Sziasztok! Infót szeretnék kapni Lya 27 nevű felhasználóról.Köszi.
Sziasztok! Infót szeretnék kapni Lya 27 nevű felhasználóról.Köszi.
Voltam Virág 24-nél.
A képeken ő van, fiatal feszes test, pici de formás cicik, szép sima punci.
A lakás tiszta, mást nem sejtettem a helyszínen.
Igyekszik a kedvére tenni az embernek, azonnal teljesíti a kívánságokat, de különösebb plusszt nem visz bele.
csumpi
Kedves Jampec!
A mi meglátásunk szerint viszont éppen Önök tehetnek arról, milyen a fórum! A hozzászólásokat nem a VL Szerkesztősége írja, hanem Önök... akkor ki tehet arról mit, mikor és hogyan írnak?
A moderálást, bár utólagos, igyekszünk szigorúan venni, sőt, lehetőségeinkhez képest igyekszünk kiszűrni a nem a fórumba való személyeket, beírásokat...Ön szerint ennél többet is tehetnénk?
VL
Üdv Főnök(ök)!
Csak egy kérdés. Ha már regisztráltam és megadtam az e-mail címemet, akkor a hozzászólás elküldéséhez milyen biztonsággal bír a "Biztonsági kód" megadása? Mit lehet vele megelőzni, vagy kit lehet kiszűrni? Ugyan jó játéknak tűnhet a kisbetű-nagybetű megkülönböztetése, de egy idő után unalmassá válik, főleg, ha nem érti az ember a logikáját és szükségszerűségét.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv, a Jampec
Igen, sajnos kezd a VL a két betűvel szintén rövidíthető társoldalhoz hasonlítani. Nem volna szerencsés, ha ugyanarra a „magasságokra” emelkedne, de nem hiszem, hogy ezt mi meg fogjuk tudni akadályozni. Azt látom, hogy az oldal jelenleg elsősorban a hirdetők kegyeiért eseng, holott tudvalevő, hogy hosszútávon a felhasználók tartják el az oldalt, még akkor is, ha itt nem Ők a fizetők.
Nem tudom, hogy "Új!!! Franciakirálynő (Amy)" vagy a szervezőtitkára olvassa-e az oldalt, de innen is üzenem, hogy, ha az országjáró túrnéjának állomásai közé Debrecent is felveszi, akkor megérkezését követően kérem egy lagalább öt alkalomra szóló bérletet tegyen félre számomra.
Egy Kedves Vendégemhez szólnék!
Tegnap hívtál 12h környékén,kértél tőlem valamit amit én bizonyos feltételekhez kötöttem,mivel állításom szerint előző alkalommal te nem tartottad be a megállapodásunkat.Hiába erősködtél ,hogy igen és hogy ki is vagy./Rejtett szám átka/ Nekem teljesen más ember ugrott be.Aztán pár perc múlva rájöttem ki is vagy és neked van igazad!!Remélem olvasod a Fórumot és így szeretnélek megkérni hívj fel,megbeszéljük a dolgokat,minél előbb szeretnélek kárpótolni!!!
Puszi:Dundika.
Virág ötös,korrekt party az Ószőlő uton van Vandával, az is jó.
Kedves Gróf Kurátor!
Ígérem, amint jártam Évi Cicánál, azonnal írok a fórumba, mert egyébként tervezem a meglátogatását.
Ha csak annyian lennének a kuncsaftok, ahányan fórumozunk, akkor a lányok egész biztosan bezárhatnák a "boltot". Úgy látszik- sajnos - csak kevesen fórumozunk, így várni kell míg valaki infókkal tud szolgálni.
Üdv. Uraim!
Ha mindenki beszámolna minden látogatásáró, akkor nem kellene kérdezgetnie senkinek hogy erről vagy arról mit lehet tudni.
Mert szinte csak ezt olvassuk mindannyian.
Sziasztok!
Mercédesznél jártam már párszor és kellemes volt az élmény!
Feszes kemény cicik és a teste is jó! Szereti és élvezi amit csinál, csak kicsit sokat beszél.
De ez megoldható, ha betömöd a száját.
Hali!
Pécsett kik azok a lányok akiket nagyon ajánlanál?
Hali!
Van konkrétan akiket nagyon ajánlanál?
Sziasztok!
