Szassz Pitty!
Örülök, hogy jól érezted magad. Megvárom a reget, és ha jóféle, meglátogatom.
Szassz Pitty!
Örülök, hogy jól érezted magad. Megvárom a reget, és ha jóféle, meglátogatom.
Chuck!
Ne vitatkotzzunk, értem én! Az értékek alatt mindenki mast ért, relativ.
Nekem is van partnerem, több is. De tudod a kisegér sem szeret mindig egy "lyukra" járni. :-))) A kurvázás egyfajta életvitel.
Ez az oldal nem megtévesztés, aki ide belép, az tudja mi áll a háttérben.
A prosti azért volt idéző jelben, mert tőled idéztem, mint minden mást amit idéző jelbe tettem, te is ezt tetted a szerkesztőség üzenetére reagálva.
Minden jót!
hol vagytok lanyok?? :) ma este felhivtam 5db 24 oras csajt es senki se vette fel, ennyire nagyuzem lenne? :))
Nem tudom te ismersz-e engem?Vagy még mindíg azon háborogsz,hogy nem jutottál be hozzám,nagyon a szívedre vehetted de remélem nem szerettél belém képről enyire pancser nem lehetsz.Én ismerem a tisztaság szó jelentését és használom is naponta töbször is nem úgy mint te.Én tiszta vagyok de ha te bejöttél volna hozzám a lifttől az ágyig fertötleníthettem volna te Fülöph....
A bolt továbra is nyitva.Ami még érdekes nem láttam még hozzászólásaid csak ilyenkor jelensz meg vagy vannak értelmes hozzászólásaid is?
Ha meg továbra is próbálkozól akkor keres meg vagy én TÉGED???
IRÁNY A FÜRDŐ 2DL HIPÓ AZTÁN ALVÁS!!!
Jó éjt!
Nem tudom te ismersz-e engem?Vagy még mindíg azon háborogsz,hogy nem jutottál be hozzám,nagyon a szívedre vehetted de remélem nem szerettél belém képről enyire pancser nem lehetsz.Én ismerem a tisztaság szó jelentését és használom is naponta töbször is nem úgy mint te.Én tiszta vagyok de ha te bejöttél volna hozzám a lifttől az ágyig fertötleníthettem volna te Fülöph....
A bolt továbra is nyitva.Ami még érdekes nem láttam még hozzászólásaid csak ilyenkor jelensz meg vagy vannak értelmes hozzászólásaid is?
Ha meg továbra is próbálkozól akkor keres meg vagy én TÉGED???
IRÁNY A FÜRDŐ 2DL HIPÓ AZTÁN ALVÁS!!!
Jó éjt!
Hé, hé, én nem gúnyolódtam, de ezt el kell ismerned, hogy az "értékekre" való hivatkozás itt bizony rém viccesen hangzik!
Amúgy meg, a szerkesztőség nem is nekem üzent azzal a beírással, amin én mosolyogtam egyet... ezért nem értem, miért nekem említed, hogy "hát én biztos úgy gondolom, ez itt az áregyeztetés helye...".
Nem gondolom én sehogy, egyébként is, nekem van partnerem, így nem szorulok rá efféle... izé... szolgáltatásokra.
Egyszerűen csak érdekel, mi zajlik itt.
Egyébként ebben teljesen igazad van: "...nem ők - szerkesztők - hozták a törvényt, ők csak a hatályos törvények betartásával üzemeltetik az oldalt..."
- Nyilvánvaló, de az az értékekre való hivatkozás nem biztos, hogy jó beszólás volt részükről... főleg annak tekintetében, mi is itt a fő profilja a hirdetőknek, és hogy sokszor mi van a háttérben.
Jaj, és a "prostit" miért kell idézőjelbe tenni?
:)))
Most meg ne megyarázd nekem, hogy "de hát nem is prostik"...
Na, jó éjt!
Ehhez a hozzászóláshoz is csak gratulálni tudok.
Ma is meglátogattam Babucikát!!!
Ismét kellemes perceket szereztem!!!
Röviden ennyi!
Szia Katónéni!
Ezen az oldalon a lányok egy része még csak most tanulja a kulturált viselkedés és hirdetés valamint az együttmüködés szabájait.Valamint a szerkesztöségnek is ujj még ez a feladat amit a fórum és a hirdetések ellenörzése jelent.De szerintem jó uton haladnak a dolgok!!!Nagyon sok olyan hirdetés tünt el amiben állandóan csereberélték a neveket képeket számokat stb.Kezd kialakulni egy normális hirdetöi kör,és egyretöbb lány jön rá arra hogy az együttmüködéssel többremennek mint a hisztivel.És azt is kezdik belátni hogy vége a régi "jóvilágnak" és nincs tovább a sok kamu.Lassacskán a szerkesztöség végére ér az ellenörzésének és megszünik a kavarodás,felgyorsul az ujj hirdetések ellenörzése,ezáltal megszünik a balhé is.Csak ki kell várni!!!Én bizakodó vagyok!!
