Szia Excsajsz! Biztos, hogy ide akartál írn és nem a másik (PL) oldalra?
Szia Excsajsz! Biztos, hogy ide akartál írn és nem a másik (PL) oldalra?
Hi Digi!
Doroty24 a piros alsóneműs lány! Csak pozitívumot tudnék róla mondani! Valóban van fent az oldalán 3 kép amik a franc tudja kit ábrázolnak.
Talán a barátnőjét, vagy lakótársát?
ja talán igazad is lehetne de a farkam majdhogynem nagyobb mint ő . ja és nem hús párti vagyok de a csontot sem szeretem. zavaró hogy a fotón ugy néz ki mint egy baba és mire oda érsz egy anorexiás csecsemőt kapsz. személyes tapasztalatbol irom ennyit erröl
Tisztelt Mindentudó Makktárs! Ízlések és pofonok...... Én szeretem a kistestű formás feszes idomokat. Továbbra is az a véleményem, hogy Kinga Baba (23) nagyon klassz csajszi. Akinek a kövérek tetszenek az ne keresse. Hogy mi jó van abban a nőben? Számodra csak azt tudom mondani: a farkad.
sziasztok! tud valaki érdemleges infot adni éva38 és pajzán 30-ról? padodo@gmail.hu köszi
ember mi jó van abba a nőbe? 150 magas és 20 kiló vaságyastúúl. a fotó ferdit ember. élőbe egy törpe seggetlen nő.
Lányok vigyázat,lenyúlós partner jár a városban!
Értékeitekre fokozottan ügyelni!
A napokban én megjártam, kb. 8-10 másodpercre hagytam magára a partnert,
és a távozása után üres volt a pénztárcám!
Kedves DigiWalker, Iván!
Azért jelent meg a "Hirdető" rang, mert a "Hirdetésfeladás" gombra kattintva regisztráltak.
A sima fórum regisztrációhoz nem azt kellett volna használni.
A fórum regisztráció egy automatikus lépés az első hozzászólás írása előtt.
Sajnos lehet, hogy eddig ez nem volt megfelelően feltüntetve, de mostanra átírtuk a "Hirdetésfeladás" menüpont szövegét.
Természetesen mindkettőjük regisztrációját átállítottuk fórum felhasználóra.
Kedves TAVARIS!
Valóban, ezt elnéztük, elnézést érte.
Mentségünkre: Travis = francia eredetű angol név. (erre asszociáltunk)
Szia! Barbi-Vivi vagyok. Telefonszámom: 06-70/294-5736
A VL szerkesztőség figyelmébe ajánlom a fenti hírdetés szövegét. Azért ez már nekem is sok. Ti hogy látjátok?
Tisztelt VL szerkesztőség!
Módosítsák a rangomat Hirdetőről Újoncra, csak a fórum miatt regisztráltam!
Köszönöm!
Üdv!
A győri lányoknál van egy Doroty24 nevű.
Teljesen különböző képek vannak fent. Ennyire megváltozott volna a hölgy?
Sziasztok !
A héten voltam Izabellánál. Sajnos a fényképen nem Ő van, smét egy olyan lány aki átvágja a vendéget. A Lakás lepukkatn, aránylag tiszta.A lány nem nagy szám, NF kezdetleges, nem ajánlom senkinek, az action sem nagy szám, a lány megjátszós, hangosan vinnyog de nem élvez semmit. messzire kerüljétek el !
Lehet, ez enyhe célzás, hogy ideje elkezdened! :D:D:D:D
Ez nagyon "királyságosság". Valamit lehetne már csinálni, hogy az itt hírdetők a saját fényképeiket tegyék ki. Saját magukkal cs*sznek ki, ha kamu hírdetéssel próbálnak partnert keresni.
iceman! Nem bartus, brutus. Kinga Baba823) száma: 06 70 285 0804
..