Én 4 lánynál voltam aki itt hirdetett, de egyik sem volt kamus! (Timike, ő már nem hirdet, Anikó, Enemy, ő ritkán hirdet és Gina)
Lehet, hogy csak szerencsém volt?
Én 4 lánynál voltam aki itt hirdetett, de egyik sem volt kamus! (Timike, ő már nem hirdet, Anikó, Enemy, ő ritkán hirdet és Gina)
Lehet, hogy csak szerencsém volt?
sziasztok hat ha akartok szep csajokhoz meni akor javaslom vandat18 ma voltam nala es ugyanaz a csaj nyitot ajtot mint aki a kepen volt es igazan forog a nyelve szoval NEM KAMU AMI A LENYEG
Kedves Mindenki!
Szeretnénk felhívni a figyelmüket a fórum szabályzatára, amit első hozzászólásuk elküldésével el is fogadtak, és amely többek között ezt is tartalmazza:
"A fórumon tilos trágár, sértő, megalázó, bárkit indokolatlanul hátrányos helyzetbe hozó, jogsértő hozzászólás!"
Kérjük, a jövőben maradjanak meg a kutlurált hangnemnél, hiszen a negatív véleméynt éppen úgy le lehet írni kulturált módon, mint az elismerést!
Köszönjük!
VL
Kedves Mindenki!
Szeretnénk felhívni a figyelmüket a fórum szabályzatára, amit első hozzászólásuk elküldésével el is fogadtak, és amely többek között ezt is tartalmazza:
"A fórumon tilos trágár, sértő, megalázó, bárkit indokolatlanul hátrányos helyzetbe hozó, jogsértő hozzászólás!"
Kérjük, a jövőben maradjanak meg a kutlurált hangnemnél, hiszen a negatív véleméynt éppen úgy le lehet írni kulturált módon, mint az elismerést!
Köszönjük!
VL
Kedves Mindenki!
Köszönjük!
VL
Kedves Mindenki!
Köszönjük!
VL
Kedves Pillangó45 Szolnok Mellett!
Mi is törekszünk a kulturált hangnem megőrzésére, erre már többször is felhívtuk a figyelmet.
Mivel a fórum utólagos moderálással működik, így előfordul, hogy amíg valaki nem küldi moderálásra, vagy mi magunk észre nem vesszük, ilyen stílusú hozzászólás is látható.
VL
hello. ki cigo??? Zsani???? nézd már meg a képeit te barom!!!! Zsani 32-ről írtam. neki szerintem nincs szüksége saját magát fényezni,az nélkül is megy neki a "biznisz"...
Jaj, kedves fórumozók! De sok a baj itt!! Én több, mint fél éve hirdetek ezen az oldalon, de még semmi gondom nem volt.
Be tudtam mindig lépni, módosítani, új képet feltenni (átmenetileg ilyenkor az ellenőrzés miatt eltűnt képgarancia logó).
A jelszavad elmenthető, utána csak kattintasz egyet és bent vagy.
A képgaranciáról annyit, hogy elég nehéz csalni, én tudom, mert feltettem néhány új képet és előtte elfelejtettem a teendőket, s hopp, eltűnt a logó. Erről ennyit. BIZTOS, HOGY A KÉPGARANCIÁSOK NEM KAMUKÉPEKKEL hirdetnek.
Amúgy meg pont úgy csinálják, mint bárhol.
Mi lenne, ha élveznénk a fórumot és nem a nyafogás menne?
Vannak városok, ahova még senki nem írt semmit (erre a honlapra:)) Mégis a nézettsége elég jó! :)
Naív voltam, s örültem, mikor itt is (sok más oldalhoz hasonlóan) beindult a fórum.
Már látom, itt, nyomdafestéket nem tűrő, alpári hozzászólásokat is közzé tesznek.
Talán nem ártana, ha ezeket moderálnák.
