Sziasztok tudna nekem valami felvilágosítást adni (Dóra, Szőke cicáról) ők azok, kamu-e, roma? Vagy tényleg ők azok akik a képen vannak. Köszike előre is
Sziasztok tudna nekem valami felvilágosítást adni (Dóra, Szőke cicáról) ők azok, kamu-e, roma? Vagy tényleg ők azok akik a képen vannak. Köszike előre is
Hali mtársak !
Ingrid 39 röl tudtuk valami infót?
Hát kedves "Anikó" az uj képeid elég gyengére sikerültek... az előzöek sokkal jobbak voltak....Ahh lehet veszek egy Hajót:) vagy egy helikoptert, nem akarsz szabira menni?? beléd szerelmesedtem:) Jól mutatnál mellettem a kopteremen:)
üdv Ronin.
Úgyse fejted meg! :))) Viszlát valamikor holnap. Ja, én sose teszek muszájból semmit, csakis élvezetből, vagy a cél érdekében, de azt nem itt. Ennyi, gondolom, már átment.
Te most ugrálsz Debrecen meg a csevegés közt? Már azt hittem, ilyen sokáig tart egy mondat bepötyögése.
Ezt értelmezd! a aa eee a eőéő, ée oi aai,e e eee, a au ao. XD
Miről beszélgessünk itt, főleg őszintén? Kitaláltam valamit. Mi lenne, ha csak magánhangzókat írnánk, tudod ilyen titkosírás szerűen? Héberül még nem tudok, vagy kínaiul. :)))
Meg kell azért dolgozni!! :))) Kérdezd meg a Szerkesztőséget! Amúgy nem vagyok ilyen nagyravágyó.
Drága Zsófi.
Örülök hogy sikerült tisztáznunk a félreértést,szép estét kívánok.Üdv.Idegen
Kedves es Gyönyörü Hölgyek 18-55között irjanak bátran:diszkretlakas@freemail.hu
Mobilom nincsen mert külföldi vagyok és luxuslakasomban varom a gyönyörü hölgyeket!És ezt csak kikapcsolodás miat csinalom nem a pénz miatt.
Gyorsan le ne maradjanak valamiröl.
John!
Sajna Sopronban pillanatnyilag senkit sem tudok ajánlani, de ha Győrbe mész, ott erősen ajánlom Zoé-t!
Nagyon csini a kiscsaj, tipikus plázacica, nekem kimondottan jól esett, hogy ilyen kaliberű rib....-t alázhatok, hehe..... :), meg is kapta rendesen!
A Rékához mehetsz nyugodtan, ha nem nyeri el a tetszésed szokott lenni még rajta kívül 2-3 lány, biztosan tudsz választani kedvedre valót. Ha a hírdetések közt a részletekre is odafigyelsz (képek) Te magad is láthatod kik a koleginák.
Legyen Welcome! :)
Tőlem álldogálhatsz, ha Neked nem fárasztó! Nem írnak már rólam sehol, de nem is hiányzik. Most nekem irogatnak leveleket, nem szerelmest, de jól esik, mert legalább nem csak csekkeket kapok. :)))
Este biztos felkeveredsz, bis dann! :)
Szia idegen én köszönöm hogy szoltál és ki is javítottam.NINCS HARAG ÉRTE!!!puszika és további szép napot!
sajna tényleg elég gyér a felhozatal Sopronba... :( bezzeg győrbe milyen lányok vannak ....
ajánljatok egy fiatal vékony lányt!
Üdv:-)
Dinát ajánlom mindenkinek már nagyon rég járok hozzá és csak jókat tudok írni róla!
Korrekt,soha nem változtat a megbeszélt dolgokon,nagyon igényes ő és a környezete is,és diszkrét!
Voltam már a barátnőjével is Amandával ő is egy kedves aranyos lány szép vékony aki erre bukik:-)de én a nagy mellü lányokat kedvelem!
Drága Zsófi.
Én fórumozó vagyok nem hirdető,ha rákattintasz a nevemre,ezt láthatod is.Ha visszaolvasol a forumban van már itt pár hozzászólásom,köztük egy olyan is,amiben reagálok egy feléd indiszkréten fellépő fórumozóra(cukifiú88).Csak volt egy észrevételem,amit leírtam,kedves gesztusnak szántam.Szerintem,ha az adott hölgyet zavarta volna ez a dolog,ő maga szólt volna érte.Szép napot,üdv:Idegen
Szia idegegen azért mert néhány szó van a te hirdetésedben ,mint ami az enyémben is szerepel az nem azt jelenti hogy el akartam lopni a hirdetési szövegedet .Bocsika ha ugy látad nem ezt akartam ,legközeleb oda figyelek hogy mit irok.szép napot!
Jó reggelt!
A VL-ről nem lépek le. Beatrice se az én zeném, de azért hallottam már róluk :)
Dolgozni kéne, de mehetek be a városba, megint intézni való van. Majd jövök, úgyis déltől támadnak általában.
Kossz szepen Gróf Kurátor
az infokat,en felhivtam oket,bar Miat soha nem sikerult(allitolag elvan romolva a telefonja,lenyegtelen)beszeltem a baratnojevel Szendyvel,aranyos kedves,radumalo hangja volt.Megkerdeztem hogy mit es hogy es mennyi,es nem tudom mas hogy van a dologgal,a csok az extra,es az + $$$.
Kedves MaK-Kollega koszi meg1x az infot,mindenjot kivanok,viszlat