kényeztetésre vágynak. Az együttlétről pedig nem is írok, mert az élményt nem is lehet szavakba, írásos formába önteni. Tehát, nem egy prűd kislányról van szó, hanem egy igazi Nőről. Ismervén városunk hirdetőinek nagy részét, szerintem a legjobb Debrecenben!
A segítő szándék fogja ösztönözni hozzászólásaimat a fórumon! Éppen ideje lenne már városunkban selejtezést tartani! Bízom abban is, hogy a Szerkesztőség a jövőben is, ugyanilyen hasznos újdonságokkal fogja bővíteni az oldal színvonalát.
Sziasztok!Végigolvastam a fórumot és nem gondoltam volna,hogy ennyi kamu csaj van(lenyulják a pénzed,értékeid amíg zuhanyzol,stb.)Tud valaki ajánlani olyan lányokat,ahol ilyenek nem fordulnak elő és akikkel maximálisan meg voltatok elégedve?Szeretnék kipróbálni egy pár lányt,de így már nem tudom,hogy megéri-e.A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
Én kifejezetten örülök,hogy létre jött a fórum,ugyanis remélhetőleg kiszűrhetőek lesznek azok a lányok,akik nem a saját képeikkel vannak ezen az oldalon.Van egy ezzel megegyező oldal,melyről azt hallom,hogy egyre rosszabb,"két fillért nem ér",és megmondom őszintén én is így látom,viszont a VL.nagyon jó,leg.is jó volt eddig és az is maradhatna amennyiben nem "fajulnának" el a "dolgok"(értem ezalatt a kamu,valótlan hírdetéseket,nem saját képpel ellátva stb.)
Az Uraknak pedig annyit üzennék,hogy ha 1-1 hírdetőnél nem engedélyezett a vélemények írása,akkor itt a lehetőség arra,hogy közzé tegyék!!!
Természetesen nem csak a negatív véleményeket értem,hiszen magamról tudom,hogy örömet okoz amikor olvasom a rólam írt véleményeket is,amit itt is szeretnék megköszönni azoknak,akik olyan jókat írtak rólam:-)
Igyekszem,hiszen úgy gondolom oda-vissza alapon tud csak működni a "dolog".
További szép napot kívánok Mindenkinek!!!!
Mindenkit csak fikáztok ahelyett, hogy elmennétek hozzá és uttánna irogatnátok!!!!
Kit érdekel, hogy a zsofi romalány?!!!!!
Szerintem ha jó az ágyban és aranyos kedves akkor mit kit érdekel, hogy roma vagy nem roma!!!!!
Engem nem érdekel és szerintem aranyos és jól is néz ki!!!!!
Ez az én véleményem de mindenkié más!!!A Nikiben meg nemtom mi fantáziát találtok mikor nincs is mit rajta fogni!!!!Mondjuk nem az esetem el se mennék hozzá!!!!!
Hallo Leute,
wie gehts es euch ? Ich suche 2 Mädels die heute abend gerne weggehen wollen wir sind 2 Deutsche jungs und haben alles was ihr braucht...
Meldet euch !
Ha a popóra és a szájbaélvezésre értetted az extrát-akkor jól teszi ha nem engedi- a szilikon mellei nagyon szépek és természetes tapintásúak, és ha neked annyi eszed volna mint nek, nem írtál volna ilyen hülyeséget ide a fórumra.
még csak most jösz ráááááááá...............
Helló mindenkinek!
Maya 35-nél járt már vki?? tapasztalatokat várom!
Nem értem,én voltam már Stellánál, velem kedves volt és jó volt vele!De ha neked nem tetszett akkor miért nem hagytad ott és mentél el!Féltél ,hogy a strigója elkap!Nem tudom,mit kell ezen filózni hagyd ott a k.-t és menj!Én mindig ezt csinálom,aki olyan!!!!