Karcsú, szilikonos lányt keresek, segítsetek!!
Karcsú, szilikonos lányt keresek, segítsetek!!
Szia! pécsi élvonal: Mercédesz. Nicolbaby,Niki41,Nina33, Tina25,Edit-Dittke,Ametixt masszázsban: Éva, Ftim viszon a Petőfi utcaiakkal vigyázz!i
Kedves debreceni lány!
Köszönjük jelzését! Létrehoztunk egy topikot erre a célra, a "Lányok" fórumban. Reméljük eredményesen tudják majd használni.
VL
Kedves Gábor!
Köszönjük, létrehoztuk a három város topikját.
VL
Hirdetőink itt is beszélgethetnek egymással...
Ajkai hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Keszthelyi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Várpalotai hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Pécs, Páfrány utca: Ametixt! Végre jó környezetben,könnyen elérhető, igazán nagyszerű szolgáltató.
csak masszázsra Carrie-t vagy ftimit ajánlom (eropolis) üdv.
Tisztelt szerkesztőség!
Nagyon jó, hogy létrejött a VL fórum, és remélem hogy a lányokat is segítitek vele. Ugyanis nekünk is lehetnek rossz tapasztalataink, jó lenne ezért egy olyan fórumrész, ahol a lányok is beszélgethetnének, és segítenék egymást. Ugyanis nem csak a hölgyekkel van itt a probléma, sajnos egyre több az agresszív, pénzét viszakérős, alkudozós partner. Segíthetnénk egymásnak, ha már egy valaki belecsúszik egy ilyen esetbe, segítsünk egymáson hogy ne fordulhasson elő, illetve próbáljuk meg kiszűrni, hogy ki a nem szívesen látott partner. Köszönöm.
Szia Figyelő!
Egyetértek veled! :) Babától csak annyit kérnék, írja meg nekem (a fórumba akár) a VL tel.számát!!
Amúgy a VL lassan a legnézettebb oldal, persze van még néhány, ami szintén élmezőnyös.
Nem véletlenül irogatnak *** moderálva *** az ezen az oldalon hirdetőkről, persze itt moderálnek és egyfolytában dolgoznak,
így jobb amott. :D
Ármi nak üzenem nem kellene olyan lányokat futtatni akikről csak azokat írják hogy lehúzósak!!! Sarkantyú utca,tompa,korház környéke stb.Szerinted oda fognak járni ahol csak a lehúzást írják kollégáim?
Titánnak üzenem!!!!!!!!!!! Nem kell bántani a Nyíregyházi lányokat,mert vannak nagyon jó csajok akik korrekten dolgoznak, és és nem hiába találták ki a fotó garanciás képeket,és a kétes hírdetőket!!!
Egyértelmű ha valaki KÉTES HÍRDETŐ oda nem is kell menni,mert nem is aza lány fog fogadni,vagy megszabadítanak a PÉNZTÁRCÁDTÓL Ezért kedves kollégák csak azt tanácsolom maradjatok a képgaranciás lányoknál és nem fog senkit meglepetés érni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baba 26-nak üzenem,hogy ne tegyen olyan kijelentést,hogy nem sokan fogják használni a veboldalt
mert hírdetésével kapcsolatosan egyértelműen valami probléma van! Beszéljen csak a saját nevében!!!!!!!!!!!!!!!!!!És senki más nevében ne tegyen kijelentést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valószínü lopott képekkel dolgoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezért találták ki a fotó garanciát!!!!!!!!!!!!!!!
Egy pár héttel ezelőtt sorozatosan én jelentettem be a csalókat!!!!!!!!!!!!!!!! És ezután lett szigorítás a veboldalon!!!!!!!!!!!! Üzenem a kétes Hírdetőknek Vadászok a képeitekre!!!!!!!!!! És figyelek!!!!!!!!!
Ez tiszta szégyen!!! az egész vidéki lány oldalon csak Nyíregyházán van az,hogy kétes hirdetö vagy nem kétes. Vegyék le!!!!!! Felesleges!!! hogy fent van csak csufitja az oldalunkat. Igy meglehetne szüntetni a kamú hirdetést. Pancser strigok fent hagyák még akkor is mikor már le van pecsételve, hogy kamú. Pancserek.
Sziasztok! Infót szeretnék kapni Dia nevű felhasználóról.Köszi.
szia. Most voltam délelőtt Barbinál23 nál fantasztikusan éreztem magam van egy kedves barátnője is a Bianka25 isteniek voltak. A lakás és a csajok is igényesek. A böszörményin vannak.
Üdvözöllek!
Azon a észen található Mandy (29). Szerintem lejárt a hirdetése, ami gondolom, hogy jövő héten már fent lesz az oldalon. Tényleg szép és csinos nő.
A telefonszámát megadnám szívesen, de az a Fórum szabályaival ellentétes, emiatt nem teszem. Javaslom, hogy várd meg a hirdetését. Szerintem nem fogsz benne csalódni. Sőt! - Anita (30) is nagyon közel van az említett részhez (egy pár perc séta), de ő csak jövő héten lesz elérhető (keddtől). Szerény véleményem szerint Ő itt a legjobb szolgáltató, ahogyan azt az első hosszászólásomban már említettem. A hirdetése jelenleg is aktív.
Köszi az infot. Lehúzás alatt mit értesz? Elveszik a pénzt aztán kilöknek a lakásból, vagy a szolgáltatás egyenlő a 0-val?
Zoé igazán Csúcsszuper lány, csak a hozzáállása lehetne kicsit pozitívabb. Egy kicsit a darab fára emlékeztetett, pedig ilyen külsővel egyeduralkodó lehetne.