Én meg a péniszemmel ütögetem a billentyűzetet, miközben a wc-n székelek.....pfff
Én meg a péniszemmel ütögetem a billentyűzetet, miközben a wc-n székelek.....pfff
Erre a mail cimre szeretném a választ: letti.szab28@gmail.com. A hirdetési azonositóm:005585.Előre is köszönöm a választ!
Welcome...
Tőled, Rólad egy "l"...a többször viszont kettő "b"...
ennyit az intelligenciáról…ja ez is kettő „l”…
Anikó Fun!
Welcom.
Kedves "Anikó" . Hát mit ne mondjak jól leteremtettél,nem hiszem ,hogy bármi égetőt irtam volna róllad sztem semmi negativum nincs benne töbször is átolvastam..A véleményemet némi kis huncutkodással és humorral füszerezve irtam le amit egy értelmes nőnek nem igy kellene lereagálni
sajnálom,hogy tulértékeltem az inteligenciádat... bocsánatot kérek tőlled és nem irok több véleményt megigérem...további szép napot...
Sziasztok Urak!
Tegnap voltam Olivia 37-nél a képen valóban Ő van de inkább 50 mint 37 éves.Tűl sok jót nemtudok mondani az actionról így inkább nem irok semmi többet.
Mindkettő kamu.
Ma hírtelen igen sok új hírdető lett. =) Tegnap 46, ma 99.
Engem valójában az érdekelne, hogy hol székelsz, nem az, hogy nőből vagy, vagy pasiból, meg van-e titkárnőd, bocs asszisztensed, vagy hogy nevezik mostanság. Megfejtetted? :)))
Miért nem szállsz már le rólam??? Hihetetlen hogy valahogy mindig ott vagy.Senkit nem, engem meg abszolut nem érdekel a véleményed.Le akarsz égetni??? Akkor ide le amit akarsz csak hagyj már engem békén!
Sziasztok tudna nekem valami felvilágosítást adni (Dóra, Szőke cicáról) ők azok, kamu-e, roma? Vagy tényleg ők azok akik a képen vannak. Köszike előre is
Hali mtársak !
Ingrid 39 röl tudtuk valami infót?
Hát kedves "Anikó" az uj képeid elég gyengére sikerültek... az előzöek sokkal jobbak voltak....Ahh lehet veszek egy Hajót:) vagy egy helikoptert, nem akarsz szabira menni?? beléd szerelmesedtem:) Jól mutatnál mellettem a kopteremen:)
üdv Ronin.
Úgyse fejted meg! :))) Viszlát valamikor holnap. Ja, én sose teszek muszájból semmit, csakis élvezetből, vagy a cél érdekében, de azt nem itt. Ennyi, gondolom, már átment.
Te most ugrálsz Debrecen meg a csevegés közt? Már azt hittem, ilyen sokáig tart egy mondat bepötyögése.
Ezt értelmezd! a aa eee a eőéő, ée oi aai,e e eee, a au ao. XD
Miről beszélgessünk itt, főleg őszintén? Kitaláltam valamit. Mi lenne, ha csak magánhangzókat írnánk, tudod ilyen titkosírás szerűen? Héberül még nem tudok, vagy kínaiul. :)))
Meg kell azért dolgozni!! :))) Kérdezd meg a Szerkesztőséget! Amúgy nem vagyok ilyen nagyravágyó.
Drága Zsófi.
Örülök hogy sikerült tisztáznunk a félreértést,szép estét kívánok.Üdv.Idegen
Kedves es Gyönyörü Hölgyek 18-55között irjanak bátran:diszkretlakas@freemail.hu
Mobilom nincsen mert külföldi vagyok és luxuslakasomban varom a gyönyörü hölgyeket!És ezt csak kikapcsolodás miat csinalom nem a pénz miatt.
Gyorsan le ne maradjanak valamiröl.
John!
Sajna Sopronban pillanatnyilag senkit sem tudok ajánlani, de ha Győrbe mész, ott erősen ajánlom Zoé-t!
Nagyon csini a kiscsaj, tipikus plázacica, nekem kimondottan jól esett, hogy ilyen kaliberű rib....-t alázhatok, hehe..... :), meg is kapta rendesen!