Sziasztok hát ide nem írnak valami sokan...
Valakinek van tapasztalata a Tatabányai hölgyekről? Réka nagyon csinos de jo lenne valami infó!
Köszi!!!
Sziasztok hát ide nem írnak valami sokan...
Valakinek van tapasztalata a Tatabányai hölgyekről? Réka nagyon csinos de jo lenne valami infó!
Köszi!!!
Sziasztok!Nagyon ajánlok nektek egy csajt(Anett 24)Budapestről. Nagyon csini,persze az is jó lenne ha a képeken ő szerepelne. Sajnos mikor kinyitja az ajtót előtted akkor egy kicsit más látvány fogad majd.Ezen ne lepődj meg! Ajánlom , ha szereted hogy lehúznak, ha szereted a "meglepedéseket", ha szeretsz többet...TÖRÖLVE... Sok sikert fiúk nekem ennyi elég volt a hölgynél!
Tegnap játram Vicus (31)-nél a B.B.téren . A lány kedves a fotó valóságos,igaz hogy többen szolgáltatnak de a lakás elmegy.Közös zuhi,francia,action.Aki a filigrán kis mellű hölgyeket szereti azoknak tuti bejön a hölgy.
Szia! Nem az egész önéletrajzod érdekel, igazából arra voltam kíváncsi, hogy miért osztasz Debrecenben ezen az oldalon is?!
Ellenségeket gyűjtesz? De látom, abbahagytad. Legyen ez egy békés hely, ahogy volt.
Én a magam részéről jobban jártam volna, ha mindjárt itt kezdtem volna hirdetni, de akkor még a VL-tnem ismertem. Sajnos.
Beát és a barátnőjét tudom ajánlani, teljesen korrekt aranyos kis csajok, és szolgáltatás is rendben van. ;)
Szia pumukli!
A vasutállomás és a viztorony környékén,Szarvas és Arany J. utakon.
Sziasztok hol lehet nyiregyen az utszélén lányt vagy lányokat felszedni?
jaj, melléütögetek, veled, nem veleg, bocs
Hahó Gróf! De eltűntél!! Pedig kezd érdekelni egy-két dolog veleg kapcsolatban, pl. ide való belépésed oka, de van még.
Elköltöztetek családoddal Győrből Debrecenbe? Elég messze van, vagy nem is éltél Győrben. Ilyenek jutnak eszembe.
Bár egyszerű: én is tudom magamat hirdetni pl. Szombathelyen, közben itt vagyok. :)))
Köszönjük az infot! Én Szandrához szeretnék eljutni már rég óta, csak sajnos még nem volt rá alkalmam elsősorban a távolság miatt. Remélem hamarosan sort tudok rá keríteni és akkor írok beszámolót. Róla sok jót olvastam és a pl-en írt bejegyzései alapján szerintem Ő egy intelligens és hosszú távon gondolkodó lány. A képei pedig magukért beszélnek.
Tisztelt Andy!
A VL önálló oldal, nincs társoldala. Kérjük, oldalunkról csak valós információkat írjon.
Köszönettel
VL
Kedves Katónéni!
Jól tudja, nincs társoldalunk!
Köszönjük az észrevételt, máris megnézzük, kivel-mivel is hoztak hírbe minket...
VL
Kedves VL!
Én úgy tudom, Önöknek nincs "társoldaluk", Debrecent olvastam, legfeljebb hasonló oldal :)
Csak egy szerény észrevétel, talán elkerülte a figyelmüket.
Sziasztok! Luandánál járt valaki? Inkább tűnik romának mint brazilnak...
Jó reggelt! Alszol még, vagy meló van?
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, az ilyen jellegű "beszélgetéseiket" ne itt, hanem arra alkalmas helyen és formában folytassák!
Ez a fórum nem erre való!
Együttműködésüket köszönjük!
VL
Hallod te Gróf!!! szálj már le rólam....légyszives. Találd már meg a helyed..
Látom a "szőrösködés" itt is nagyon megy neked. Talán kérd le az IP címet! Milyen érdekes, ha már 2 különböző ember egy véleményen van, és az természetesen te ellened, akkor az már egy és ugyanaz a személy lehet. Szánalmas.De ne erre használd ezt a fórumot, mert tönkre teszed, mint azt a bizonyos társoldalt is.
Iza melyik városban praktizál? Nyíregyházán nem találom.