Igen, kb.
Elfoglalt vagy? Sok a kuncsaft mi?
Szóval megkívántál? Így látatlanban?
Nekem bejössz, elfenekelnélek szívesen......hahaha
Igen, kb.
Elfoglalt vagy? Sok a kuncsaft mi?
Szóval megkívántál? Így látatlanban?
Nekem bejössz, elfenekelnélek szívesen......hahaha
Ennyi, mondom, hogy itt kerülgetjük egymást, pedig elszórakoztam volna veled :)
2 után vendég, ha lesz időm, még visszakacsintok 4 előtt. Addig vagy, nem?
Hun vagy má?! Kb. 10 percem van, aztán egy fél méteres hajzuhatagot száríthatok, kész élmény!
Grófnak nem tetszem, nem baj. Lassan úgyis a hókifliből fogok megélni. Nekem mindegy, mit gyúrok!
Hali! :)
Bocs, most értem rá felnézni. Nincs sok időm, itt vagy most?
Majdnem megkívántalak, de olvastam, hogy akármennyire bejön vki, csak egyszer élvezed ki. :)))
Hé ez nem jó poén!
Azt hiszem a lányok éppen bekapni szokták, némi ellenszolgáltatás fejében! :))
Vagy?
Inkább bekaphatja az, aki nem akar átbaszni....
Csak figyelmesen, óvatosan. Én sem most jöttem le a falvédőről... aki engem át tud baszni az bekaphatja :-)
Grétának vagy Krisztikének az oldalán van egy saját hozzászólása, egy idősebb fickó nevében miszerint: "pancsival kezdtünk....és hú de jó volt...." ez csak egy csali hogy pancsival kezdj majd te is, közben a gatyádat is el tudják lopni addig a tárcáddal együtt. Ha meg nem tetszik bírkozhatsz egyet a kaffer strigóval.
Ezeket a lényeket karikásostorral veretném amíg mozognak!
Szia!
192 cm / 105 kg, színtiszta izom!!!
Ebből csak az első fele az igaz! :-)))
Üdv: Thomika
Azért mert közben szemrevételezett a strigója és nem ítélte úgy hogy le tudnak húzni,vagy ki tudnak rabolni.Gondolom nem is vagy kis darab ember.
Ócska lehúzós taktika.
Ne panaszkodjatok!!!
Nyíregyházán legalább van míből kiszűrni a csaló kur....kat!
Nálunk még választék sincs!!! :((
Sziasztok!
Grétával ( 06-70/535-2541 ) ugyanígy jártam. Még az utcán is azt mondta, hogy menjek nyugodtan, majd a ház elől hívjam fel, és kb. fél perc múlva már nem volt jó neki, mert megérkezett a barátnője.
AZ ÉN RÉSZEMRŐL NAGYON NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA!!!!!
Üdv: Thomika
Igen, ennyi az infóm!
Csinosnak látszik a képeken, de túl messze van tőlem! :)
Mindenesetre, ha megvolt írd meg, milyen volt!!!
Nem kell tovább várnod! Itt vagyok!!!!!
Hehe!
Várom a beszámolókat és tapasztalatokat "Krisztiánról"!!!! :))))
Hát ezt a lelkifröccsöt is csak egy "nő" írhatta! SSSSSSSzzzzzzzz
Kíváncsi szerintem kíváncsiskodj csak tovább.... :)
Üdvözlettel: egy "férfi"
Hello mindenki !
Van valakinek infója a Fanni nevű hölgyről?
Nos a választ nem neked írtam, csak persze te megint reagálsz mint a társoldalon tetted egy másik lány miatt nem egyezett véleményeid miatt. De te vagy az az ember, aki a saját hibájából sem képes tanulni! Csak nehogy innen is kitiltsanak Brocky! Vagy Gyuri?! :) Én nem kívánok veled vitatkozni, csupán feltártam egy fórumozó előtt, hogy veled nem érdemes. Sajnálom hogy az igazi vetélytársad még nem talált itt rád! De majd egyszer talán! :)
Nem maradhatok tovább, valaki msn-en villog. Holnapra várom szoknyavadászt, remélem, összefutunk és nem kerülgetjük egymást :D
Szép álmokat mindenkinek!
Eltévesztettem, 21-én várnak. Akármi az, bevállalom! :D
Mondom, hogy rossz helyeken jártál!!! Nem mindig a drága welnessben kapod, amire szükséged van, sőt! Ott van a futószalag.