Szia idegen én köszönöm hogy szoltál és ki is javítottam.NINCS HARAG ÉRTE!!!puszika és további szép napot!
Szia idegen én köszönöm hogy szoltál és ki is javítottam.NINCS HARAG ÉRTE!!!puszika és további szép napot!
sajna tényleg elég gyér a felhozatal Sopronba... :( bezzeg győrbe milyen lányok vannak ....
ajánljatok egy fiatal vékony lányt!
Üdv:-)
Dinát ajánlom mindenkinek már nagyon rég járok hozzá és csak jókat tudok írni róla!
Korrekt,soha nem változtat a megbeszélt dolgokon,nagyon igényes ő és a környezete is,és diszkrét!
Voltam már a barátnőjével is Amandával ő is egy kedves aranyos lány szép vékony aki erre bukik:-)de én a nagy mellü lányokat kedvelem!
Drága Zsófi.
Én fórumozó vagyok nem hirdető,ha rákattintasz a nevemre,ezt láthatod is.Ha visszaolvasol a forumban van már itt pár hozzászólásom,köztük egy olyan is,amiben reagálok egy feléd indiszkréten fellépő fórumozóra(cukifiú88).Csak volt egy észrevételem,amit leírtam,kedves gesztusnak szántam.Szerintem,ha az adott hölgyet zavarta volna ez a dolog,ő maga szólt volna érte.Szép napot,üdv:Idegen
Szia idegegen azért mert néhány szó van a te hirdetésedben ,mint ami az enyémben is szerepel az nem azt jelenti hogy el akartam lopni a hirdetési szövegedet .Bocsika ha ugy látad nem ezt akartam ,legközeleb oda figyelek hogy mit irok.szép napot!
Jó reggelt!
A VL-ről nem lépek le. Beatrice se az én zeném, de azért hallottam már róluk :)
Dolgozni kéne, de mehetek be a városba, megint intézni való van. Majd jövök, úgyis déltől támadnak általában.
Kossz szepen Gróf Kurátor
az infokat,en felhivtam oket,bar Miat soha nem sikerult(allitolag elvan romolva a telefonja,lenyegtelen)beszeltem a baratnojevel Szendyvel,aranyos kedves,radumalo hangja volt.Megkerdeztem hogy mit es hogy es mennyi,es nem tudom mas hogy van a dologgal,a csok az extra,es az + $$$.
Kedves MaK-Kollega koszi meg1x az infot,mindenjot kivanok,viszlat
én csak annyit füznék hozzád,hogy te minek vagy itt?te reklámozod magadat és mint már lentebb irtam olvasd el.ez tudtommal arra valo.kocc rollam!!!ezek után téged meg se kereslek!!kötekedni nem itt kell.ha nem tetszik hogy leirom a véleményemet akkor ne olvasd!!!!!
pacsi:keresd a debreceni 34 évest
száma.30 472 1564
Szia! Füredre léptem, de már itthon vagyok. Kellemes a víz, beleugrottam volna, csak ruhástól! Ki megy börtönbe, vagy mi van már megint? Figyu, így is lefáradtam, ne má...!
Köszi Tavaris tudnál nekem ajánlani valakit aki megéri a pénzét elöre is köszi!
Drága Zsófi.
A képeid alapján egy csinos,formás lány vagy:)De mond,szükséges az,hogy egy *** moderálva *** ahol apróhirdetésben hirdetsz,átvedd egy másik hölgy hirdetési szövegét..?A te itt felrakott szöveged tökéletes,és az ottani hozzászólásokból számomra kiderült,hogy a hölgyek nem igazán szeretik,ha "ellopják"a szövegüket..bocs nem bántani akartalak,de szerintem Neked erre nincs szükséged.:)
Sziasztok.Kit tudnátok ajánlani Debrecenben, ki korrekt és rendben van?
Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm a megtisztelő előléptetést! :-)
További jó munkát kívánok!
FIGYELEM! A lehúzós cigánycsaj ( Barbi, Léna stb.) most Gitta(22) néven próbálkozik. Az arcát már nem meri bevállalni. De én figyelek!
Szia!
Voltam már Rékánál. Jó fej, türelmes és odaadó, árak korrektek. Francia jeles, a többi nem nagy kaland. Nem tünt el semmi, igaz csak annyi zs-t vittem, amenyiben megegyeztünk.
:))) Nem nagyon érdekel, mit csinálsz, de azért sejtéseim vannak. Én viszont lépek újra, csak máshova.
Szépen süt nap!!
Na hallod! Akit Herkulesnek hívnak! Nomen est omen! :)))
Hát igen. Elég baj ez nekem, milyen jó lenne ha itt is két oldalnyi tündérke közül lehetne válogatni...
hmm jól birod 3 lánynál is voltál.... ha ilyen kanos bika vagy akkor én is szivesen látlak XD