Például a Ginger (21) elég teccetős számomra.
Például a Ginger (21) elég teccetős számomra.
Halihó!
Köszönöm a választ, de én a vékonyabb lányokat részesítem előnyben. Van esetleg valami más épkézláb ötletetek.
Üdv mindenkinek!
Jovoheten Debrecenbe latogatok, az alabbi lanyokrol mit tudtok?
Viki cica! (30)
Csilla (27)
Sasha (25)
Koszi!
Szia! Én meg csak most jutottam ide. Sajnálom, ami Veled történt, de felejthető és tanultál belőle. :)
A privát életben is sokszor azt hiszi az ember, hogy ez a barátság egy életre szól, de a felnőtt világ már csak ilyen.
Én más műfajban dolgozgatok, tehát az odafigyelés miatt szeretnek néhányan belém, mert ott a munkahelyi stressz, aztán haza megy és nem beszélhet róla és ráadásul megy a balhé. Én azt szeretem, ha csak jól érzi a vendég nálam magát és visszajár, vannak kedvencek,de tényleg jobb, ha megy, ha szerelmes lesz, akár független, akár nem. Én már nem leszek, csak élvezem valakinek a társaságát. Amiről Te írsz, az egy más világ, tudom, miről beszélsz, hidd el, csak itt nem ecsetelem.
Élj a mának és élvezd ki az életet! Az ilyen nő felejtős, főleg, ha barátként tekintettél rá. :) Levesbe vele!
Szia Katónéni!
Bocs de csak most értem ide mert be vagyok havazva és szét vagyok csuszva.Abban egytértünk hogy ennek az oldalnak és fórumnak nem igy kellene müködnie,de reméljük lassan helyre áll a rend és ismét béke lessz.
Nem az az igazi rossz ha a visszajáro szerelmes lessz és nem jön többet mert ráeszmél hogy ez nem jó.Mert magátol jött rá arra hogy nem jó,és önszántábol áll tovább.Jobb igy neki a családnak,és a lánynak is kevesebb a gondja.Még akkoris ha eleinte a pasinak is és a lánynak is fáj a dolog.Az az igazi rossz ha nem jön rá hogy nem jó amit tesz,és ezt szépen kihasználják és majd csak a végén döbben rá amikor már késö.É nem szerelmes voltam a lányba(bár akkoriban nem volt senkim tehát lehettem volna)hanem barátomnak tekintettem.És sajnos nem jöttem rá hogy ez egy egyoldalu érzés a részemröl,Öt csak az érdekek hajtják.Kihasznált ahogy csak tudott!Erre már csak akkor jöttem rá amikor eltünt az életemböl,addig vakon hittem a barátságunkban.Ez egy igen kemény és keserves tapasztalat az életemben.Nem a 30 pízemet sajnálom,hanem azt hogy hagytam magamat bepalizni kihasználni,és nem vettem észre hogy becsapnak mert naiv voltam.A pénz pótolható,de az a bizalom ami akkor megtört bennem már soha!!!!!!A legtisztább emberi érzések eggyikét csúfolta meg a lány,emiatt már megtört a hitem a tiszta és öszinte barátságban.Ráadásul állitólag másokat is becsapott és lehuzott,ezért az is fáj hogy én egy ilyen emberrel barátkoztam,mert tölem az ilyesmi távol áll.De egyszerüen nem vettem észre semmit.Egy Oscar-dijjas alakitás volt amit a lány müvelt éveken!!! keresztül az emberekkel.Sokan csalódtak,Ö meg röhög a markába.És az a legrosszabb hogy nem is tudunk tenni a lány ellen semmit mert egészen egyszerüen eltünt.Senki nem tud róla semmit,állitólag a VALÓDINAK hitt neve amivel az iwiw-en volt regelve,csak egy álnév volt.Tehát ez is a beetetés része volt.
Szia Markoko. Én Lessi-hez járok, tökre bejön a csaj! Igaz 33 éves, de jól tartja magát. A franciája csuda jó és igazán élvezi amit csinál. Próbáld ki!
Tisztelt Szerkesztőség!
A "Kapcsolatok"-ban is elküldtem most az adatokat!Remélem megkapják!
Üdvözlettel Dundika.
Bocsánat kimaradt a "több" szócska.
Tisztelt Szerkesztőség!