Nem azért mert én kaptam az első ilyet, de gondolom senki nem érdemli ezt meg,
illetve, nem hiszem, hogy a forum erről szólna.
Legyen mindenkinek véleménye, ha negatív is, de kulturált módon.
Kedves Bobi!
Folytathatjuk ezt itt, de nem sok értelme van:
Ha nem tudott belépni az oldalra, hogy hogy mégis itt van, be van lépve, ír a fórumba, hirdetést ad fel, módosít, stb.?
Gondolja végig, mit írt le: nem tud belépni... DE HÁT BE VAN JELENTKEZVE, belépett mint hirdető (tehát tudnia kellett a jelszavát), és tesz-vesz a hirdetése körül és a fórumban...
Ugye nem baj, ha nem értjük, mi a gond?!
VL
Nem tudom,hogy ki de megváltoztaták a jelszómat itt is és a email be is csak én ezt nem tudtam,hogy a email cimebe is megváltoztaták a jelszómat . És én kértem itt önöktöl egy új jelszót de visszont már nem tudtam megnézni az email be.Nem tudom mit tegyek, kérem segicsenek mert a jelszó emlékeztetömet is megváltoztaták. az lenne a legjobb ha vissza álitanák a régi jelszómat vagy segitenének valamijen uton modon. Köszönöm.
Kedves Bobi!
Szerkesztőségünk nem küld indok nélkül senkinek semmilyen új aktiváló kulcsot, tehát, ha Ön nem tud belépni oldalunkra, azt nem mi okoztuk. Az email fiókokba történő belépéshez pedig a VL-nek semmi köze!
Nem mellesleg, az, hogy itt és így tudott írni a fórumba (mint Hirdető), máris azt bizonyítja, hogy Ön be tudott lépni a hirdetői felületre (jelenleg is van aktív hirdetése!).
Ezek alapján nem értjük, mi okozza a nehézséget!
Mivel ennek a problémának a részletesebb megvitatása során személyes adatok is előkerülhetnek, kérjük jelezze, hogy itt a fórumon, vagy emailben szeretné további kérdéseit megbeszélni.
VL
Szeretnék valamit kérdezni tisztelt Vl szerkesztöség. Ha a meglévő hirdetésembe nem tudok belépni mert önök küldtek egy új jelszót vagy kulcsot vagy mit.De viszont a email-be sem enged be és nem tudom megnézni a az aktiváló kulcsot akkor mit tegyek ? Hirdetésem szeretném tovább használi kérem segicsenek.
jaja van egy pár pl aki le van garanciázva:):) te madárrrrr!!! de te inkább csak... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
Ígérem, hogy ez az utolsó hozzászólásom a témához, de szerintem egy szolgáltató akkor válaljon garanciát valamire, ha ellenőrizni és fékentartani is tudja a visszaélőket.A tapasztalatok nem ezt mutatják! Köszönöm szépen, hogy ezt itt elmondhattam!
Sziasztok! Valaki tud olyan lányt aki saját képpel hírdet?
Látom nagyon rossz NEKED :)) Mindent elkövetsz, hogy bánts.Nem baj, hisz tudom ki vagy, s miért teszed.
A Te igényeidet képtelenség kielégíteni, illetve, hazudsz, nálam elégedett vagy, majd írkálsz, minősíthetetlen sms-eket.
Akik eddig voltak nálam, tudják, hogy ez nem igaz, illetve más oldalakon meglehet nézni rólam véleményeket.
Megérdemelnéd, hogy kiírjam a telszámod, de én nem vagyok gusztustalan, mint TE !!!
Ha ilyen van ide nyugodtan fel lehet írni a rendőrök rendszeresen bele olvasnak a fórumokba!
Előbb utóbb horogra akadnak!
Tiffaynál pár hónapja jártam,Ő vana képeken és kifejezetten csinos szép lány!
Én a barátnőjéhez mentem de a végén ővele is voltam,Linával dolgozott együtt!
Igazán mutatós lány!