ez dunaujvárosban történt, de nem ujvárosi az illető, elég messziröl jött, ugyhogy ez bármelyik városban megtörténhet.bárhová elmehet,bárkihez.
ez dunaujvárosban történt, de nem ujvárosi az illető, elég messziröl jött, ugyhogy ez bármelyik városban megtörténhet.bárhová elmehet,bárkihez.
Üdvözlet mindenkinek!
Kitty (35)-n volt már valaki? esetleg tudna egy kis bezsámolót adni hogy milyen volt?
Kedves Tavaris!
De igen, a VL-nek is érdeke a csalók lebuktatása!
Ugyanakkor több városban is van olyan, hogy valós hirdetők, akikre egyik féltől sem érkezett panasz, ugyanazzal a keresztnévvel jelennek meg... Akkor melyiknek mondjuk azt, hogy mától ez nem lehet a neve?
Most őszintén: mennyi ideig tart nevet változtatni a hirdetésekben? Talán egy perc... Mennyi idő egy új telefonszámot szerezni? Mondjuk legyen 15 perc (ha sokan vannak előttünk az üzletben)... És mennyi idő egy új IP cím szerzése? Szolgáltatótól, barátoktól, internet kávézóktól függően 1 perc, 1 óra, 1 nap...
A gond a legtöbb esetben (NEM KIZÁRÓLAG) a gyanús képekkel hirdetőkkel van, akiket még az sem zavar, hogy rajtuk van a nagy kérdőjel és felirat... Róluk adjunk közre listát, hogy mondjuk az elmúlt 10 napban ilyen és ilyen nevekkel, ilyen és ilyen telefonszámokkal, ezekről az IP címekről, ezekkel és ezekkel a hamis képekkel hirdetett??? Ön szerint ennek tényleg lenne értelme?
Mindenesetre dolgozunk a megoldáson, és ha lesz megbízható és értékelhető megoldás, azonnal közzétesszük!
VL
Üdv mindenkinek. Saját szubjektív véleményemet és élményemet osztanám meg, Sopronból.
Felhívtam egy új leány, Vickyt (24) (70/2338185). Szokásomhoz híven rejtett számról, amit fel is vett. Nos, ez volt az egyetlen pozitívum :-S
A leányzó a Kőszegi úton teteje felé, családi házas környezetben "rendel", parkolást a ház előtt gondolta, de eléggé szem előtt lett volna a kocsim, szóval egy közeli kisutcában parkoltam le. Egy kis szoba, rendetlenség, bűz, kosz. Már ott ki kellett volna fordulnom, de maradtam. A hölgy korát nem tudtam megtippelni, de 30 alatt van. A neten látható képek nem igazán fedik a valóságot, ha egyáltalán azokból meg lehet bármit mondani. Van benne a vonóból (ej de szépen fogalmaztam), Nyíregyházáról jöttek szerencsét próbálni... Miután megbeszéltük, a dolgokat, törülközőt kértem, amit nem tudott adni, illetve közben levetkőzött, ami tovább lohasztotta a kedvemet, mert erős p*naszag csapott meg, szóval azonnali fájdalmas búcsút vettem, mondhatni "elmenekültem". Abszolút NEM AJÁNLOTT kategória, 2/10, a kettőt is azért kapta, mert nő volt, és nem férfi :D Szerintem ERŐSEN KÉTES HIRDETŐ
A számát azért írtam ide, hogy nehogy a nevét és helyszínt változtatva más is belefusson, habár tudom, egy telefonszámot lecserélni manapság nem nagy kunszt.
Kérném, ha bárkinek hasonló rossz tapasztalata van, ossza meg itt a fórumon, ne csak olvasgasson, hogy az ilyen lányoknak esélyük se legyen megmaradni.... mert magunkal b@szunk ki.
Tisztelt Szerkesztőség!
