Sziasztok! Icemannak üzenem: voltam Kinga Baba (23)-nál. A képek valósak, de az életben még szebb, igazi kis bombázó. Csak javasolni tudom. Kiszolgálás, ár korrekt.
Kedves Vl! A nevem TAVARIS, és nem Travis! Ha travit akarsz magadnak, keress a hírdetők között!
kedves lalibácsikám!ugy látom te egy tökéletes bombázót keresel a vl.en ,és a pl-án de szerintem te az álom világban élsz ha szeretnél egy alkalmi bomba csajt NE ITT KERESD mert nem csak a pláza nyuszik szeretnék megkeresni a megélhetéshez valót, a mai világba! szépségem!!!!
Ja, és nem vagyok hírdető!
Elmentem a "Páros Öröm" lányokhoz. Alapvetően megbántam. Részletek:
Hely 5/10:
Átlagos panel, de átlag alatti állapot. Az egésznek nincs hívogató kinézete kicsit sem. Két ajtón keresztül lehet bejutni. Nem bizalomgerjesztő.
Lányok 4/10:
Nem ők vannak a képeken, vagy ha igen, akkor jelentős korrekcióval. Tiszták, rendesek, de ennyi. Nem csúnyák, de nem is szépek. Az alakjuk pedig egyáltalán nem vadító. Az egyik magyar, a másik roma. A hozzáállásuk hagy kivetnivalót: kedves üdvözlés, de amúgy eldumcsizgatnak az ember feje fölött, mintha ott sem lenne, ami lelombozó. Olyan "tudjuk le" érzés.
Szolgáltatás: 4/10:
Az ígért leszbi rész, az a fasorban nincs. Egymáshoz érnek, de egyik részről sincs élvezet benne. Pedig mondanom sem kell, hogy ez volt az egyik indoka odamenetelemnek. A francia közepes, relatív kevés kezezéssel, de egyáltalán nem igyekeznek hosszúra nyújtani. Action elmegy, de a hozzáállásuk miatt csak lyukak és kész. Négykezes massázzs asszimetrikus. Inkább krémes dögönyözés. Jól esett, mert fáradt voltam, de semmi extra.
Árak 7/10:
Sokminden benne van az alapban, bár néha ők sem tudják, hogy mi mennyi.
VÉGEREDMÉNY 5/10:
Átlagos. Ha valaki nagyon kanos akkor hajrá, de ha egy kis törődést is igényel az ember, akkor ne menjen hozzájuk.
Jó reggelt! Látom, moderálásra küldtek :) Értelek, csak nem értek Veled egyet, 8 évig engem se érdekelt semmi, csak belül üvöltöttem, hogy történjen már valami!!
Beszéljünk másról! Képzeld, örököltem egy vakondtúrást a Somlóhegyen nagyapám után, 35 éve halt meg, hát lassan működik minden. De végre életemben először (az arisztokrata orromon kívül :)) örököltem valamit. Talán ebben a hónapban összerántanak minket (örökösöket) és pénz áll a házhoz :D (arra kicsit még várni kell, de a vevő a masszázságyamra feküdt).
Most dolgozunk, fiam meg én és talán kifújhatom végre magam és tényleg a hobbym lehet a masszázs. Szóval, nálunk az élet megy tovább, akármi lesz, tervezünk, küzdünk és bízunk, én a fiamért, leendő unokáimért. Nekem van kiért, én már csak öregszem, de azért nyugodt vénséget szeretnék magamnak is.
Pusz
Adok még egy esélyt, hátha maradt még néhány abból az igazi büszke, bátor magyarból, bár, akkor még nem volt internet, meg.... de ez tényleg nem ide való. Különben igazad van, én is tudom, de mind meghalunk egyszer, akkor lesz minden mindegy. Még nincs itt a világvége :D
És ez így is marad! Ez a net! Tudod, milyen hatása lett, ahogy felraktam az arcomat is (hát,nem a legjobb minőség, de ott van).
Nem csak az egerek kattogtak, a fogaskerekek is :) Mi ez?! Mit csinál ez a nőszemély?
