Szia!
Téged kíméllek!! Türelem, kedvesem! Mindent a maga idejében. :)
Szia!
Téged kíméllek!! Türelem, kedvesem! Mindent a maga idejében. :)
matyi virág 19et tudom ajánlani,az ószőlőn, képeken mégjobb!!!feszes mindene, meg arcra is szép
Doc · Tag · Köszi az infót, mark30 :)
Tényleg érdekes, hogy pénzt kér a tisztálkodásért, valószínűsítem, a közös fürdésre gondolsz, mert azt írja a hírdetésében, hogy ilyen van Nála. Remélem azért nem kér pénzt, hogy én lezuhanyozzak vagy hogy Ő lezuhanyozzon :D
De kíváncsivá tettél, igyekszem mihamarább eljutni Hozzá is.
Hmm.Milyen kihalt ez a fórum!Bár ilyen felhozatal mellett nem is csodálkozom.
Kedves Doc. Viki 26, Mattersburgan rendel. Fotója eredeti, kedves aranyos beszélgetős lány. Masszázsa inkább simogatás, választható opció, fél illetve egy óra. Aktus többszöri lehetőséggel, persze ez sokban függ az állóképességtől :). Érdekes Ő pénzt kér a tisztálkodásért. Parkolás könnyen megoldható, ingyenes a mellékutcában. A vasutállomástól nem messze lakik, így vonattal is megközelíthető.
Kellemes vadászatot kívánva.....
Mark
Nagy nehezen sikerült berigesztrálni, mert csak a guglival tálátam meg a regisztrációs oldalt. (Ez a webmesternek szól)
A napokban próbálkoztam Viki26-nál. Telefonban nagyon szimpatikus volt, de külföldön szolgáltat, innen vagy 30-40 km-re. Én az üres 1 órámba ezt nem tudtam besűríteni. Így elmentem Vicky24-hez. Itt se mondhatok semmi rosszat. Az ...TÖRÖLVE...helyi viszonylatban kedvezőek. Vicky jól néz ki, de ahol dolgozik az egy átjáróház. Az egy óra alatt végig mászkáltak ki-be a szomszédos folyosón. Ez nekem nem jött be. Ha nem itt dolgozna visszamennék, de így nem fogok.
Miára nagyon felcsigáztatok, de úgy néz ki erről már lemaradok. Mit tudtok Kornéliáról?
Sziasztok tudna nekem valaki abban segíteni hogy mégis ki az igazi hirdető????
Köszike
Doc · Tag · Jujj, ez a pasi komolyan gondolja??? Ááá, Krisztián, ez naggggyon dúrva, én nem égetném magamat.... Vajon van olyan csaj, aki felhívja? Hová süllyed a világ... :D:D:D
Doc · Tag · Na mi van skacok, sehol se volt senki, aki esetlegesen érdemleges beszámolót írhatna?
Tervezem, hogy a héten meglátogatom Vikit (26).
Érdekes, de a "kétes szolgáltató"-nk eltünt :D:D:D
Üdv Nektek!
Üdv, tisztelt Szerkesztők!
Javaslatom lenne, éspedig a következő: lehessen telefonszám alapján is keresni, mert vannak elmetve telefonszámok a telefonomban, de sajnos többször volt már, hogy nem is az a lány jelentkezett már rajta, viszont így hívás előtt ismét megnézhetném...
Remélem nem ütközik semmilyen szabályotokba és megoldható :P
Szép napot ;)
ki mondta hogy voltam vele eljöttem töle nem valo házba inkább az ut szélére!!!!!!
anett amig te kétes hirdetö vagy adig nincs miröl besz mi réka és edina képgaris hirdetö te is ugy élsz meg ahogy akarsz te is hirdesd magad .
Csak tesztelem, hogy minden honlapcím moderálva van-e!
Remélem az admin azért látja a linket!
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Az apróhirdetéseket miért nem tudom megnézni?
Csak fel vannak sorolva egymás alatt, de rájuk kattintani nem lehet.
Ez bug vagy feature? :)
Kedves VL!
Én nagyon szeretnék előlépni legalább lelkes hirdetővé, szükségem volna sikerélményre. :)
Sokat írtam már, megérdemelném. Szerintem. Persze lehet, hogy nincs olyan, akkor kár.
Köszönöm szépen előre is! Addig bizakodom.
Üdvözlettel
Andrea Katónéni
Valamit elfelejtettem! 3-án lesz a hagyatéki, aznap nem dolgozom, meg nyertem a supershop kártyámmal egy bevásárlótáskát, ami igazából mellényre hasonlít, csak nincs kivágva az alja. Nyerőben vagyok. Ez az én évem lesz!! :)
A hókifli nem jött be, kitalálok mást, mert nagyon kreatív vagyok. (Bár ezt a Hadházitól loptam, mielőtt valaki rájönne. Én bevállalom! ÉsTe??)
Adjon az Isten Grófom!
Történés van, de csak furdalja az oldalad a kíváncsiság! :)
Tudom, hogy kukkolod a fórumot, akkor is, ha nem írsz. Ej, ha tudnád!!
Nem jössz fel? DEHOGYNEM!! :D
Ez a sarkantyú utca már annyira be van fútatva, hogy az már hihetetlen:) Érdekességként emliteném, hogy szinte mindig ugyanazon lányok neve ill. címe van porondon. Meglátásom szerint sok itt a menedzser:)))
Kezd érdekes lenni a fórum!Reklám-antireklám!