Már levelet is írtam!!!Ezért kérdeztem megkapták e?Legyen oly kedvesek nézzenek utánna,átment e az email,mert ha nem küldöl újból!
Dundika.
Ezt már megvitattuk vagy 2 hete. Asszem akkor hasonlítottál minket pletykás öregasszonyokhoz, akik a padon ülnek a ház előtt és...
ok en ertem de en nem kinga babat kerdezem hanem kinga(20)-t vagy egyrol beszelnenk?
igen,ezt az infot mar en is megkaptam es nem ajanljak a Mesterek:)
Betti és Niki egy alomból valók!! Még a bemutatkozó szöveg is szinte ugyan az! Az biztos hogy nem ök az álcázás mesterei!!
Nem nekem, hanem engem csábítanak :)
Kedves Kari-ka!
Látom, ma már nem jössz ide. Tudod, mi a rosszabb? Amikor egy vendég lesz szerelmes, aki már a visszajárókhoz tartozik és ezért nem jön többet. Mert nem bírja és győz a józan ész és ennek így kell lennie, mert a család az első, főleg a gyerekek, akkor is, ha pocsék a magánélete.
Más: A VL közkívánatra csinált nekünk/nektek egy fórumot. Jót akart és mi lett a vége! Addig volt jó mindenkinek, míg nem volt. Erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy béke volt itt. Egyszerűen használható, nem "kockáknak" írták csak, hanem a "legkisebb a legnagyobb" elv alapján, mégsem tudják sokan használni, pedig rém egyszerű. És megy a hiszti ezerrel, ezzel egy rakás pluszmunkát vállalt be a Szerkesztőség. Csak bízom benne, hogy egyszer megértik a játékszabályokat és vége lesz, mindenki kedvére irogathat, kultúráltan persze.
Valaki azon nyafogott, hogy nem tud máshol hirdetni. Vicc! Kapásból tudok 15-20 oldalt :-) Én pl. meghívókat kapok innen-onnan sms-ben, mailben, gondolom, nem csak nekem csábítanak, de én már maradok nyugdíjig. :)
Sajnállattal olvasom, hogy Evelin (19)-el komoly gondok vannak. Csalódott lettem. :(
Akkor esetleg tudna valaki ajánlani Debrecenben valakit, aki tuti úgy 18-30 év között. Segítségeteket előre is köszönöm. Új vagyok a városban és nem akarok árnyékra vetődni.
Szia Kari-ka!
Nekem nem ártott senki. A Szerkesztőségnek csinálnak munkát. Átjössz a csevegésbe?
Szia Katónéni!
Én konkrétan a nyíregyházi fórumbol vagyok,hogy a lányok többsége hová valósi gözöm sincs de van néhány nyíregyi is azok között akik manapság magyarázkodóban vannak.Én nem a békét akarom feldulni,egyszerüen bosszantó sött kifejezetten idegesitö amit egyes lányok csinálnak a hirdetéseikkel.És nemelyikük ahelyett hogy a gyors megoldásra törekedne még háborog és panaszkodik,próbálja megmagyarázni amit nemlehet.Én meg egy kissé roszmáju vagyok,ezért örülök annak hogy beindult a rendcsinálás és bizonyos lányok most kellemetlen napokat élnek át.Tudom hogy vannak sajnos olyanok is akik semmi rosszat nem tettek(mint Te is)mégis megisszák ennek a levét.Mégsem háborogtok vagy vergödtök hanem együtt müködtök a szerkesztöséggel,és türelmesen vártok.Ez lenne a kulturált,a célravezetö,és a leggyorsabb a többi lány részéröl is.Csak sajna néhányukba nem szorult annyi az alapvetö inteligenciábol hogy ezt megértse.
Ha félreérthetö voltam és vagyok akkor bocsánatot kérek mindenkitöl akit esetleg megbántottam.De szerintem itt volt az ideje hogy rend legyen végre.
Itt olyan béke volt, esküszöm, nem értem, mire jó ez? Ez Debrecenben zajlik?
Elnézést, megkaptam az e-mailt, csak spam-ba tette. A választ elküldtem, remélem így már minden okés lesz. A regisztráció kötődéseket meg nem igazán értem még most sem, de hagyjuk,már nem is fontos. emailben mindent leírtam. Köszönöm.