Tisztelt Katónéni,Andrea!
Igen,egy másik fórumon már régebbóta irogatok,de nem szokásom senkit sértegetni bántani mert igyekszem mindenkivel kijönni,és normálisan fórumozni.Kivéve ha valaki heti 30 beszámolót és önreklámot gyárt magárol,akkor valóban elborulok néha.Ha ennyire tisztában vagy az ottani tevékenységemmel,akkor tudnod kell azt is hogy én ott szóvátettem a moderálás hiányát.Szükség van moderálásra hogy ne legyen anyázás,lejárató kampány,ne irják ki a lányok valódi nevét címét stb. és ugy általában véve normális stilusban müködjenek a dolgok.Többekközt én és a ,,többi hozzám hasonló,, vetettük fel azt is,hogy legyen a VL-en fotógarancia,fórum és hogy legyen kötelezö a vélemény írás lehetösége a hirdetésekhez.Hálistennek elindult valami,csak nem feltétlen abba az irányba ami nekem tetszene.Mert pont az volna a lényeg,hogy a lopós kamuzós kritikán aluli lányokat lebiktassuk.De ugy elég nehéz,hogy virágnyelven kell fogalmazni mindent körül kell irni.A személyiségi jogokat és adatvédelmi törvényeket egészjól ismerem,mivel hogy tanultam,igy nem szorulok ezen a téren kioktatásra.Sött!!!Azt is tanultam hogy a *** moderálva ***,annak reklámozása bármilyen támogatása,vagy a tevékenység fedezése sött még az igénybevétele is törvénybe ütközik.Ugye milyen unalmas??? :DDD Mégvalami.Ha nem lennénk mi a ,,többi hozzám hasonló,, társaimmal eggyütt,akkor *** moderálva *** Ennek tükrében válogasd meg a szavaidat a vendégeidel,lehetséges vendégeiddel szemben.Mert az okos fenhéjjázó szövegeddel te is lejáratod magad mint én,de *** moderálva ***.Ja,és én neked nem vagyok drága!!!!!!!!Gondolom a PL-en folytatott tevékenységem azért ismered ennyire mert te is irogatsz ott.Én is láttam ott egy Andrea néven fórumozó hölgy hozzászólásait,ha te azzal vagy azonos akkor te sem vagy egy ártatlan bárányka.
Maradok tisztelettel:bully69
Moderátor: A fórum szabályzata szerint a hozzászólás bizonyos részei nem megengedettek