Szerintem Regina(20) 06-70/505-3696 szerintem minimum "kétes" kategória.
Ha a saját hajszínét sem tudja megállapítani, akkor ez legalábbis gyanús!!!
Üdv: Thomika
Szia bully69!
Szerintem ne reagálj rá! Ezt most már direkt csinálják. Szerintem aki rendszeres látogató, az úgyis tudja, aki pedig nem veszi észre a turpisságot, az majd később leírja a tapasztalatait a hozzászólásában. Én úgy gondolom, hogy ezzel, hogy lereagálod(-juk) a hozzászólását, önreklámját sokkal inkább eléri azt amit akar. Én a magam részéről erről utoljára írtam valamit. Inkább más dolgokkal foglalkozom a továbbiakban.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Amandáról szeretnék írni egy beszámolót, 10 pontos skálán fogom pontozni.
Egyeztetés: (10 pont) Mikor először hívtam, nem vette fel, de később nem csörgetett, hanem smst küldött hogy szeretettel vár. A telefonon könnyedén megbeszéltük a helyszínt és az időpontot.
Megközelítés: (10 pont) Én gyalog mentem, mivel kb 10 percre rendelt tőlem, de kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Rókusi Tescotól kb 2 percre.
Helyszín: (10 pont) Felújított lakópark, kívül belül igényes és exluzív. A lakás is csodálatosan berendezve, fullos fürdő és szobák.
Lány külseje: (5 pont) Idáig voltak a pozitív részek, miután felnavigált a lakáshoz megláttam Amandát. Arca nekem nem jött be, testre egy nagyobb darab 30as kedves hölgy, melleit vagy fenekét nem láttam, de erről később.
Action: (3 pont) Miután megkínált frissitővel, elmondta az árakat, és itt jött a második kiábrándulás. Az árak megemelkedtek a telefonhívásom óta :). Itt el is gondolkodtam, hogy akkor viszlát. De mivel állítása szerint lemondott miattam egy ügyfelet így egy óvszeres franciára beneveztem. Először egy átlagos masszázst kaptam, amihez le sem vetkőzőtt, gondoltam majd a szopihoz, persze ahhoz sem :( , és közben folyamatosan beszélt, szinte istenítette magát. A szopi alatt legalább nem beszélt annyit, csak akkor amikor kezezett, ami szintén nem nagy pozitívum ugye. Végülis sikerült elmennem, olyan árfolyamban, ahol már máshol kompett fél vagy akár egy órát is kaphatok.
Elszámolás: ( 3 pont) Pénzt előre le kellett rakni egy erre kijelölt edénybe. Ár-értékarány szerintem inkorrekt.
Összkép: (5 pont) Többször biztosan nem megyek hozzá, mivel hiába kiváló a környezet, az ember nem ezért megy a hölgyekhez. De azt azért hozzá teszem, hogy lehet nem tudtunk egymásra hangolódni vagy a nagy korkülönbség okozott problémát, és az idősebb partnerekkel jobban megtalálja az összhangot.
Kedves ármi,gigolo stb.!!
Mint már anyiszor elmondtam,nem vagyunk hülyék!!!!Sem itt,sem a PL fórumon nem a fogyatékosok gyülekeznek.Azonnal észrevesszük az álbeszámolóitokat,önreklámjaitokat.És már senki nem hisz nektek,és csak lejáratjátok magatokat!!!!
Kedves Mindenki!
A sok nyíregyházi vadászás után leléptem innen más városba!
Össze sem mérhető a minőség!
Mindenkinek sok szerencsét és csak óvatosan!
üdv:
maXXon
Kedves fórumozók!Bár nem vagyunk itt sokan.Valakinek nagyon a bögyében vagyok és a nevemben itt regisztrál.Pedig itt nem is hirdetek.Amugy igaz kurvára beképzelt vok,sőt kurvára beképzelt Kurva vagyok,mert bárki bármit mond,Egerben én vagyok a legjobb.Nem kell ezt szégyellni szerintem.
Jah, a Ginus 22 néven hírdető hölgyemény nem túlzottan kedves teremtés, nem beszélve a masszázsáról. Talán a legjobb szó rá, hogy igazi lehúzós ribanc, akit csak a pillanatnyi haszon érdekel, nem pedig a szolgáltatásának jó híre. Tömören:messzire kerülendő.