Pécsett a következő csajokat ajánlom.Edit,Merci,Tina,Nikol.Nálam Edit a csúcs,utána Mercike!
Sziasztok! Nem csak a fiúktól várok infót az előző bejegyzésemre, hanem a lányok is segíthetnének!
Az első lány jutalmat kap! Puszi.
Buly 69-nek üzi Köszi!!!!:-):-):-)
Szia Surda!
Nohát azért te se hasonlítasz magadra! Hol a sapkád? :)
Végre megjöttél! Ne törődj vele, nekem is vannak néha helyesírási hibáim, pedig réges-régen ..., de hát öregszem hülyülök is :D
Nem hiszem, hogy ezért nem írnak ide, de kit izgat! Fő, hogy jöttök (még ide), már nem sokáig, költözünk, bár kecó még sehol, itt mindenki ráér, majd áprilistól... Nekem meg sürgős lenne. Itt molyolok lakás után, de semmi használható.
Nem tudsz egyet tegnaptól? :)
Na pá, jó éjt Néked!
Andreja
Szia Katómama!
Megjöttem hosszú utamról, és látom tényleg csak ketten vagyunk Veszprém megyeiek itt.
Vissza olvasva tele vagyok helyesírási és fogalmazási hibákkal (lehet, hogy kapkodtam, vagy funkcionális analfabéta vagyok)(esetleg többet iittam, meg ettem)
Lehet, hogy ezért nem írnak?
Üdv mindenkinek!
Hali!
Csilláról érdeklődnék. Járt már nála valaki? Tapasztalatok? Egyedül van a lakásán? Ő van a képeken?
Köszi előre is mindenkinek.
Üdv!
egyetértek veled, szerintem is egy köcsög csaj senkinek sem ajánlom
Szia fantom!
Te ugy vagy vendég,mint én lány!!!!Mert a kamuzás lopás,lehúzás minden vendéget minimum zavar,de inkább felháborit.A vendégeg nem szokták a kritikán aluli lányokat védeni,és nem szokták egymást mindennek elhordani!!!!Ez az alpári stilus,amit te is használsz inkább a lányok és a managgerek sajátja.Mert ö nekik rossz az,ha valaki lebuktatja öket.Arrol már nem is beszélve,hogy a helyesirásod az irásmodod és a 3-4 soron keresztül tartó tagolatlan mondataid a nemzetiségiek jellemzöje.Akkor most ki is bujkál????Azt már csak mellesleg jegyzem meg,a fórum pont azért jött létre hogy a valódi vendégek tudják egymást segiteni a tapasztalataikkal.Hogy megtudják irni pozitiv és negativ tapasztalataikt egyaránt.Hogy kitudjuk szürni a kamuzós lopós,lehuzós lányokat és a normális szolgáltatást nyujtó lányokat ajáljuk egymásnak.Ez jó nekünk mert nem leszünk áldozatok,és jó a korrekt lányoknak mert lesznek vendégeik.Csak a magad fajtáknak nem jó!!!Ezért vagy felháborodva.
liaval már voltam, a képen ő van. csinos kedves beszédes csaj. hatalmas mellekkel. franciája gyenge, inkább csak veri és nyalogatja. nem túl régen kezdhette, pinája nyalható, de egy kicsit borostás. szereti ha nyalják. Nekem az összes csaj közül eddig sandra jött be a legjobban, csodálatos a franciája, imádja és élvezi is a dugást. Miával még nem voltam, de hamarosan rápróbálok
Kedves VL!
Minden látogató nevében köszönöm!
Üdv: Gábor
Szia fantom!
Ha ilyen bátor vagy,te miért bujsz egy ,,nicknév,,mögé?Te miért nem adod magadat,miért kamuzol??Nem másokat kell ócsárolni,hanem tisztességes korrekt szolgáltatást kell nyujtani a partnereknek,hogy elégedetten távozzanak.Mert az elégedett partner elöbb utóbb visszatér,és másoknak is ajállani fogja a korrekt szolgáltatót.Ennyi!!!!!!!!Ezzel a stilussal csak lejáratod magad!!!!
Karcsú, szilikonos lányt keresek, segítsetek!!
Szia! pécsi élvonal: Mercédesz. Nicolbaby,Niki41,Nina33, Tina25,Edit-Dittke,Ametixt masszázsban: Éva, Ftim viszon a Petőfi utcaiakkal vigyázz!i
Kedves debreceni lány!
Köszönjük jelzését! Létrehoztunk egy topikot erre a célra, a "Lányok" fórumban. Reméljük eredményesen tudják majd használni.
VL
Kedves Gábor!
Köszönjük, létrehoztuk a három város topikját.
VL
Hirdetőink itt is beszélgethetnek egymással...
Ajkai hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Keszthelyi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Várpalotai hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.