Nekem ezzel csak egy bajom van. Vegyünk egy embert, aki nem rendszeres látogatója az oldalnak. Elutazik Nyíregyházára, mert ott a legjobb a "felhozatal". Óvatosságból bepillant a Nyíregyháza topicba. A fórumozók hozzászólásából láthatja, hogy kik azok a lányok, akikkel vigyázni kell. De az előbb említett lányok egy egyszerű névváltoztatással elérik, hogy ne legyen róluk negatív vélemény. Emberünk valószínüleg a képgaranciás hírdetésekből fog választani, és hiába volt elővigyázatos, mégis belesétál a lehúzós cigányok csapdájába!
Ezért kellene megtíltani a névváltoztatást, vagy nyílvánosságra hozni a névváltoztatók listáját. Az azonos IP címről fórumozók listája is nyílvánosságra lett hozva március elején! A VL-nek miért nem érdeke a csalók lebuktatása?
Doc · Tag · Üdv mindenkinek. Ismét saját szubjektív véleményemet és élményemet osztanám meg.
Nos, ma Aliciát miután hiába próbálgattam, felhívtam egy másik új leány, Vickyt (24) (70/2338185). Szokásomhoz híven rejtett számról, amit fel is vett. Nos, ez volt az egyetlen pozitívum :-S
A leányzó a Kőszegi úton teteje felé, családi házas környezetben "rendel", parkolást a ház előtt gondolta, de eléggé szem előtt lett volna a kocsim, szóval egy közeli kisutcában parkoltam le. Egy kis szoba, rendetlenség, bűz, kosz. Már ott ki kellett volna fordulnom, de maradtam. A hölgy korát nem tudtam megtippelni, de 30 alatt van. A neten látható képek nem igazán fedik a valóságot, ha egyáltalán azokból meg lehet bármit mondani. Van benne a vonóból (ej de szépen fogalmaztam), Nyíregyházáról jöttek szerencsét próbálni... Miután megbeszéltük, a dolgokat, törülközőt kértem, amit nem tudott adni, illetve közben levetkőzött, ami tovább lohasztotta a kedvemet, mert erős p*naszag csapott meg, szóval azonnali fájdalmas búcsút vettem, mondhatni "elmenekültem". Abszolút NEM AJÁNLOTT kategória, 2/10, a kettőt is azért kapta, mert nő volt, és nem férfi :D
A számát azért írtam ide, hogy nehogy a nevét és helyszínt változtatva más is belefusson, habár tudom, egy telefonszámot lecserélni manapság nem nagy kunszt.
Kérném, ha bárkinek hasonló rossz tapasztalata van, ossza meg itt a fórumon, ne csak olvasgasson, hogy az ilyen lányoknak esélyük se legyen megmaradni Sopronban.... mert magunkal b@szunk ki.
Tegnap hívtam Kornélia 19-et, de egy férfi vette fel, kissé értetlenül, hogy miért zaklatját őt, hiszen Kornélia nem lakik ott.
Régebben nem találkoztam ilyennel. Doccal viszont kezdek egyetérteni, hogy ne használjunk számot. Régebben én kijeleztem a számomat, aztán egyszer csak "úgymond próblémám lett belőle.
Kedves lettike13!
Mivel kérdésének megválaszolása során személyes információk is előkerülnek, kérjük, írja meg, hogy itt a fórumban válaszoljunk-e kérdéseire, vagy inkább emailben? Mindkét esetben szükségünk van az azonosító számára, hogy érdemben válaszolhassunk!
VL
Doc · Tag · Sziasztok. Nemrég hívtam Aliciát, a "kétes" hírdetőt, rejtett számról, de kétszer kinyomott, remélve, hogy majd kijelzem a számomat. Nos, nem tettem, mert úgy gondolom, hogy semmi szüksége nincs a számomra, egy üzlet anélkül is megköthető. Ha én sem venném fel az ilyen telefonokat, felkophatna az állam :P
Szerintem Uraim, ti se jellezétek ki a számotokat, csak rájönnek egy idő után, hogy nincs rá szükségük.
Üdv Neked, Alicia, sajnálom, hogy nem jött össze, pedig a kétes jelződet szerettem volna itt a fórumon megcáfolni, ha eljutok egyáltalán hozzád, de maradsz számomra is kétes.
