Sziasztok!
Anikó (46)-ról vagy Amarilláról van valakinek infója? vélemények? üdv.
Sziasztok!
Anikó (46)-ról vagy Amarilláról van valakinek infója? vélemények? üdv.
XD
neked szólt!az előző üzi:)
Szia 28ésves lány igy hirdet a Somogyiban.a telszám ugy végződik hogy 77.sok sikert!!:)
Sziasztok!
Segítsetek, légy szíves! A régebben itt hirdető Zsuzsit (49) keresem.
Tudtok róla valamit?
Köszi előre is.
Szerintem olvass visszafelé is, ha soknak találod, akkor a jobb oldalon lévő keresőbe a szövegnél beírod, hogy Anata és elég sok véleményt találsz, Ő különben az igen ajánlott kategória.
Sziasztok! Tud valaki infoval szolgálni Maya-ról ás Anita(30)ról? Képeik alapján nagyon jól néznek ki. Előre is köszönöm.
Kedves fórumozók! Tegnap este másodjára látogattam meg Vanessát, és az élmény csodálatos volt. Az első alkalommal azt hittem, hogy az már fokozhatatlan, de tegnap rájöttem, hogy tévedtem. Nagyon édes, és ügyes "kislány"! Ha minden lány ilyen lenne...
Sziasztok magyarok!
Nem ígérem, hogy most írok utoljára, bár lehet. Csak figyelek tágra nyílt szemmel és nézem, mi lett belőlünk!
Az élet milyen egyszerű lenne, ha mindenki az "élni és élni hagyni" elv szerint működne. Azt hiszem, lassan leszokom az olvasgatásról is, legalábbis a fórumokon, visszatérek a könyvekhez. Itt nem lányok között megy csak a konkurencia háború, hanem portálok között is. Pedig elférhetnének egymás között. De nem! Magyarok vagyunk! Ezt az energiát, amit mások lejáratásába fordítanak emberek, lehetne másba, pl. jobb legyek, mint ő(k). A szegények próbálnak életben maradni, a gazdagoknak pedig sosem elég. Lelkük rajta, de nekem már a gyomrom forog. Mi lenne, ha végre békén hagynánk egymást, aztán boldoguljon mindenki, ahogy tud? Túl egyszerű és unalmas? Rengeteg a fodrász, az autószerelő és sorolhatnám, a gyenge úgyis kihullik, megférnek egymás mellett. Ez is működhetne valahogy így. Csak egy vélemény, az enyém és talán másoké is, csak én leírtam. Talán lesznek, aki elgondolkodnak rajta. Peace!
helloztok,Mia 23 debrecen?valaki valami infot rola?:D
sziasztok,Mia debrecenbol,jart mar valameikotok nala?tapasztalatok,elmenyek?mindenre kivancsi vagyok
Elnezest szeretnek kerni hogy nem a ``bejelenteshez`` irtam a hozzaszolasom,de ugy latom miutan beirtam ezt,a holgy el is tunt az oldalrol.legkozeleb oda figyelek es a megfelelo helyre fogok kuldeni a megjegyzeseimet.tisztelettel Figaro
Sziasztok!
Tudnátok valami infót mondani a következő lányokról: Bella(20), Adrienn(26), Didó(49) Újfehértóról és Enikő(28) Sóstófürdőről.
Előre is köszi.
Kedves Szerkesztőség!
Információt szeretnék kapni, hogy mikkor távolitják el Rocco néven futó hirdetést!Amit nem én raktam fel,csak felhasználták a képeimet és telefonszámom! Ez elég kellemetlen számomra mivel álandóan csörög a telefonom...:( Szeretném hogy minél előbb letöröljék a hirdetést!És már írtam önöknek és bejelentetem hogy valaki vissza élt a személyes adataimal!
Válaszukat előre is köszönöm!Remélem minél előbb megoldódik a problémám!
hello mindenki ha tehetitek mennyetek el melisza21-hez nagyon jó teste van ö van a képeken szép arca van, kedves és odafigyel a vendégre biztos ti sem fogtok csalodni
Anettka telefonszáma,06204955996 ,06308298729.aki nem akar csalódni .őt ajánlom
aki nem lehuzós és korrekt árakon dolgozik ,akit tudok ajánlani ,az anettka ,csinosan ápoltan kedvesen fogad ,az arcra és testre szájba élvezéskor nem nyafog.kulturált ,diszkrét helyen fogad.én régebbről ismerem ,máshoz nem szoktam járni ,mert tőle megkapom ,a popsszexet is akár.nagyon csinos vonzó hölgy .ajánlom figyelmetekbe .ja és ami a legfontosabb ,nem lehuzós.északi köruton található.
Csak annyit fűznék az önreklámokhoz,hogy jó "árunak" nem kell reklám!
Én már többször jártam nála és mindig jó volt vele és tényleg spriccel .