A nyílvános megbeszélés egy szükséges rossz!Önök provokálták ki ezt a megoldást.Hetek óta nem válaszolnak egy email-re sem.Egyébként tök felesleges is,mert én míg egy személyben írogatok erre a fórumra,addig önöknél mikor, ki. Látszik az összefüggéstelenség a közt amit írnak.Már nem érdekel a regisztrációk sokasága,meg a millió telefonszám sem.Krisztina néven Krisztina írt,és nem én.De önök valószínűleg mindent tudóak,és mindentlátóak."emailben elküldtük azt a linket, ahol az eredeti kép megtalálható.." Ezt a linket,lennének szívesek ide bemásolni????Kérem! Mert akkor fog kiderülni,hogy nem is rólam beszélnek!!!!!Milyen kép??Én Maya vagyok,és nekem most is a saját képeim vannak fönt.Akkor kérhetem nyilvánosan a linket????Szeretném!És higgyék el,ha lenne élő regisztrációm,még ha kétes jelzővel is,biztosan használnám.DE NEKEM NINCS ILYEN! Az adataim nyilvánosság hozására annyi joguk sincs mint nekem a számlatulajdonosuk nevét ide kiírni!És látják feltettem egy hirdetést,majd egy rá vonatkozó kérdést!Megjelenik a hirdetés,vagy sem?Lehet erre válaszolni?????