Tisztelt VL szerkesztőség!
Módosítsák a rangomat Hirdetőről Újoncra, csak a fórum miatt regisztráltam!
Köszönöm!
Üdv!
A győri lányoknál van egy Doroty24 nevű.
Teljesen különböző képek vannak fent. Ennyire megváltozott volna a hölgy?
Sziasztok !
A héten voltam Izabellánál. Sajnos a fényképen nem Ő van, smét egy olyan lány aki átvágja a vendéget. A Lakás lepukkatn, aránylag tiszta.A lány nem nagy szám, NF kezdetleges, nem ajánlom senkinek, az action sem nagy szám, a lány megjátszós, hangosan vinnyog de nem élvez semmit. messzire kerüljétek el !
Lehet, ez enyhe célzás, hogy ideje elkezdened! :D:D:D:D
Ez nagyon "királyságosság". Valamit lehetne már csinálni, hogy az itt hírdetők a saját fényképeiket tegyék ki. Saját magukkal cs*sznek ki, ha kamu hírdetéssel próbálnak partnert keresni.
iceman! Nem bartus, brutus. Kinga Baba823) száma: 06 70 285 0804
..
Sziasztok!!4 Vicus(31)-ről valaki valami infó irna megköszönném!!!???
Köszi bartus!!! Még annyiban tudnál segiteni hogy megadnád a számát
mert mikor utoljára néztem az oldalt nem volt fent!? Előre is köszi!
Hi!
Kitti(21)
+36-20-212-***moderálva***
ha nem hiszed el hogy én vagyok ,mivel az arcom nincs a képen ,gyere el és levetközök neked csupaszra. ezzel én is befejeztem a mondani valóm ,mert kár elpazarolni a drága idöm ilyen undoritó nyálasokra!
Kedves egy csaj! Nem bombázót keresek, itt az tudom, hogy nincs! Tele van hamis képel, meg mindenféle hazugsággal teli hirdetésekkel! Ez az amiből elege van már az embernek! Gondolom Te vagy Bea vagy a helyettük hirdető, -telefonáló valaki, remélem jó pár üzletedete elvettem, mert ilyen hazug "szolgáltatókra" nincs senkinek szüksége!
Részemről vita lezárva!
Sziasztok! Icemannak üzenem: voltam Kinga Baba (23)-nál. A képek valósak, de az életben még szebb, igazi kis bombázó. Csak javasolni tudom. Kiszolgálás, ár korrekt.
Kedves Vl! A nevem TAVARIS, és nem Travis! Ha travit akarsz magadnak, keress a hírdetők között!
kedves lalibácsikám!ugy látom te egy tökéletes bombázót keresel a vl.en ,és a pl-án de szerintem te az álom világban élsz ha szeretnél egy alkalmi bomba csajt NE ITT KERESD mert nem csak a pláza nyuszik szeretnék megkeresni a megélhetéshez valót, a mai világba! szépségem!!!!
Ja, és nem vagyok hírdető!