Szia Kari-ka!
Szerinted mi lesz ennek a vége? Katónénit kóstolgatja itt valaki, meg a masszőröket :)
Ha én azzal foglalkoznék, hogy hány lány lett azóta profi masszőr, mióta én ezt hirdetem, de engem nem zavar, masszírozgassanak csak :D Azon gondolkodom, hogy holnaptól agysebész leszek, hátha az is divatba jön. Krisztike meg valószínű igen fehérmájú és csak strigulákat húz. Nehogy már! Valahogy nagyon nem akarja érteni a dolgokat, de szájkarate az megy ám! Intelligensen. Szerintem itt néhányan nem hirdetni akarnak, hanem kavarni és majd más befogja a szájukat.
Nem akarok ujjal mutogatni, de ismerek egy oldalt, ahol a töredékéért törölnék végleg és még fél évig mocskolódnának róla.
Ez márnekem tényleg nagyon szint alatt van.
elég jól beállt most a piac. semmi újdonság? :)
Nem tudom ismered e a szóban forgó hölygyet ,de a tisztaságról még van mit tanulnia már volt részem a tisztaságában nekem is és nem véletlen irnak róla ilyet a többi lányról miért nem? pedig sokan vannak.. ami azt illeti. nem minden az ,hogy befújod magad meg kikened..a víz igen is csodákra képes kedves Lilla21..NEM KELL FELHÁBORODNI MEGKELL MOSDANI ÉS VÁLTOZTATNI A DOLGOKON ENNYI !!
Kedves Chuck!
Hiába gúnyolódsz a szerkesztőséggel, nem ők hozták a törvényt, ők csak a hatályos törvények betartásával üzemeltetik az oldalt.
Egyébként, Te úgy gondolod, hogy az árakat itt kell egyeztetni? Hívd fel a kiszemelt leányzót, és ő majd tájékoztat! Ha megfelelőnek találod az árakat, akkor itt "egész más dolgkokat" tudhatsz meg a "prostiról" (pl.: valós kép, hozzáállás, higiénia, vagy hogy a "strigó" lehúz-e stb.) és ezek "fontos információk".
Legalábbis a többség így értelmezi.
Kimondottan csak ezért :)) Szép napot!
"...Az oldalunkon minden formában és mindenhol tilos árakról beszélni, írni.
Ez egy partner kereső oldal, és mint ilyen helyen, egész más dolgokat tartunk fontos információnak..."
- Mégis, mi a nyavalyát???
Az Értélket, a Szeretetet, Romantikát, és a Szépséget?
Hi- hi- hi... :)))))
Ok, tudjuk: ez pontosan egy olyan helyzet, amikor mindenki tudja, mi van, csak úgy kell tenni, mintha nem tudnánk. Mert így szól a törvény... megértem, de ez akkor is röhelyes.
Bár, a prostituált attól még prostituált marad, a strigó az strigó, a szervezett bűnözés tózse... :)))
"...egész más dolgokat tartunk fontos információnak..."
- Pffff...:)))) legalább ezt ne írtátok volna, az itteni dolgokkal kappcsolatban, kedves szerkesztők... ez nagyon gáz, :)))))
Na, akkor szép, és értékekben gazdag napot mindenkinek, a bűnözőket leszámítva!
C.
Tisztelt Szerkesztőség!
Én megpróbáltam Önökkel együtt működni.Szorgalmasan irogatom az e-mailt(nem tudom hányadikat)ide a fórumba is,de sajnos egyetlen reménykedő választ sem kapok pedig türelmesen várok május 27-ke óta.Nem tudom mi a probléma de legalább tájékoztatnának róla.
Köszönettel Kittike
Még egy kérdésem lenne nem lesz gond a másik email cimemel?Mert mint már emlitettem elkövettem azt a hibát ,hogy újra regisztráltam?
Tisztelt szerkesztöség!Elküldtük a szükséges ,kért adatokat remélem igy sikerül mindent vissza állitani .Elöre is köszönöm m.értésüket és együtt müködésüket!Holly és Diana
Ágica 41-ról tudtok valamit?