Kedves Csenge!
Köszönjük a jelzését. A tegnapi délelőtt folyamán már mi is észrevettük, és léptünk is...
VL
Kedves Csenge!
Köszönjük a jelzését. A tegnapi délelőtt folyamán már mi is észrevettük, és léptünk is...
VL
Lekötelezel! :))
kösszi,de már késő a jó modornak.nem nem tudok helyesen irni,hanem kapkodva ir az ember,nem odafigyelve föleg ha vanak a seged mellet.tud meg ha nem lettem volna neked jó,akkor nem csevegnél ezen hanem meg kellet volna tartanod magadnak édesem,mert egy uri ember ilyet nem tesz és nem ir hülyeséget,na mindegy te nem tartozol közzélyük de alacsonyabb szinten vagy mint a CCCC tudod kik.szioka
Jó napot!
A Janát csak ajánlani tudom!!Sajnos eddig csak egyszer voltam nála,de figyelmes,tiszta,szép a lakás,és ami számomra fontos hogy barátnö filinges a hölgy!!Rajta kivül még Mónika27-et ajánlom:)
Te qrva okos vagy barátom! Ezentúl csak mesternek foglak szólítani!
Már bocsi, hogy beleokoskodom itt a dolgokba, de ne csodálkozzon senki ha nem tanul mások hibájából és őt is meglopják!
Én részemről mindig is csak annyi pénzt vittem fel magammal a lakásra amennyit odaadtam úgyis. Ezen kívűl még a telefont is mindig a nadrág zsebemben tartottam (nem a kabátban) biztos ami biztos, ki tudja lehet még akció közben lenyúlja a fogason hagyott kabátzsebből a lakótárs...
Még a cigit is a kocsiban szoktam hagyni!
Hát bizony a naivitásnak ára van, és keményen megfizetik a tanulópénzt a hiszékenyek!
Jól van, látom, még nem ugrottál a vonat elé XD.
Ha én felsorolnám, hogy mit szeretnék! Este visszajövök, úgyis dolgozol.
Azért egész jól elvagyunk mi itt ketten :)
Nos, kedves Srácok! Amint láthatjátok ez a 8 általánost sem végzett (helyesírás) csajszi válaszolt. Biztosíthatlak benneteket, hogy kedves voltam a csajjal. Sőt lehet, hogy túlságosan is és ez volt a baj. Egyébként csinos a csaj. Csak a stílusával, meg a hozzáállásával elrontott mindent.
Én is ugyanigy jártam ZITA (06-70/579-4307) el !!!
Amig zuhanyoztam lenyult tőlem 30 ezret !!!
Köszi szoknyavadász!
Csak pozitívum? Hm, személyesen is meg kell győződnöm róla :)
Üdv!
Köszönöm.
Valóban ott regisztráltam, nem gondoltam volna, hogy a fórumban az első hozzászólásnál lesz lehetőségem regisztrálni.
Úgy vélem fel kellene tünteni a fórumnál egy regisztráció gombot, ezzel elkerülve a további hasonló jellegű problémákat.
Köszönettel
Tisztelt VL Szerkesztőség! Most Léna (+36202299777) néven hírdető lány korábban Barbi(23) néven hírdetett másik telefonszámmal, de a képeken felismerhető. Szerintem ez megtévesztés, és amennyiben az oldal szabályai lehetővé teszik, kérem töröljék a hírdetést! Köszönöm!
FIGYELEM! Most LÉNA(+36202299777) néven hírdető lány korábban BARBI(23) vot és ellopta a pénzem amíg zuhanyoztam!
Sziasztok! Ma voltam a Sarkanyú utcán egy lánynál (sajna a nevét elfelejtettem). Igényes, ápolt, odaadó, lelkiismeretesen dolgozik, nem sürget. Az árak is elfogadhatók és nem tűntek el az értékeim sem. Én kellemesen csalódtam, ajánlom mindenkinek.
...TÖRÖLVE...
Bocs, érezd akart lenni. Melléütögetek néha.
Szia Grófom! :)
De csendben vagy! Nem jössz fel? Igaz, már csak holnap tudok írni, ha egyáltalán előkerülsz.
Mi a fene van Veled? Ej, de leülnék Veled dumálni (élőben), szerintem, hosszú beszélgetés lenne,de messze vagy, vagy nem is igazán tudom, hol.
Mindegy, csak idetévedsz egyszer!
Addid is érszd jól Magad! :)
Ok. No Problem!
hehet,hogy jártál már nálam de az lehetet a baj,hogy te nagyon durva vagy érzéketlen voltál velem, nem gondolod?csak anyit ,hogy ha ilyen leszel a lányokal akor te soha nem fogsz tudi jót irni soha,na enyi hadjuk inkább aki elhiszi az jöjön és probáljon ki anyit tudok mondani
Sziasztok! Katicabogár nevű hírdetőről tudtok valami infot? Meglepve látom a kétes hírdető-pecsétet, mert telefonban elég intelligensnek tűnt, de most így elbizonytalanodtam, hogy felkeressem-e!
Szia Excsajsz! Biztos, hogy ide akartál írn és nem a másik (PL) oldalra?