Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet. Nyugodtan kitehető a Kétes hirdető felirat.
Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet. Nyugodtan kitehető a Kétes hirdető felirat.
A nyíregyházi Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet.
Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet.
Sziasztok!
Vanessa (24) új hirdető. Szeretnék róla bővebb info-t kapni (cicik, popsi, á*ai)
Köszi előre is.
Kedves Kíváncsi!
Lehet, hogy egy másik oldalon ez egy jól bevállt módszer, de törvénybe ütközik! Ugyanis a jelen szabályozás szerint nem csak a szexuális szolgáltatás nyújtása törvénytelen, hanem a reklámozásában való részvétel is.
Oldalunk nem kíván törvénysértő tartalom megjelentetésében segédkezni! Ezért nem lehet sem a hirdetésekben, sem a fórumban, véleményekben, azaz sehol feltüntetni pl. árakat, alap és extra szolgáltatást, illetve semmit, ami azt sugallja, hogy ellentételezésért cserébe szexuális szolgáltatás nyújtása történik.
Oldalunkon kizárólag szexpartner keresése lehetséges!
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Javasolnám,hogy a lányok adatlapján tüntessék fel a lehetőségeket is,azaz mit vállalnak a lányok.Így könnyebb lenne választani,mert az érdeklődő tudná,mi jár alapban és mi az ami extraként külön fizetendő.Egy másik hasonló oldalon ez egy jól bevált módszer.
Sürget, csak a pénz a lényeg nem TE.
Pécs, Pillangó(28) Kamu kép , a csaj tök máshogy néz ki, nem ajánlott......
hello mindenkinek ma 20 oráig vagyok elérsz 06-20532-9033 várlak szerettetel.
Kata 28-ról ha van képe vkinek. hangyacsata@gmail.com-ra
Tel szám is jó ha az van.
Hali !
Valaki a pécsi kata 28-ról tud képet? Esetleg, hogy néz ki?
Köszke!
Sziasztok !
Ma voltam Kittinél.
Sajnos.
Nem is hozzá akartam menni, hanem Bettihez, de a hirdetéssel ellentétben 11-kor kezdett és nem volt időm megvárni.
Háááát....
A lakás a Kispesti utcában van, majdnem üres az ágytól és a tv.től eltekintve.
Kittike 19, alak 5, arc 3.
Megbeszéltük a kölcsönös franciát, de mindenre hivatkozott, csak ne kelljen engedni. A franciája 2.
Mikor a lényeghez értünk kiderült, hogy tampont hord !!!
Kicsit kikeltem magamból, mire kiment és kelletlenül kivette. Feküdt, mint egy darab fa.
Összeségében abszólút nem ajánlott.
Viszont Patrícia mindenben 5!
Valószínű hogy azért, mert konkurens. :) Itt nem lehet eldönteni, hogy ki ajánlott, vagy sem. Ha ajánlott akkor azt írják hogy manager, ha nem ajánlott akkor a konkurencia. Szóval Neked kell döntened.
Szia Lacika.
Bár tavaly nyáron voltam Anettka(28)-nál,de teljes biztonsággal tudom ajánlani.Jó bőr,tudja a dolgát! ...TÖRÖLVE...többszöri aktus is lehetséges.A franciája mennyei,a korpást is becserkészheted,ha szereted(de hát azt Ki nem szereti?).Esetleg a Lia Baba nevű szolgáltató-ról tudna Vki infót adni??
Üdv:Énvagyokaz.
Húsz évesnek mondott kislány talán kicsit idősebb mint 20. Kiváncsi voltam mit nyujt az átlagnál magasabb ...TÖRÖLVE... szolgáltatásért amit nyujt SOKK. Szarvas utcán rendel házban gyanus hangok.Magyarságát én megkérdőjelezném szellemi szintje borzalmas. A környéket igazolja (szarvas tompa arany).
na kitiltanak mindenkit aki a pártomat fogja én csak anyit mondok aki jo nö az jo enyi én az vagyok na meg zsani is gyertek látogasatok meg
Mi van veletek? Senki nem ir pedig nagyon jó lányok vannak!!!!
Senki nem megy a lányokhoz??
Ajánlani tudom a Zsofit és Leilat!!!!!
Nagyon jó mind a kettő!!!!!!
A masszőr lányokról (bármelyikről) valakinek infója??