Köszi. Én még kezdő vagyok, nem akarok rögtön az elsőnél csalódni. Egyedül vannak? Nem szeretném, ha valami kigyúrt strigó is ott lenne.
Köszi. Én még kezdő vagyok, nem akarok rögtön az elsőnél csalódni. Egyedül vannak? Nem szeretném, ha valami kigyúrt strigó is ott lenne.
Kép alapján nem sok mindent lehet tudni róla
Mesélj!
Sziasztok! Infókat szeretnék kapni a Dóra, Réka, Sziszi, Virág és Zsani nevű felhasználókról. Köszi
sziasztok a jerikó/civis környékén tud valaki mondani megbízható korrekt lányt?? köszi előre is!
Kedves vidéki lány szerkesztőség!Azzal hogy önök letiltanak hirdetéseket valótlan képek bejelentése alapján ami lehet hogy mégis valós csak valami rosszakaró betelefonál valami rivális ez miatt sok hirdető már nem fogja ezt az oldalt választani szerintem.
Helga = Petra
Rebeka= Hajni
Ingrig, előtte Evelin néven volt, ez előtt pedig Iza néven futott a Gyergyón, jóval, negyven feletti, nekem nem jött be, a keze mint a villám , úgy rázza a farkad, nagydarab, nem igazán jó.
Kedves Kató Néni! Én meg értelek Remélem tudsz maradni ott ahol jól érzed magad. Ne parázz, és én már csak 16-án tudok válaszolni, és akkor bővebben.
Addig is puszi Andreeának!
Én veled vagyok!
Kedves surda! Csak még valami: mi ketten fogunk itt irkálni, mások meg a .L-en? Azért csak nézett ez az oldal, de a fórumon
Veszprém nagyon csendes. Pl. Alabad egyfolytában odaát érdeklődött felőlem, ahelyett, hogy felhívott volna. Nonstop én voltam porondon hosszú időn át "amott" és keresett. HAHÓ! ITT VAGYOK! :)
Jaj, csak az a híres 7.8.... érzékem ne súgna meg mindent! Na, legközelebb mesélek még, ki hívott fel ma délután.:)
Nem baj, elbeszélgetünk mi itt ketten, de találtam ám képzeld olyat, aki itt is meg ott is ugyanazt nyomja, még a neve is hasonló, hajaj, de nem is egyet. Nohát, ezért vagyok én Katónéni (nem Kató néni), drágám. Merhogy látom ám a tutit és meg még humorom is van, csak nem mindenki érti.
Holnap írj ám valamit ide, ne én díszelegjek itt egyedül. Lányok! Ti is, hát itten szabad! Vagy beszélgessünk egymással, én úgyse vagyok konkuren..a :DDD
Mercedesz nagyon jó imádja ha hosszan nyalják!És nagyon szeret i ha keményen megdugják!De a lgjobb csaj Pécsett Edit!
Hát, kedves Szerkesztőség, íme, nyújtsd a kisujjad, s a karod sem elég :)
Volt nálam egyszer egy holland férfi, régóta itt él és nagyon kellemes, intelligens, úgy jó, ahogy van.
Tizenéve ide nősült. Ő mondta, hogy az a különbség a magyarok és a hollandok között, hogy náluk félig tele a pohár, nálunk meg félig üres.
Egyetértek vele, bár én ezt már rég tudtam. :D
Kis hazánkban elő nem fordulhat, hogy ne a hibát keresné az emberek többsége, hanem megtanulna örülni annak, ami van! Itt semmi se jó, vágjuk fel az ereinket!! Hajrá magyarok!
Jampec!
Ne haragudj, de nem értek mindenben egyet veled.
Ha a hirdetéseket nézem, szerintem (ha nem is annyira, mint szeretnénk) figyelembe vannak véve az igényeink, mivel vannak képgaranciák, és kétes hirdetői jelölések, van vélemény, lett fórum (és ahogy nézem ez is változott a visszajelzéseink alapján). Ez szerintem nekünk lehet segítség. Ahhoz képest hogy mi csak annyit mondunk többet nekünk, talán azt is megmondhatnánk, mit is szeretnénk, nekünk mi volna a jó :) Így lehet azokból is lenne valami.
Ha a fórum részét nézem az oldalnak, akkor ezzel mit tud csinálni egy üzemeltető? Tud szavakat moderálni, a szabályzattal ellentétes tartalmat törölni és még pár apró dolgot. Ami nekik nem tetszik, kitörlik? Vagy ha valakinek nem tetszik valamelyik hsz, azt törlik? Ez nem lenne fer és akkor lenne gáz! Kitiltani valakit? egy másik névvel regel és már folytatja is a hülyeséget.
Szerintem a fórumot mi írjuk, így sajna csak tőlünk függ, milyen lesz a színvonala és a minősége. Ha hülyeségre használjuk, hülyeség lesz a vége és értelme nem lesz. Ha tanulunk abból, hogy máshol mit rontottunk el, itt talán jól is csinálhatnánk.
Nem biztos hogy mindíg más tehet róla ;) Szerintem részben mi is ludasak vagyunk :(((
Na most akkor mi a helyzet ezzel az Ingriddel!Mégegyszer ,mert a hatalmas csöcsei azért vonzanak.Aki volt nála bővebben írja már le!!PLS.
Grüss Dich, kedves surda!
Köszönöm, látnál most!! Kb. 100-nak nézek ki és csak ki a fejemből. Láttad ezt a pecót, azért vendégképes, csak lassan kell a tulajnak, hát elmentem keresgélni. Épp egy putriból jövök, a tulaja szerint csak festeni kell, de, ha láttad volna, bakker!!
Oda ember be nem megy, már az előszobába se. Beethovent szoktam ilyenkor ordíttatni, de drága imádott fiam eltűntette,
marad a metál az V. szimfónia helyett.
Amúgy örülök, hogy jól érezted Magad, általában igyekszem. Hát, majd találkozunk, ha sietsz, még itt, ha nem...?
Még maszni sincs kedvem, pedig ilyen velem még nem volt. Nyomok 50 fekvőtámaszt.
Na, pussz
Hello Mindenki! Holnap kurvázós napot tartok. Este beszámoló itt.
Kedves "Katónéni"!
Ne keseregj, majd csak felélénkül, csak most indult.
Tegnap voltam Nálad délelöt, nagyon jól éreztem magam, de valahogy nem tudom hogy ezt a nick nevet hogyan találtad ki.
Nem úgy nézel ki mint a tv-ből ismert fejkedős néni. A kinézeted alapján le tudnál tagadni vagy 15 évet.
Vigyázz magadra oszt majd találkozunk!
Ha jobban kinyitottad vólna a szemed,láthattad vólna hogy nem kamu a kép!annyi hogy kb 5kg plusz van most rajta a képhez képest!
Kedves Jampec!
Iagaza van, a biztonsági kód használata az első napokból maradt meg, amikor nem volt még regisztrációhoz kötött a hozzászólás.
Így már nem szükséges valóban ez a megoldás, töröltük is.
Köszönjük, hogy felhívta rá a figyelmünket!
VL
Hali Urak!
Infó Mayáról: valóban ő van képeken,minden adata stimmel. Lakás teljesen rendben,szolgáltatás full / legalábbis amit megbeszélsz vele/.
Roppant kellemes társaság is egyben,trécselős kis hölgy,de figyel rád,látszik,hogy tudja mit csinál,negativ tapasztalat nincs,merem ajánlani minden uriembernek:)