Sziasztok! Ginger(21) újra dolgozik???????? Én voltam nála nagyon tuti a csaj!
Biztos ő??? kérlek válaszoljatok!!!!
Sziasztok! Ginger(21) újra dolgozik???????? Én voltam nála nagyon tuti a csaj!
Biztos ő??? kérlek válaszoljatok!!!!
Üdv mindenkinek. Saját szubjektív véleményemet és élményemet osztanám meg.
Nos, előző héten felhívtam NÓRA /30/-at, hangja kellemesen csengő, rövid egyezkedés után találkozó.
Pozítiv dolog, hogy telefonbeszélgetés közben felhívja a figyelmet, hogy Ő 30 éves. Elgondolkodtam :)
A leányzó a Baross útcában, társasház földszintjén "rendel", parkolás a ház előtt megoldható, de máshol is. Egy kisebb szobában rendel Kornéliával. /Őt látva nem találtam hasonlóságot a netes fotóihoz, bár ki tudja, pár másodpercre láttam csak /A hölgy korát inkább tenném 40-re, mint 30-ra, a neten látható képek nem igazán fedik a valóságot - ezt valljuk be. Miután megbeszéltük a dolgokat, törülközőt kértem, majd irány a fürdő. A helység elég kicsi, de elégséges szint, zavaró tényező hogy a leányzó éppen mosott. Értelmes, lehet vele beszélgetni is :)
Saját tapasztalat alapján: 4/10.
Kedves makktársak!az itteni hozzászólások alapján megkerestem Szilviát.hm:)nagyon kellemes volt a veletöltött idő.jóez az oldal itt legalább igazat irtatok legalább is velekapcsolatban nem csalódtam.Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.további szép napot!bob
hello
én voltam Szandinál többször már,korrekt,ápolt,és jól :)
ajánlani tudom.
Visszavonom az előbbi hozzászólásomat.
Az egy másik Szandi volt. Ő még tavaly dolgozott a városban.
Összekevertem a két nevet.
Én voltam Szandinál. Fiatal roma lány jó alakkal, de igénytelen. Nem fürdött akció előtt, és ez elég gáz volt.
Én nem ajánlom.
kosz szepen Kari-Ka!!
Szia figaro!Virág25 saját képekkel dolgozik,korrekt megbizható szolgáltató.Egy látogatásra feltétlenül ajánlott.
Köszi Május.
a 19 éves Vandára gondoltam
virag 25-rol nyiregyhaza,josavarosbol tud valaki valamit?elore is kosz
Szia!Melyik Vandára gondolsz?Mert manapság van belöle 2-3.
kossz szepen az infot Tavaris!
Hali Gróf! Mikor jössz vissza? :)
Szia, többet is írhattál volna, merre dolgozik Kira?
Vanda jó csaj most voltam nála. Kis cici jó picsa nagy élvezet, tiszta lakás csak ajánlani tudom.
Legutóbb 2002-ben voltam tatabányai lányoknál, először is, mindkettő nagyon tetszett. Azóta csak Budapesten, a Váci úton egy masszőr hölgynél, illetve 2 éve a Birka csárda közelében egy utcai harcosnál.
Szia Figaro!
A két csaj egy és ugyanaz. Messziről kerülendő!