hello kiskakas
igen,nekem bejött,végig is csinálta:)szerintem próbáld ki
hello kiskakas
igen,nekem bejött,végig is csinálta:)szerintem próbáld ki
helló tomi32
kösz az infót Tényleg olyan jól csinálja a franciát?
Na, a Vicky nevű zuhanyzós leányzó szerencsére visszament Nyíregyre, nem jött be neki Sopron :)))
Gondolom a másik zuhanyzós képpel lévő Kira hírdetése is hamarosan ott köt ki. Ne bánkódjatok, skacok, ezekkel nem vesztünk semmit ;)
Lola 21-nél volt már vki? Szép a mosolya :D
És a Transsexuális Patríciánál senki nem volt? Vagy csak senki nem meri vállalni? :P
Köszi a friss híreket.
Sajnálom, hogy ezek a lányok sem mernek saját fotóval dolgozni... Vagy ha saját, akkor miért ősrégi? Nem is értem, miért... Úgy hinném, hogy egy saját teljesalakú fénykép és a valós kor korrektebb lenne, mint ezek a homályos, zuhanyzós, elmosódott képek, ezek nekem mind gyanúsak :( Megértem, hogy az arcukat nem vállalják, de legalább az alakukat vállalhatnák, nemde? Tudom, hogy így is sok vendég, ha már ott van, akkor marad, de én biztos nem... De legalább van ez a fórum, és nekem ez segít.
Mégegyszer kösz, Mark30 ;)
Sziasztok! Ginger(21) újra dolgozik???????? Én voltam nála nagyon tuti a csaj!
Biztos ő??? kérlek válaszoljatok!!!!
Üdv mindenkinek. Saját szubjektív véleményemet és élményemet osztanám meg.
Nos, előző héten felhívtam NÓRA /30/-at, hangja kellemesen csengő, rövid egyezkedés után találkozó.
Pozítiv dolog, hogy telefonbeszélgetés közben felhívja a figyelmet, hogy Ő 30 éves. Elgondolkodtam :)
A leányzó a Baross útcában, társasház földszintjén "rendel", parkolás a ház előtt megoldható, de máshol is. Egy kisebb szobában rendel Kornéliával. /Őt látva nem találtam hasonlóságot a netes fotóihoz, bár ki tudja, pár másodpercre láttam csak /A hölgy korát inkább tenném 40-re, mint 30-ra, a neten látható képek nem igazán fedik a valóságot - ezt valljuk be. Miután megbeszéltük a dolgokat, törülközőt kértem, majd irány a fürdő. A helység elég kicsi, de elégséges szint, zavaró tényező hogy a leányzó éppen mosott. Értelmes, lehet vele beszélgetni is :)
Saját tapasztalat alapján: 4/10.
Kedves makktársak!az itteni hozzászólások alapján megkerestem Szilviát.hm:)nagyon kellemes volt a veletöltött idő.jóez az oldal itt legalább igazat irtatok legalább is velekapcsolatban nem csalódtam.Én is csak ajánlani tudom mindenkinek.további szép napot!bob
hello
én voltam Szandinál többször már,korrekt,ápolt,és jól :)
ajánlani tudom.
Visszavonom az előbbi hozzászólásomat.
Az egy másik Szandi volt. Ő még tavaly dolgozott a városban.
Összekevertem a két nevet.
Én voltam Szandinál. Fiatal roma lány jó alakkal, de igénytelen. Nem fürdött akció előtt, és ez elég gáz volt.
Én nem ajánlom.
kosz szepen Kari-Ka!!
Szia figaro!Virág25 saját képekkel dolgozik,korrekt megbizható szolgáltató.Egy látogatásra feltétlenül ajánlott.
Köszi Május.
a 19 éves Vandára gondoltam
virag 25-rol nyiregyhaza,josavarosbol tud valaki valamit?elore is kosz
Szia!Melyik Vandára gondolsz?Mert manapság van belöle 2-3.
kossz szepen az infot Tavaris!
Hali Gróf! Mikor jössz vissza? :)
Szia, többet is írhattál volna, merre dolgozik Kira?