Nyíregyházán Sziszi20 (06304190401) a szentistván ut 63szám alatt dolgozik 5.dik emelet 15-ös ajtoba!!!!A lány egy körözött személy!!!!!!!!!!!!!!!! A rendörség körözi!!!!!!!!!!!!!!!! nem ajánlom a lányt vigyázzatok vele!!!!!!! Az igazi neve KITTI!!!!! A keze meg van vágdosva!!!!!! Én voltam nála de nagyon megbántam nem csinált semmit csak igérgetett!!!
Sziasztok!
Segíteni szeretnék minden hírdetőnek,én is az vagyok!
Van egy "Úr",aki ennek az oldalnak a konkurenciája,illetve annak adja ki magát a telefonban.
Engem pár nappal ezelőtt hívott,innen tudta meg a tel.számom,majd rám eröltette magát,végig sem hallgatva,hogy Ő másnap eljön hozzám "csekély" 10 ezer forintért több helyre is fölteszi a hírdetésem.
Mivel nem adott esélyt sem arra,hogy közöljem vele nem aktuális,kaptam tőle egy sms-t amelyben ez állt:nem szeretik a kamusokat,és amiért nem voltam hajlandó 10 ezret fizetni neki,illetve egyáltalán a lakásomba sem engedtem be,ezért Ő majd fogja és negatív véleményt ír rólam,hogy lássák a partnerek.Ez ma meg is történt bár azóta lekerült a hírdetésem!
Na,de kérdem én,egy telefonos hangból honnan tudjuk mi azt megítélni,hogy valóban szerkesztő-e vagy csak egy szélhámos!
Azt mondta nekem,hogy járt már itt Miskolcon,a lányokat lefikázta mert nem csak én,hanem a többi lány sem állt vele szóba.
Nem véletlen!!!!
A pasi pesti (elvileg)de járja az országot és itt vadászik a lányokra!!!
Megadom Nektek a számát,aki teheti kerülje hacsak nem akar mínusz 10 ezerbe kerülni illetve azt gondolom,hogy akik itt hírdetnek az nem véletlen,hiszen én is meg vagyok elégedve ezzel az oldallal,biztos,hogy nem váltanék!!!
A szélhámos száma: 0670/630-4054.
Remélem segíthettem Nektek!!!!!
További szép estét mindenkinek.
sziasztok ma voltam egy miskolci párnál.meghitt szerényes csendes hejjen találhatóak meg.a belvárostól kb 10-15percnyire.nagyon aranyos kedves pár.minden kérésemet teljesítették akadájok nélkül.nagyon ajálom mindenkinek akik szeretnének különlegességekben részt venni a tel:06702855... krisztikéék.sziasztok...
Kedves Lexi!
Ha megnézi a kérdéses hirdetés képeit, akkor azokon látható, hogy nem egy karcsú hölgy van a képeken. A jelenleg fent lévő képeiről le tudta igazolni, hogy Ő az. Természetesen a képgarancia csak addig érvényes, amíg ezek a képei szerepelnek a hirdetési anyagában.
Az való igaz, hogy a VL nem ellenőrzi a kg és cm adatokat, de hogy is tehetné???
VL
Sziasztok!
Zalaegerszegen kit tudnátok ajánlani !
Ki a legjobb ?
Üdv
Sziasztok!
Kit tudnátok ajánlani Zalaegerszegen!
Előre is köszönöm !
Üdv
Sziasztok!
Nekem ezek után csak egy kérdésem van: Hogy lehet képgaranciás a hírdető Cica 21 nevű lány, ha tényleg kamu?
Szia Jampec igazad van én is jártam nála de nem maradtam és eröszakoskododt velem ráadásul mert nem maradtam 70-kg nak mondja magát és közbe 120kg ha nem töb és meg a többi....hogy ,hogy nezki tegyem hozzá.....Amugy Cicus21-néven van fent..
Sziasztok figyelmezteni szeretnék mindenkit:aki a Cius 21néven van fent nyiregyházn ferenc krt.24 szám alat dolgozik,oda ne megyetek mert teljesen kamu nem 70-kg hanem vagy 120kg ha nem több.és nem is magyar lány igénytelen ugy ahogy van a kinézetevel együt.
Irja már le valaki hogy akkor Nyíregyházán kik azok a hölgyek akik úgymond "valódiak" és jól dolgoznak!!
köszönöm.
Nekem nagyon hiányzik már Győrből a Szonja!olyan csinos volt.Lehetne Győrben több szilikonos csaj.Kitti nagyon szép.de lehetne több:)szoval vissza Szonját!
Hááát, pár hónapja még tudtam volna ajánlani egy-két jó csajt, de most inkább Győrött vannak jók....
Verát még nem próbáltam, ha te tudsz róla infót, megköszönném!
Mért kell cigányozni és oltani mindenkit????
Én is cigány származásu vagyok és sztem vannak olyan hölgyak akik romák és normálisak!!!!!
Ne csak azok a hölgyak miatt akikben csalodtatok ocsároljátok a többit is!!!!!!
Egyébként jó hogy figyelmeztetitek a többieket de attól nem kellene cigányozni mert ez sértő és árt más
imigének!!!!Egyébként látogassatok el kecskemétre Zsofihoz és megtudjátok miről beszélek!!!!
Üdv!
Judit 22 és Dóra 25 -ről van valakinek személyes tapasztalata. Ők vannak a képen? Használható infót adjon már valaki plíz!
Szoknyavadász! Köszi szépen az infot.
Valaki meg tudná mondani, ki a legjobb Sopronban? Mert Miáról is csak rosszakat olvastam. Itt nincs semmi tuti csajszi?
Sziasztok! A Mellus nevű lányról tudtok valamilyen infot adni? Köszi.
Cigisnek üzenem az ÉVI 38 iszonyuan korrektek ketten vannak .Voltam már náluk ha tudom,hogy milyen hely több lóvét viszek.Maximálisan kiszolgáltak csak a héten vannak .