FYI:
"Vanda" (20), előzőleg "Bella", előzőleg... nemtudomki.
...TÖRÖLVE... a telefonos érdeklődés pedig sablonos.
FYI:
"Vanda" (20), előzőleg "Bella", előzőleg... nemtudomki.
...TÖRÖLVE... a telefonos érdeklődés pedig sablonos.
Kedves Szerkesztőség!
Tudom, hogy a fórumot jószándékból nyitották meg, de amióta létezik, azóta van cirkusz itt, s ezáltal Önöknek egyre több munkája. Addig volt jó, míg nem volt. Megint nem nő a népszerűségem, de nem baj. Én úgy látom, hogy bizonyos témákra itt egyáltalán nem volna szükség. A "csevegésben" semmi érdemleges, nem nagyon használják, a "lányok" témára sincs szükség, megtalálják egymást privátban, a Szerkesztőséget pedig el lehet érni a kapcsolatokban és e-mailben, tehát ez a téma nem csak felesleges, hanem kifejezetten a cirkuszolni vágyóknak van. Kár! Maradnának a városok, ahol lehetne beszámolókat írni és csevegni is akár.
Ha az enyém lenne, megszüntetném az egészet, úgy, ahogy van. Biztos értenek. Ez csak egy vélemény, de lehet, hogy nem csak az enyém. Vége lenne a kakikeverésnek és kevesebb dolga lenne a VL-nek. :)
Üdvözlettel
egy elégedett hirdető
Szendinél tényleg nincs strici, és ezt NEM internetes forrásokból tudom.
Másokat is tudok, akiknél biztos, hogy nincs, na, mindegy.
"Szar" a lakás?
- Amennyiben egy lakótelepi lakás, melyben nem felső árkategóriás bútorok vannak (de amúgy rendben van minden), automatikusan "szar"- nak minősül... függetlenül attól, hogy néz ki...
De ezt az állatos dolgot nem is sejtettem róla... mások sem mondták, pedig ismerek olyat is, aki kimondottan baráti viszonyban van vele.
Nem is biztos, hogy igaz. Jó lenne, ha írna a téma feldobója erről pár sort, honnan sejti, mit tud erről... Mert ha kiderül, hogy ez igaz, igen átértékelné bennem "Szendit"... gondolhatjátok, hogy nem pozitívan.
:(((
Szia Kinga Baba!
Ne haragudj, de szerintem egy cserepes szobanövénynek több esze van mint neked. Nem előítélet, megalapoztad! De azért nincs harag.
Na, hogy is van ez? :-) Én is régóta előfizető vagyok ezen a honlapon. Múlt csütörtökön járt le a hirdetésem, előtte néhány órával befizettem a hirdetési díjat és kb. 6 óra múlva újra fent voltam. Ha kérdésem, kérésem van, nem itt irogatok, legfőképp nem hőzöngök, hanem írok egy levelet és kapom a választ. Azért maradtunk fent elegen. A problémamentesek. Nem lehetne végre ezt a primitív lázadást befejezni?! Egy rakás szexportál van, megszámlálhatatlan. Akinek nem jó itt, miért nem megy máshova? Szégyelljék magukat azok, akik hétről-hétre, napról-napra teleszemetelik a VL-t, nagyon sokan ingyen! Bizony megoldják, hogy törlés után újra ott díszelegjenek, ahol akarnak. Igen, figyelem én is a városokat és látom, hogy hol megy a műsor. A városok többségében nincs semmi gond. A VL munkatársak is emberek, talán néha pihennének ők is. A szabályok mindenkire vonatkoznak, akkor is, ha nem tetszik. Be kéne tartani, ez a nagy titok. Én nem lennék ilyen toleráns.
humm · Kvázi-tag · Síba tényleg jó nő, én is voltam nála többször is, mindig jól éreztem magam. Viszont úgy tűnik, újabban te futtatod, úgyhogy ezentúl kihagyom. Kár azért a lányért, nem ezt érdemelte.
Szia kinga baba!
Ha visszaolvasol akkor látni fogod hogy az Angel nevü lányrol van szó.Téged vagy Kingát nem emlitett senki ebben a párbeszédben igy tutira nem kevernek most össze benneteket.Egyébként a multkor is valaki más bunkózott nem az akit te lehurrogtál.Csak nagyon hasonló volt a nick-jük amit te nem vettél észre.Igy ártatlanul kapott szegény Tavaris kollega. :-)) Valaki szándékosan szitotta az ellentéteket,mert gondolom neki ehez érdeke füzödött.Gondolom van tipped kik azok akiknek érdeke füzödhet ahoz hogy a férfiak között ne legyen egyetértés és információ csere,és hogy bizonyos lányokat mindennek elhordjanak más lányokat meg agyondicsérjenek.
Tisztelt Holly!
Mi sem értjük, hogy is van ez... Mi bíztunk Önökben, hittük, hogy hazsnálni és nem kihasználni fogják segítőkészségünket és az általunk kínált lehetőségeket!
De sajnos itt sokan azt hiszik, hogy a Szerkesztőség arra való, hogy átverhessenek minket, illetve a hirdetők egy része pedig azt hiszi, hogy aki előfizetett felületen hirdet, annak mindent szabad!
