Voltam ma Erikánál
felejsétek el!
kivénhedt 45-48 éves félvér nő
szo...ni nem tud
akció köben becsöngetett a pizzás
ja és szerintem valaki még volt a lakásban
Voltam ma Erikánál
felejsétek el!
kivénhedt 45-48 éves félvér nő
szo...ni nem tud
akció köben becsöngetett a pizzás
ja és szerintem valaki még volt a lakásban
Üdvözlet!
Tegnap este Debrecenben Alexa(25) 40.000 forintomat lopta el.
Már amikor megláttam éreztem hogy nem ok a csaj, csalódás volt a képekhez képest..megállapodtunk 14000 forintban egy óra plusz két extra. Mondtam hogy nálam 20-as illetve 5-ös címlet van, ő azt mondta nem tud visszaadni...mondom jó akkor utána lemegyünk(már túl voltam a zuhanyzáson) és felváltom a pénzt.
Világosan emlékszem hogy 6db 20-assal indultam el otthonról. Gondoltam bizalmat szavazok, nem hiszem hogy gond lehet, bár már volt hasonlóan kellemetlen esetem.
A második zuhanyzás után bementem a szobába és picit beszélgettünk még majd jött a fizetés téma.
Elcsúsztunk kb 15percet és a 14000-ből 20000 lett hirtelen.. gyorsan számoltam és bár nyilvánvalóan nem jött ki az összeg sehogy sem én természetesen ráfizetek a csúszásra -mondtam, de még mindig sötét volt (vagy már megint) a szobában és úgy guberáltam a pénzt, majd villany gyújtás következett és hirtelen fény derült az igazságra.4db 20-as volt egyben a másik 2 ami külön volt nem volt sehol.
Mondtam hogy mi történt..természetesen tagadta a dolgot és rengeteg hangsúlyozom RENGETEG energiával voltam azon hogy előszedjem a Gordon-féle ÉNÜZENET technikát, igyekeztem nem vádaskodni, de hamar rá kellett jönnöm hogy semmire nem megyek a dologgal...már majdnem elértem a célom: azt mondta hogy lejön velem és ad egy 20-ast az automatából hiszen nincs nála annyi pénz. (Este 10-ig nem sikerült annyit keresni???)
Szépen felöltözött és elindultunk kifelé az ajtón, én mint vendég mentem elől, nagyon kedves etikett ez de ahogy kiléptem az ajtón magára csukta a rácsot és ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem az összeg az amit nem tudok kiheverni, hanem a lopás ténye.
Sajnos a beteg ego-val nem tudok mit kezdeni, a tehetetlenség érzése pedig rendkívül megvisel.( És most nem sajnáltatni akarom magam )
Úgy döntöttem, hogy elmegyek a rendőrségre és MINDENT felvállalok, és ha nem is tudnak csinálni semmit( ezt pedig hülyeség nekem előre eldöntenem, hisz nem láthatok a jövőbe) de a lopást NEM TŰRÖM!
Köszönöm, hogy megoszthattam még így névtelenül is.
szerintem az lenne a legjobb,ha az igazi lányok megadnának egy email vagy msn cimet.ök is jobban tudnának szürni.a pajzán 30-rol tud valaki infot adni?
Tovabbra sem ertem miert mennek emberek azokhoz a hirdetokhoz akik hirdeteserol messze latszik, hogy nem eredeti fotokkal dolgozik!
Igy persze hogy pofara eses a vege. Nem akarok senkit megbantani de sokszor elmondtam mar, aki ezt a hobbit uzi figyeljen oda, legyen egy esze!
udv:
maXXon
VIGYÁZAT !!
Kedves férfi társaim !
Legyetek óvatosak...
Nyíregyházán " Csilla 27 " nevű hölgy tel. 06 30 437 1408
A csaj roma és nagyon gusztustalan személy ,oda ne menjetek
,mert ha oda méssz és visszautasítod akkor fenygetődzik,hogy a barátja megver stb.
Erzsókát vagy Kathrint próbálta vki? fontos lenne..
Hali!