Nem próbálkozom többet :P
Sziasztok!
Én kérdéssel és kéréssel is fordulnék hozzátok!Már több mint egy hete nincs hirdetésem és csekket sem kaptam!Irjátok, ha észrevétel van akkor a kapcsolat menüpont alatt lehet nektek irni!De minek?Én már nem először irtam oda és mailt is küldtem már de még egy választ se kaptam!Igaz, hogy kényelmesebb az előfizetés, de igy valahogy mégis elgondolkodtató...Szeretném ha a csekk minél előbb megérkezne és kapnék vmi visszajelzést!Előre is köszi! Letti nyiregyről
Melyik városban történt ez?
Sziasztok!
Margóról tud valaki valamit mondani?
kicsit leharcoltnak tűnik, de az a gettópopsi valami fenomenális...
nemsokára nyiregyre látogatok és kit lenne érdemes felpróbálni?
köszi előre is
Esetleg hívd fel :-)
Sajnos egyre gyakoribb a hamis pénz, leginkább 10.000.-Ft-osok. A másik a 100 eurós, amiből nyilván vissza kellene adni, nem keveset. Az a legmulatságosabb amikor néznek rám nagy ártatlan szemekkel ha visszaadom hogy ez játszani való, nem fizetni.
Hali
Ma voltam lazítani Anitánál. De nem akarok sokat írni, csak a lényeget. Jó a csaj mindem értelemben. DE JÓÁM :)
Vigyázzatok rá!!!
Willy!
Soraidat olvasva azt hiszem, akkor nem is rossz szám, ha én 3 év alatt voltam 20 lánynál.
Bár én sosem megyek kétszer ugyanahhoz, még ha jó volt, akkor se. Ez nálam alap!
Tudod: "Ha megvolt már, nem ér 5 forintot!"
Na ja, de szép is ez a "demokrácia"! :)
Szerintem mindenkinek más jön be.Voltál Nikinél nem jött be,nincs gond,nem mész többet.Mindegyik hölgyről lehet jót és rosszat is olvasni,Nausziról is olvastam már hogy futaszalagszerűen csinálja a dolgokat,meg azt is hogy nagyon jó,Lilla 21-ről is olvastam hogy Best lány,máshol meg hogy valakinek nem jött be.És természetesen másokról is vegyesek a vélemények.Mindenki okozhat csalódást,ha nem neked,akkor másoknak,még az általad legjobbnak tartott lányokról is hallani ilyeneket.Ez csak egy vélemény.
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy tudna-e valaki mondani valamit Melinda (23) néven hirdető lányról?
Mert a képek alapján felismertem egyik régenvolt barátnőmet, és nagyon érdekelne, hogy tényleg ő van-e a képeken. Esetleg meglátogatnám. :)
Ha viszont valaki visszaél a képeivel, akkor azonnal szólni kell neki.
Várom a választokat!
Kedves Linda
Én téged soha de soha nem bántottalak nem is állt szándékomban.
Arról meg igazán nem tehetek hogy az ESZTERgom nem tud kibontakozni.
Hát igen ez az igazság talán ráér vagdalózni ::)
2-szer akart ő is ide jönni hozzám dolgozni t.bányáról,
mivel akkor a Laurával dolgoztam nemet kellett mondanom neki.
Amúgy én sem vitatkozom veled,sőt örülök hogy felnyitottad a szemem a dolgok állására.
Arra nem is gondoltatok hogy esetleg,nekem is lehet rosszakaróm,és az én nevemben hívogatott??
Azért ha már fenyegetőzöm nem fogok számmal hívni és még be is mutatkozni.
Légyszike írd meg a számot én is kíváncsi vagyok.
Hangsúlyozom én karcsú vagyok,akinek nem én vagyok az ideálja az úgy sem ide jön.
"Szerintem mindenkinek az a jó ami éppen aktuális ismervén a éjszakai élet törvényét.
Mindig az új a jó a régi már csak akkor jó ha csalódunk az újban".
További szép napot neked hidd el én sem akarok vitatkozni,jobb tisztázni a dolgokat.