DEBRECENBEN jÁRTAM ÉS VOLTAM A GINGER NEVŰ 22 ÉVES LÁNNYNÁL....SRÁCOK OLYAT MÉLYTORKOZIK HOGY ESZMÉLETLEN !!!!nAGYON KELLEMES VOLT! Neki nincs arcos képe fent de nem csalodtam az arcában sem de a szájában meg főleg nem :)
DEBRECENBEN jÁRTAM ÉS VOLTAM A GINGER NEVŰ 22 ÉVES LÁNNYNÁL....SRÁCOK OLYAT MÉLYTORKOZIK HOGY ESZMÉLETLEN !!!!nAGYON KELLEMES VOLT! Neki nincs arcos képe fent de nem csalodtam az arcában sem de a szájában meg főleg nem :)
Jázmin nagyon jo csaj.Egy istennő:)nekem bejön a pocakja.Még megyek hozzá!Ezenkivül Natit is tervezem,mert tetszenek a nagy mellek,mit mellek tögyek.Bár abban Kitti is nyerő:)csak nála már voltam 2-szer.Szép szilikonos cicik.Ha még jönne több szilis lány örülnék,mert kevés a felhozatal.
Könyörgöm!Ez egy nyilvános netezési lehetőség!!!!INTERNETKÁVÉZÓ!Talán tudnom kellene hogy rajtam kívűl hányan regisztráltak még erről a helyről????
Kedves üzenet!
Beírhat minden fórumba, ha a válaszunk egy helyen nem elég...
Először is, mi nem bíráljuk Hirdetőinket a szerint, mennyire korrektek vagy sem, ez nem a mi dolgunk. Mi csak hirdetési lehetőséget kínálunk.
Másodszor:
Természetesen lehet számot cserélni, de akkor csak az újat kellene használni. Az Ön által a fórumban megadott szám alapján talált előző telefonszámával van aktív hirdetés jelenleg is oldalunkon!
Tehát a szabályok szerinti egy ingyenes hirdetési lehetősége megvan.
VL
Kedves anita31!
Az itt megadott telefonszáma jelenleg 4 regisztrációban szerepel. Amíg nem sikerül Önnel egyeztetni, nem fog megjelenni hirdetése.
VL
Kedves üzenet!
Először is, mi nem bíráljuk Hirdetőinket a szerint, mennyire korrektek vagy sem, ez nem a mi dolgunk. Mi csak hirdetési lehetőséget kínálunk.
Másodszor:
Természetesen lehet számot cserélni, de akkor csak az újat kellene használni. Az Ön által a fórumban megadott szám alapján talált előző telefonszámával van aktív hirdetés jelenleg is oldalunkon!
VL
Kedves üzenet!
Másodszor:
VL
Srááááácok!!!!!!!!!!!!!!!!Csak nyugi!!!!Nem kell a feszültség és a balhé,nem kell egymás torkának esni!!
Tibior! Vedd már észre hogy csak szivatnak!! Egyébként te kezdted a kötekedést,igy ne csodálkozz ha egyesek felveszik a kesztyüt.
Kedves üzenet!
Másodszor:
VL
Kedves Krisztina!
Nem lett kimoderálva üzenete, hanem valaki, aki olvasta, moderálásra küldte. A kettő nem ugyanaz!
VL
Kedves Krisztina!
Mi is kiírhatjuk ide 5 hozzászólásban, konkrétan mi a gond az Ön hirdetésével, de nem ez a megfelelő módja a szabálytalanságok rendezésének - legalábbis szerintünk.
Egyébként érdekes, hogy az a Hirdető panaszkodik a többiekre, akinek ennyi neve, telefonszáma és regisztrációja van... Ingyenesen és előfizetéssel is próbál hirdetni, van aktív, lejárt és ki nem fizetett megrendelése is...
Kérjük, ne is számítson arra, hogy tisztázás és egyeztetés nélkül engedni fogjuk hirdetését csak azért, mert a fórumban ír, vagy mert befizeti a hirdetési felület díját. A szabályokat kell betartani, együtt kell működni ahhoz, hogy minden rednben menjen.
VL
Kedves Nikolette!
Amint válaszol levelünkre, és sikerül egyeztetni Önnel, akkor a szabályosan feladott hirdeését aktiválni fogjuk!
VL
Kedves Krisztina!
Egyeztetés nélkül nem fog menni! Tisztáznia kell a lentebb említett helyzetet.
Megjegyzés: attól, hogy valaki előfizetett felületen hirdet, a szabályokat be kell tartania!
VL
Kedves Krisztina!
A probléma oka röviden:
Ön eddig 17 néven, 14 telefonszámmal 18 regisztrációban szerepelt oldalunkon. Ebből 4 hirdetésre érkezett bejelentés nem valós kép használatáról, ami miatt végül 2010.05.11. napján kapoot az egyik regisztrációja kétes jelölőt. Mivel Ön az akkor használt telefonszámát azóta több regisztrációjában, több hirdetésben próbálta használni, így minden érintett regisztrációja megkapta a jelölőt a használt telefonszámokkal együtt.
Sajnos amíg nem hajlandó egyeztetni szerkesztőségünkkel a továbbiakról (a szabályos használatról), addig nem fog tudni hirdetni oldalunkon.
VL
Kedves bettyke!
Amint válaszol levelünkre, és sikerül egyeztetni Önnel, akkor a szabályosan feladott hirdeését aktiválni fogjuk!
VL
Üdv mindenkinek!
Én voltam Gingernél, valóban ő van a képen, nagyon szép, kedves, és tudja, a dolgát. Profi a lány, csak ajánlani tudom.
Várom a címet és az időpontot: tavarisigor@citromail.hu
üdv mindenkinek!
Nati(38)-nál volt már valaki?
Szívesen meglátogatnám, csak előtte hátha tud valaki mondani valamit róla.
Üdv!
rangar
jaj tiiiiibor allisd mar le magad,nem veszed eszre hogy szanalmas vagy es mindenki teged szivat a hulye beszolasaid miatt?inkabb koncentralj a lanyokra ,ne a meleg-barokra-barosfiukra :)
Na és természetesen a segítség kérő üziket ki kell moderálni..Na ez is egy megoldás!