Szép estét! Te mit tettél, hogy letöltendőt kapj? Már a beszólásokért is jár? :) Képzeld, visszamentem abba a fórumba, abba az időbe amikor még egy csomó jót irogattak rólam. Hát rendesen bele van javítgatva, törölgetve, kivonva, hozzáadva. Pl. Téged kerestelek, mert jártál nálam anno még mikor jó voltam (mer mosmá rossz vagyok), emlékszem, hogy írtál rólam valami jólesőt,kulturáltan és az igazat és pont annyit, ami korrekt. Eltűnt!! Csak egy példa a sok közül, hogy miken "dolgoztak", akik megtehetik, mert az övék. Én más takarítással kezdtem volna, de ez Nekem jó! Nem tudom, mit akarnak ezzel bizonyítani?
Hogy mennyire manipulálható minden, ha az övék? :))
Most különben a hagyatékin izgulok nagyon. Olyan lesz, mint a karácsony, végre összejövünk tesók, unokatesók, összecsókolgatjuk egymást... :)))
Azért Veled szívesen lennék egy cellában, biztos feltalálnánk magunkat, csak haggyák nyitva az ajtót! :D
És már tudom, mért szeretem Beethovent, Téged meg még valakit, TIGRIS mindegyik! Írnék még Neked, de nem ide, mailt meg már nem merek majdnem senkinek. Tényleg változtam és ez nem mindenkinek jó, nekem sem. Ez van.