Vanda jó csaj most voltam nála. Kis cici jó picsa nagy élvezet, tiszta lakás csak ajánlani tudom.
Vanda jó csaj most voltam nála. Kis cici jó picsa nagy élvezet, tiszta lakás csak ajánlani tudom.
Legutóbb 2002-ben voltam tatabányai lányoknál, először is, mindkettő nagyon tetszett. Azóta csak Budapesten, a Váci úton egy masszőr hölgynél, illetve 2 éve a Birka csárda közelében egy utcai harcosnál.
Szia Figaro!
A két csaj egy és ugyanaz. Messziről kerülendő!
Voltam nála abszolult megvagyok elégedve!
Tina nagyon jó!
Sziasztok,
Keszthelyen jártamban fölhívtam pár hirdetőt. Egyrészt majdnem minden szám ugyanannál a lánynál csörgött (persze más-más néven hirdetett), mársrészt meg szerintem valószínűleg elgurult a gyógyszer...
A pesti áraknál kábé másfélszer-kétszer magasabb árat mondtak, ráadásul a szolgáltatás korántsem volt olyan széleskörű, mint ahogy az Budapesten megszokott. Így hát megköszöntem a tájékoztatást és mondtam, hogy hát ezért a szolgáltatásért én az elmondott összeget túlzásnak érzem és így sajna nem fogunk üzletet kötni...mire a "hölgy" elég alpári stílusban küldött Budapestre "mennyé Pestre oszt dugjá ott ócsóbban". Részemről ennyi volt Keszthely, részvétem az ott élőknek.
Tisztelt szabadido partner!
Kérjük, hirdetését az arra megfelelő helyen adja fel, és ne a fórumban!
VL
Kedves Tavaris!
Köszönjük! Várjuk, ha sikerül, mi is dolgozunk rajta! Reméljük, mivel mindannyiunk érdeke, ezt a problémát is sikerül Önnel, Önökkel együtt megoldanunk!
VL
sziasztok! Úgy tünik Eger még téli álmát alussza. ÉBRESZTŐ!! Tavasz van, nem érzitek!
puszi
Sajnálattal olvasom,hogy a lányokkal nincs minden rendben, de azért felhívnám a figyelmet egy férfira.Bejelentkezik úgy mint egy törzsvendég aztán fizetés nélkül távozik.A lányok is sokszor bizalommal fordulnak a vendégek iránt, hogy majd az aktus után fizet és akkor jön a szöveg, hogy a pénztárcáját lenn hagyta a kocsiban és végül elhúz fizetés nélkül.Akkor miért vártok bizalmat a lányoktól?
apropo ez a niki 19 nem azonos betty 20al? a csipotetkok is eleg hasonloak
elnezest meg egy leanyzorol kernek infot-felvilagositast,
Niki (19) -rol esetleg ha tud valaki rola mondani vmit.
elore is koszi!!
sziasztok,luandanal valaki?jart mar?
Nem vagyok egyedül, ezt a Szerkesztőségnek üzened???
Hahó! Van itt valaki? Kurátor?
Beszélgetnék egy kicsit pizsiosztás előtt. :)))
szabad idö partner keresek zalaba es kornyeken
Tina 33 jónak tűnik. Próbálta már valaki?
sziasztok!!Jártam Noéminél 19 éves (székesfehérváron) Nagyon sok lánynál woltam de ilyennél még soha...nagyon aranyos szimpatikus lány..és nagyon szép..igaz nem ugy néz már ki mint a képen,sokkal jobb..sexbe franciába tökéletes.. Ugy h ha fehérváron jársz akkor hozzá menj..
hello
Szendy35 nél voltam tegnap.............nemsemmi csaj .....mindene fullos! +még aranyos,kedves, értelmes!....ritka a mai világban! ÉRDEMES MEGLÁTOGATNI!
bye