Iza melyik városban praktizál? Nyíregyházán nem találom.
Iza melyik városban praktizál? Nyíregyházán nem találom.
Csak 7 pasit találtam, nem valami sok! De már értem , mért cuppantatok rá Krisztiánra, nekem is bejön, de fiataloktól akar tanulni?! Most írjam le, hogy kell csókolózni? Le tudom. Valahogy így: osszerakjátok a szátokat kicsit oldalt, hogy ne akadályozzon az orrotok, kidugjátok a nyelveteket, azért ne túl mélyen, kicsit szívod, nem nagyon és közben lehet így játszadozni a nyelvetekkel. Kb. így, gyakorlat teszi a mestert. :))
Nem vagy itt, de nem baj, holnap elolvasod. Nem jó a bioritmusom, az érzelmi 71% (magas és ez rossz!!!), az intellektuális 22%, a fizikai meg csak 17, ráadásul csökkenőben. Most meghalok? Az intellektuális legalább növekvőben van, lassan elérem a saját szintemet :))
Te reál vagy, ugye? Szerintem az, valami műszakiszakinak tűnsz, vagy kocka, mindenesetre jó munkád lehet, hogy itt lógsz közben, mondjuk én is. Mobil is vagy, olvastam, Nyíregyen is jártál, már így neten.
Most nézem, vannak itt pasi hirdetők is, bekukkantok, milyen a kínálat, majd írok beszámolót, csak figyelj!
Sajnos mostanában nem nagyon volt időm, de amint lesz új beszámolóm, közzéteszem ;)
Kiváncsi vagyok Mónika csúszka-masszázsára, régen voltam Bp-n hasonló kezelésben, az nekem nagyon bejött, remélem Mónika is hasonlóval tud szolgálni.
Senkinek sincs leírni való tapasztalata???
Hello mindenkinek !! Iza 20- nál jártam és megkell,hogy emlitcsem,hogy a 90 % hasonloság!! Én nem tudtam eldönteni, hogy ö az vagy nem ö az, aki a képeken van. A szolgáltatása profizmus, aztis elkel mondanom,hogy nem roma származású a lány aki fogadott, a sok beszámoló elenében a zsebembe meg maradt minden amit magammal vittem, igaz nem volt nálam sok pénz de az a lényeg,hogy meg maradt. Csak ajálani tudom mindenkinek, mert hihetetlenül nagyon jol végzi a dolgát a lány, és nincsen szét b....a éreztem azt a jó szoritást, nem ugy mint másoknál. Francia meg fenomenális végig a szemedet nézi,hogy mi jó neked és mi nem. Nem hittem ell magamról,hogy 20 perc allat kivégez zuhival együtt. Ez egy Szex istenő..
Ne feledjétek, Gitta kerülendő! Dögöljenek éhen a tolvajok!
Haho! A Cendy nevü hölgy okés a képeken Ő van. A pontjai:10/8.
Na jó, majd később elolvaslak. Iszonyat lassú vagy! Én pörgök 1000-rel, mert muszáj.
Gondoltam, hogy dagadt vagy :) azok jönnek be nekem, csak vigyázz, el ne hízd az "aranyadat"!
ok
Jaj, eszembe juttattad! Tűsarkammal akartalak megtaposizgatni! Satuba fogni, meg viasszal kínozni...ilyenek voltak :)
Nagy a hasad? Nem baj, szeretem, csak puha legyen. Tényleg nemsokára porolnom kell a nagykerbe, szerintem később még összefutunk (cyber)
Én is korán keltem ,de hol az arany?
Bár én a nagy hasamra szoktam mondani, hogy a hegy alatt van az arany!
Hétvégén rossz kisfiú voltam, megbüntetsz?
Elmúlt az ötletem, vagy elfelejtettem. Lehet, később eszembe jut.
Tegnap ilyen lökött hangulatban voltam, ma nem jön a hülyeség belőlem, meg így nem jó randizni, spontán jó!
Gróf se jött ide este. Korán keltem...
"Szárazon eléggé fáj" - se baj
Én a popsi szexet is úgy szeretem csinálni, vagy esetleg hintőporral, az még jobb!
TEgnap azt írtad van egy ötleted....
Amúgy elég trágár kezed van! Már nem moderálják ki a csúnya szavakat? Én is írok akkor úgy, úgy megy át igazán.
Szia! Késtem, mer most meg fiam rohangált fél éccaka oda, ahova a király is gyalog jár. Férfiak!
Kicsit amúgy is illik váratni egy pasit. Anyám mondta! Te, nekem már semmi ötletem nincs, megnéztem, hogy mi ma a normális, hát még az is, ami nagyon nem. Mér akarsz mindig bántani?! Lágyabban szeretem, na jó legalábbis az elején.
El kell mennem masszázskrémért, szárazon eléggé fáj.
elso dolgom utana az lesz:D
Hi!
Ne késs el a randiról!
Mi az ötleted?
Nem csípem a cyberszexet, de ha te csíped az orálisat, akkor ha akarod ...TÖRÖLVE...
Üdv nektek. Egy két infó a lányokról akiknél eddig jártam. Mandy30 tökéletes szolgáltatást nyújtott meg voltam vele nagyon elégedve korrekt árak.
Gina 25 nagyszerüen massziroz bár nem vállal mást csak óvszeres franciát visszajáró vendég vagyok. Vicus 31 lehengerelt nagyon intenzív még két nap után is izomlázam volt. Virág 24 kicsi vékony lány de tudja a dolgát jó árak tiszta lakás.Gabi 26 szép lány jo kiszolgálás meg voltam vele elégedve.
Voltam még egy Kyra nevezetü hölgyeménynél hm kudarc volt szinte minden extra volt meg kedvetlen stb már rég láttam hirdetni.
Noémi 33 meg egy idősebb szőke nő volt aki nem 33 éves az tuti na őt kihagytam (ilyen ez ha nem a lány van a képen) A többi lány saját fotóval szerepelt Na ennyit akartam megosztani veletek ha lesz még új infóm jelentkezem.Ja szerintem ez a fórum erre való de ez a szerény magánvéleményem.
mondom p.....navirágok!
Nem kimoderálni.....!
Bizony!
Nyílnak a mellbimbók és szárba szökkennek a pinavirágok..... :)
Doc, írjál vmi tapasztalatot az új hirdetőkkel kapcsolatban!