Most is ebből van a bonyodalom! Hiszen akivel minden rendben, az most is hirdethet, akivel gond volt, és már sorra került az ellenőrzésben, az is meg tudta oldani a problémát: ha együttműködött, akkor viszonylag gyorsan helyreállt a hirdetése.
Aki még mindig nem tud hirdetni, az vagy:
- nem került még sorra (több mint 100 ellenőrzésre váró hirdető van még hátra)
- vagy nem volt hajlandó együttműködni az egyeztetés során.
Az a véleményünk, hogy itt mindkét fél, Önök és mi is tehetünk a kialakult helyzetről, de a megoldáshoz is mindkét félre szükség van.
VL
HUUU!Ez durva 2 hónapja vagyok a barátnöimmel Esztergomba én is bele akadtam Alexa fenyegetözéseibe..Nevetségesé teszi magát!
Igéreted úgy látom tényleg be váltottad.
Idézlek szó szerint:INNENTŐL BEZÁRHATOD A BOLTOT!Ugye bár jól emlékszem??
Ezt az a dolgot az váltotta ki belőlled,hogy miután megérkeztél hozzám a ház elé közöltem veled,hogy nem tudlak fogadni mert közbejött valami.
Erre te folyamatossan "de miért,de miért nem?"
Ha te ezt nem tudod elfogadni akkor ne a hazugságot írd le hanem az IGAZAT!!!!!
Utolagossan örülök neki,hogy közbejött vmi.
Aki meg ismer és volt már nállad az tudja milyen vagyok!!!
Az első vendégem délben volt de ne zavarjon.
Máskor inkább hihetőbbet hazudj ha már hazudsz!!!!!!!!
Én megcáfolom azt,hogy arra megy ki a játék,hogy elöfizetéses legyél!Úgyan is már 2 hete szeretnék előfizetni és ezt sem oldják meg.Mivel ahogy itt sokan én is elkövettem azt a hibát ,hogy másik email cimen is regisztráltam.És hoppá!Még a fizetett hirdetésem is levették,azóta probálom fel venni a kapcsolatott velük de nem reagálnak!Nekem se tetszik ez.Pedig 2 fizetett hirdetés is szerepel az egyik email cimemen.Nem ma kezdtem rengeteg főoldalasal doliztam együtt,90% személyesen is ismertem.Soha nem volt ilyen!Mindig mindent még az nap m.oldottak.,hisz mi fizetünk érte!Akkor hogy is van ez??????????
Sziasztok!
Debrecenben "Szendy" ről szeretnék részletes tapasztalatokat ha lehetséges... Vár a lakásban más is (srtikkó) vagy csak ő egyedűl? ...TÖRÖLVE... mit lehet és mit nem... ilyenekt kb.. köszi :))
"...az animal sexet is müveli, mint Szendy..."
- WTF?????????
Szeretném elmesélni ezt a kis történetet röviden..felhívtam több lány, de senki sem volt elérhető SAJNÁLATOMRA LILLA21 a sokadik próbálkozásora felvette bár ne tette volna már a hangjábol is sejthettem voklna rájöttem mindig a megérzésre kell hallgatni..de 10óra 20kor érkeztem..elsőnek.-gondoltam nem is rossz lesz elsőnek lenni kicsit még álmos volt a kis aranyos és kicsit csipás is meg még nem is volt lefürödve..akció elindul szakszi gumival..ok..rámegyekfelülről megszólal óvatosan én még én ilyen büdös száj szagot nem éreztem..komolyan az ájulás kerülgetett megkérdem most ébredtél ? a válasz ja..mondom neki nincs 1 rágód?megszólal rágozni jöttél vagy d..mondom gyere hátulról kezdtem lankadni ugy belehelte a szobát hát nagy nehezen elmentem és alig vártam, hogy onnan is mehessek..tessék vinni rágót és kérni a közös zuhanyt a hölynél mert szutykos!!ez csak egy véklemény ,de őszinte..és most olvastam már más irta hogy büdös volt a hónaalja..utólag könnyű bölcsnek lenni..
Sziasztok!
Ezen a héten elérhető leszek Miskolcon a megszokott helyen...
Jövőhéttől külföldön leszek egy ideig ezért ha valaki szeretne meglátogatni,azt szivesen veszem.
8-19 óráig leszek a héten(06.07-i hét)
A számom a régi:*** moderálva ***
Szép estét mindenkinek!
Kedves Gróf!
Most hibáztál, mert nem Ginger kezdte Szendynél hanem éppen fordítva. Szendy kezdted Gingernél.
És ha már erröl beszélünk akkor Szendy nem 35 éves hanem 39 és bocs de olyan emberrel nem szexelnék aki az animal sexet is müveli, mint Szendy! Erröl csak ennyit
kedves Lolita!
Hülyének tartom azt a lányt aki nem elöre kéri el a pénzt! Ez csak a saját butaságát bizonyitja! Erröl ez a véleményem. Ha pedig valaki kamuzik a fotóival, vagy adataival ne haragudj de ugy gondolom az nem ide való!
Az a baj, hogy nem tudatosul benne, hogy ez egy szolgáltatás és ha valaki hiteltelenné válik akkor nem fogják ugy keresni, mint azt aki hiteles. Alaptörvény.
Remélem nem rám irtad ezt? Mert már tisztáztuk,hogy Kinga és Kinga baba két külön világ!!!