Dobjatok meg hasznos infókkal, hogy milyen Maya (21), Vivien (22) és Lilian (24)?! Ők vannak-e a képen? Volt-e már nálluk valaki, ha igen, jó- és rossz tapasztalatokat kérek. Előre is köszi! '-.-'
LOL! Önreklám! xDD
Sziasztok. ma voltam Niki46nál ajánlom mindenkinek aki kellemesen akarja magát érezni. a nő tényleg olyan mint a képeken, korrekt, ápolt, igényes, nem lehet unatkozni vele.
Hol vagy Gróf Úr?
u.i.: a többiekkel kapcsolatban meg annyi, hogy eleve már a képek miatt sem akartam eddig meglátogatni őket. :)
Szia!
Én már voltam nála, és csak ajánlani tudom. Aki kedveli ezt a korosztályt, és szereti ha egy nőn van mit fogni, szép feszes bőre van, és nagy mellekkel rendelkezik.
Na kérem, akkor hozzászólnék én is a témához. :)
- Mia lehet hogy rendes, meg megkínál üdítővel, de valójában nem inni meg beszélgetni megy az ember ilyenkor. Amúgy a csaj hihetetlenül gáz, csak arra megy a játék hogy fizess, és húzz el minél előbb. Rámszólt hogy "ne markolászd a seggem légyszi", ellökött magától, nem engedte magát megpuszilni. Magyarán béna. Még ha fiatal is, ehhez sajnos nem ért.
- Lilly egyáltalán nem hasonlít a képekre, viszont egyúttal gratulálok a fotósnak, bebizonyosodott hogy a sz.r-ból is lehet várat építeni. A képeken nagyjából aranyosnak mondható, a valóságban viszont az a helyzet hogy egy 70 éves nagymaminak is szebb a bőre mint neki, leharcolt, kiégett csaj. A műsor (gondolom a hosszú évek alatt szerzett gyakorlat miatt) nem rossz, de semmi plusz
- Veráról én sem tudok semmi rosszat mondani, csatlakozom az előttem szólóhoz, igazi rátermett lány, tényleg élvezi amit csinál, és belead mindent. E mellett jó fej, lehet vele hülyéskedni, beszélgetni is, és nem ragaszkodik az időhöz sem (nem siettet), nem szól be, stb. Egy baj van csak vele, hogy most nem "dolgozik". :)
- Gina21 -el kapcsolatban annyi észrevételem lenne, hogy annak ellenére hogy ki van írva hogy éjjel-nappal elérhető, egyik nap késő este próbáltam hívni többször is, de ki volt kapcsolva...
- Jenny22 ennél egyel rosszabb verzió, ő felvette a telefont, elmondta merre találom, de miután másodszor hívtam volna a házszámért, már (az előzőhöz hasonlóan) szintén kikapcsolta a munkamobilt. Szerintem nem korrekt ilyen módon megszivatni egy leendő partnert, én többet biztos nem keresem.
A többiekről egyelőre még nem rendelkezem info-val, de ami késik nem múlik. ;)
Sziasztok! kata 28- hoz van valakinek telszáma?
Köszi!
hová lett Kitti (21) ?
Valaki tudja a számát ?
Ez így van! 100% ig meg tudlak erősíteni! A pir.l. több ilyen besz. is van róla csak sokan nem olvasnak utána! Na meg ugye hirdetett Ő Amanda Anna meg mit tudom én milyen neveken...
Hali!
Felhívtam a Beáta néven hirdető hölgyet!
A képek alapján szép ígéretes volt stb, árak se elszállva, na de az a fránya személyes találkozás! Én nem tudom, ezek úgy akarnak dugni, hogy nem is találkoznak az emberrel???? Nos mivel, hogy telefonba minden szép és jó, de ez egy olyan fekete csaj volt, mint a lökhárítóm!!!! Hát köszönöm nem! Biztos hogy nem is vele beszéltem, mert aki telót kezeli, aranyos hangú MAGYAR csaj (erre látatlanban megesküszöm), de ez amikor megszólalt: Háááá dicsak né csinájad má, há ezé keltem főőő! És még először azt mondta vele beszéltem telefonon is HA HA HA! Rövid találkozásunknak itt vége is szakadt! (Hála istennek)
Röviden - messzire kerüljétek
Ezek után szaladtam fel Líviához, de ezt majd köv.
Üdv.
Valaki vollt már Gombóc 45-nél?