Hali! Mégis itt vagy? :) Hidd el, engem is sok minden érdekel, de a fórumok mindig ilyenek maradnak, mindegy, hova mész be.
Itt minden a pénz és a pénz körül forog. Ezt hogy oldod meg? A szex csak utána jön. Amúgy egy barátom kiszámolta, hogy egy MT egy hónap alatt (a beszámolói alapján) 120 ezer Ft-ot költött lányokra. Ezt a válságot! Ennyit a beszámolók valóságtartalmáról.
Hát, eltűntél. Holnap nem nagyon férek a géphez, a péntek az én estém.
Kellemes hétvégét és okos döntést vasárnap! A magyar zászló piros, fehér, zöld :)
Persze kinek vörös, kinek narancs.
Engem most nem igazán a lámpás "Istennő" múltja érdekel, hanem a mi jövőnk, x-elünk és bízunk. Hétfőn nem valami kipihent leszek, de 12 év után most először megvárom az eredményt, mert nem csak két lehetőség van :)
Jó éjszakát,ha még ma feljössz!
Hát Drága, amit írtál csupa hazugság. Nem vgyok félvér, magyar vagyok!!! Nem csengetett senki sem , a franciámra még senki nem panaszkodott, és egyedül vagyok a lakásban. Miért írtad ezeket nem tudom, de kérlek szálj le rólam. Ha nem érezted jól magadat nálam, akkor többet ne gyere.
Pá
Szép estét Gróf Úr! Jelentkezz, ha feljöttél! Dolgozol pénteken annyit!!
Addig is küldeném a "valóvilág" nótát mindenkinek, legalábbis a címét, leszedhető.
Érdemes meghallgatni, bár a "hipp-hopp" :) nem az én zeném, de a szövege...
Itt tartunk és fiatal srácok katatnak szexoldalakon, mikor az orruk előtt van ingyen.
És a szülők a hibásak, kitermeltek egy ilyen ifjúságot!
A dalt a fiatalok ismerik, a mi korosztályunk kevésbé, gondolom.
BeerSeeWalk-P.csa (Remélem, nem moderálják ki!!) Csak hallgasd!
Sziasztok!Én is ajánlom figyelmetekbe SZILVIát!Kedves és jó szakember.Bocsi a kifejezésért!Bár fotó nem található róla sehol de nem fogtok csalódni az biztos!
Kedves Zsolt! aki engem probálsz mocskolni, hogy én cigány vagyok és a barátommal fenyegetözök! Nem kell ilyet kitalálni! Szerinttem te volttál az a cigány, akvel nem álltam szívesen szóba! Nem értem miért jó neked hogy lejáratsz másokat , és kitalálsz mindent? Talán felderitő vagy aki kiváncsi más lányokra az övéihez kápest?
Ez az egész már csak egy móka, én túl léptem rajta, szerintem, hagyd Te is, no comment :))
Én teszem a dolgom tovább és nem érdekel ki rúg öngólt. Sokan ismernek, amennyire kell. Pont.
Csak érdekességképpen írtam (az egész olyan átlátszó), de tényleg felejtsd el itt. Ja, az mondjuk nagyon tetszett,
amikor a "mentálisan terhelt barátnődnek" nevezett!! :D
Este küldök Neked (Nektek, akik még nem ismerik) egy kis valóvilág zenét. :)
Üdv. Katómama (jáj, a derekam!)
Sziasztok!
Érdekes,hogy ide még egy hozzászólás sem érkezett, pedig vannak lányok Szhelyen is szép számmal!
Hát akkor felteszem a kérdést:
Van valakinek tapasztalata a szombathelyi hölgyekkel kapcsolatban?
Kit ajánlanátok?
Kedves Travis!
Egyelőre a fórumozói rangokat csak az adminok tudják kézzel állítani, ezért nincs különösebb jelentősége.
Jelenleg szinte mindenki Újonc, a Hirdető és Szerkesztőség rang automatikus.
Később terveink szerint egy automatika fogja állítani a rangokat a hozzászólások száma szerint.
Ha szereted az érett,tapasztalt ,figyelmes csajokat akkor ajánlanám Editet.